Dodaj do ulubionych

Biotechnologia!!!!!

09.01.06, 21:29
Nie wiecie jaki był próg na biotechnologię w Krakowie i Warszawie w zeszłym roku???
Obserwuj wątek
    • Gość: adam100 Re: Biotechnologia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:16
      W poznaniu byl na AM 270/300, z czego liczyli tylko arkusze rozszezone...
      • Gość: migotka Re: Biotechnologia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:20
        Ooo...to moze spotkamy sie na wydziale,bo ja tez sie na biotech wybieram:)Ile
        mialas z probnej z bio pktow?
        • Gość: mat Biotechnologia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:56
          niepamiętam ile ale żeby się dostać trzeba mieć minimum z biol i chem po 90
          procent i napisać dobrze test. Ale i tak czasem nie wystarcza. Mamiałem takiego
          kujanoa je..ego w klasie same 5 i wogóle same świadectwa z paskem. Przyszła
          matura i niestety wszystko wyszło - napisał bardzo słabo ze 2 razy słabiej
          odemnie chemia ok 60 % i biol 70 % spotykam go ostatio i gdzie studiuje
          OCZYWIŚCIE BIOTECHNOLOGIE DZIENNĄ NA UJ (niewierzyłem ale pokazał mi
          indeks!!!!):))) zaje..y skur..... niema jak mieć znajomości..... aha no ja
          oczywiście się nie dostałem :) byłem gdzieś 60 na rezerwowej.
        • jenny.s Re: Biotechnologia!!!!! 16.01.06, 13:03
          Nie wiem czy się spotkamy bo ja nie sądzę żebym miała ponad 90 z chemii i bilogii :(. Próbnej nie pisałam, a Ty ile miałas?
          • Gość: Magd Re: Biotechnologia!!!!! IP: *.mtvk.pl 16.01.06, 15:01
            hej ja być może wybiorę biotechnologię z próbnej z chemi miałam;
            podstawa 92%
            rozszerzony 88% :))
            • Gość: mat Re: Biotechnologia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:04
              No to nawet niezłe wyniki tylko tak trzymać, ale trzeba mieć tez szczęście bo
              tekst ze zrozumieniem jest boski :)) Ja osobiście niewiem co sprawdzał chyba
              umiejętność szczelania :) Były 3 teksty. Jeden był taki że słowa nie
              zrozumiałem choć z biol i chem jakieś tam pojęcie miałem:) a z pozostałych 2
              tylko połowy nie rozumiałem:p ale i tak się cieszyłem bo miałem 21,5 ptk na 30.
              • Gość: fiona1986@tlen.pl Re: Biotechnologia!!!!! IP: *.zdnet.com.pl 20.01.06, 21:12
                a ja studiuje biotechnologie na politechnice w lodzi, kierunek jest bardzo fajny
                chociaz jest strasznie ciezko:-( a dostalam sie miajac 76 z rozszerzonej
                biologii i 65 z rozszerzonej chemii, no ale w drugim naborze dopiero bo w
                pierwszym trzeba bylo miec matme:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka