ana7777 19.01.06, 18:43 jak dzisiaj bylam na poprawie to wszyscy rozmawiali o kursach laciny na ktore chodza. Czy tylko ja nie chodze? Znacie jakies kursy? Napiszcie. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
for.malina Re: lacina 19.01.06, 19:01 A po co im taki kurs?? tak dla przyjemności czy związane jest to z medycyną?? Odpowiedz Link Zgłoś
kilam Re: lacina 19.01.06, 20:35 Kursy są zbyteczne. I tak nie uczą na nich terminologii medycznej tylko deklinacji, która mozna sobie przyswoic korzystając z ksiązek. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: lacina 20.01.06, 11:04 jak bylam wczoraj na bioli to wszyscy rozmawiali wylacznie o tym gdzie chodza, czego sie wlasnie ucza z tejze laciny i ze podobno sa strasznie wymagajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
reszelka33 Re: lacina 20.01.06, 13:54 ja nie chodze nigdzie do szkoly i po poprawie chemii i napisaniu fizyki,bede miala duzo wolngo czasu.Chcialabym isc na nauke laciny,ale nie mam pojcia czy takie kursy sa w kielcach,bo nigdy o nich ni slyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś