05.04.06, 22:23
chcialabym sie dostac na prawo na uniwersytet warszawski dlatego interesuje
mnie kto jeszcze sklada tam papiery i jaki bedzie pulap punktow... jakbyscie
mogli to powiedzcie jak oceniacie swoje mozliwosci - tylko prosze o realne
oceny, to moze bedziemy miec jakis ogolny wizerunek konkurencji :) jesli
chodzi o mnie to mysle ze z angielskiego bede miec ok 100% (tyle mialam na
probnej..) a z historii i wosu to ok 90pods i 80rozsz. to jest absolutyny maks
co moge z siebie wykrzesac... pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: gh Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:37
      Ja mam 283,5 na 350 pktów, zdawalem mature rok temu, ale sie nie dostalem i w
      tym roku sprobuje ponownie.
      • Gość: asia Re: Prawo UW IP: 80.240.166.* 06.04.06, 00:52
        no tak ale w tamtym roku byly testy predyspozycji.. swoja droga uwazasz ze to
        ulatwienie czy trudnosc ze je zniesiono?
        • Gość: gh Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:47
          Swój wynik podalem już wg obowiązujacej punktacji, na podstawie wynikow z
          matury. Ulatwienie czy trudnosc? Ciezko powiedziec, chyba zalezy od
          indywidualnych predyspozycji. Na pewno obecny system wyklucza tych, ktorym slabo
          poszla matura, w zeszlym roku mogli miec cien nadziei dzieki testowi wlasnie.
          Mysle, ze prog bedzie kolo 285 pktów, zobaczymy.
          • Gość: lukasz Re: Prawo UW IP: *.parkitka.prenet.pl 06.04.06, 13:38
            Z tego co czytam,wnioskuje ,ze w tym roku bedzie bardzo wysoki prog i z wynikiem
            ang-90,wos-80/82,hista-80/60,raczej mam male szanse na dostanie sie,bo wychodzi
            mi niecale 275,takaze wogole sie zasatanowie czy probowac,chociaz co mi
            szkodzi:)
            • Gość: gh Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:10
              Malo masz z tych podstawowych lukasz, za to swietne z rozszerzonych. Mogles
              zapisac sie na poprawe i po klopocie.
              • Gość: lukasz Re: Prawo UW IP: *.parkitka.prenet.pl 06.04.06, 15:13
                wlg mnie wyniki z histy i z wosu po 80 nie sa wcale slabe,biorac pod uwage
                rekrutacje w zeszlym roku,teraz z poprawkowej matury -woj.slaskie ,z ktorego
                pochodze najwyzszy wynik z podstawowego wosu wynosil 86,czyli tylko o 6 ptk
                wiecej...hmm,no nie wiem zobaczymy,byc moze jak na warszawe to jest slaby
                wynik,jednak prawo nietylko mozna studniowac w stolicy i na chwile obecna,skoro
                taki wynik jest teoretycznie slaby,takie rozwiazanie wchodzi w gre,zreszta
                przekonamy sie w lipcu...
                • Gość: n000l Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 15:17
                  Każdy punkt sie liczy :)
                  • wieniak Re: Prawo UW 06.04.06, 15:38
                    w życiu liczy się tylko pieniądze
                    • Gość: kolepka Re: Prawo UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:48
                      Ja uważam,że może być ciężko-obstawiam tak "pi*drzwi" ok.280-300 punktów, ale
                      to i tak zależy od poziomu trudności matury i liczby olimpijczyków startujących
                      na UW. Dlaczego tak myślę? Znam sporo osób z różnych miejsc w Polsce i
                      olbrzymia ilość moich znajomych startuje właśnie na prawo - najchetniej na UW.
                      Zycze wszystkim powodzenia!!
                      • Gość: old Re: Prawo UW IP: *.aster.pl 07.04.06, 15:09
                        n0001 napisał, że każdy punkt się liczy. Według mnie - każdy punkt na wagę
                        złota. Prześledżcie listę przyjętych z zeszłego roku. Różnice punktowe między
                        miejscem 100 a 200 wynosiła tylko dwa punkty, a między miejscem 200 a 300 już
                        tylko jeden punkt. Dla ciekawych miejsce 300 a 400 różnica wynosi 0,7 punktu i
                        tak dalej... Na dalszych miejscach po kilkadziesiąt osób ma taką samą
                        punktację z dokładnością do dziesiątych punktu. Każdy ułamek punktu się liczy!!!
                        Powodzenia.
                        • Gość: :o Re: Prawo UW IP: *.acn.waw.pl 07.04.06, 18:59
                          a skad wziales te dane dotyczace punktow? :d jakis link ?
                          • Gość: Gosia Re: Prawo UW IP: *.chello.pl 08.04.06, 13:37
                            punktacja była zamieszczona na liście wyników rektutacji na stronie UW :]
                            • Gość: agnieszka Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:30
                              Ja też zdawałam maturę w ubiegłym roku, teraz zamierzam złożyć papiery na prawo
                              na UW i mam wynik: 277,9. Chciałabym aby to wystarczyło. W ogóle wydaje mi się
                              że matura w maju z historii będzie bardzo trudna, przecież teraz tylko na jej
                              podstawie odbywa się rekrutacja na studia.
                              • Gość: cs Re: Prawo UW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.06, 13:47
                                bez przesady nie tak latwo zdobyc(poza angielskim) z kazdego poziomu ponad 80%
                                punktow. tym bardziej ze na maturze to troche loteria, a przyjmuja ponad 400
                                osob.
                                • Gość: Romek Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:49
                                  A ja mam z matury hist 100 100 (olimpiada ale tylko finalista choć może nie
                                  tylko) wos 80 81 język 76 mam szanse na UW na prawo? (w tym roku zaczynałem od
                                  stosunkow ale chce jeszcze prawo)
    • Gość: abak Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:10
      Nie masz szans Romek, nie składaj i nie osmieszaj sie.
      • Gość: Romek Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:19
        to ile trzeba by miec?
        • Gość: Ania Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:06
          haha, Romek jestes zajebisty!
          • Gość: Romek Re: Prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:14
            ? nie nie to maja byc maturzysci? nikt nie umie odpowiedziec na proste pytanie
            tylko popada w gry słowne eh
            • Gość: mm Re: Prawo UW IP: *.54.187.227.eltronik.net.pl 22.04.06, 18:00
              chyba raczek Romku kreca z Ciebie beke - maturzysci z poczuciem homoru :)
              • Gość: :P Re: Prawo UW IP: 217.197.74.* 22.04.06, 19:22
                To chyba romeczek kreci beke z was :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka