Dodaj do ulubionych

nie wiem czy daM RADE znow poprawiac...

06.03.06, 12:05
w styczniu poprawialam mature z chemii i pierwszy raz zdawalam fizyke,chemii
nie poprawilam-->napisalam na tyle samo a z fizyki 42% ,zeby dostac si ena
wymarzona medycyne musze znow poprawiaC ALE NIE wiem czy dam rade,czy zdaze
,czy sie zmobilizuje i czy znow nauka nie pojdzie na marne:(
Obserwuj wątek
    • kiniusiowy chemia :( 06.03.06, 12:29
      załamać się można ;( to tak jak ja ;( z chemii nie udało się. Napisałam jeszcze
      gorzej i co dalej nie wiem

ps. zapisałam się na dodatkowe lekcje ;( ale jakoś mam doła
      • reszelka33 Re: chemia :( 06.03.06, 12:37
        ja chodze na korki z fizyki, na chemie juz nie mam ochoty i kasy:/ poprostu az
        mnie cofa jak patrze na cheemie,bylam dobrze przygotowana a napisalam na tyle
        samo procent,az dziwne ze ani mnij ani wiecej tylko akurat tyle samo...jestem
        zdolowana moja sytuacja
        • violatress Re: chemia :( 06.03.06, 12:59
          To tak, jak ja sytuacja z polskiego:( wiem, ze sama sobie nie poradze, a co tu
          duzo mowic, matka by chyba ataku nerwicy dostala, gdyby sie dowiedziala, ze
          mialam rok na przygotowanie sie, a teraz chce jeszcze korki:(
        • kiniusiowy Re: chemia :( 06.03.06, 13:01
          Zapomnijmy o tym, co było i zabieramy się do roboty!!! To dziś się uczymy do
          rana. Mi jeszcze biologia została, bo jej nie pisałam.
          • reszelka33 Re: chemia :( 06.03.06, 13:13
            ja sie zbieram juz od rana do tej chemii,a o fizyce nie wspomne,musze jeszcze
            przerobic magneztyzm,elektromagnetyzm,prad zmienny,optyke i wspolczesna noi
            powtorzyc cala reszte;/
    • samanta19 Re: nie wiem czy daM RADE znow poprawiac... 06.03.06, 17:56
      hej

nie dołujcie się tak do matury zostały 2 miesiące, to dużo i mało jednocześnie.
      Ja część przedmiotów już poprawiłam na maj został mi tylko angielski więc jestem
      w trochę innej sytuacji, ale wiem co czujecie. Zostały 2 miesiące ciężkiej pracy
      ale wydaje mi się że warto, bo za pół roku zobaczymy siebie na listach
      przyjętych :D jest więc o co walczyć. A matura to nic strasznego, mamy jeszcze
      trochę czasu żeby pokazać wszystkim na co nas stać. A więc głowy do góry :) (a
      raczej w dół do książek :D ) i nie przejmujcie się tak, wierze że nam się uda

powodzenia w walce o marzenia :)
    • ach_ta_fiza Re: nie wiem czy daM RADE znow poprawiac... 06.03.06, 18:25
      ..robie 3 zadania z fizy i odchodze od ksiazek na 3 godziny no normalnie tez juz sie zmusic nie moge tłukłam ta fize pol roku i dupa...mam drgawki jak widze zeszyty do fizy..:(((
    • midi.max Re: nie wiem czy daM RADE znow poprawiac... 24.03.06, 12:23
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka