Dodaj do ulubionych

Biologia - zakres materiału

08.04.06, 14:46
Znowu ja...:) Mam jeszcze jedno pytanie. Ktoś moze mi wypsiac dokladne dzialy
jakie sa wymagane na biologie? Znayz zakres materiału, bo w kazdym
podreczniku porozrzucane ejst to niesamowicie.. Wiec z czegot rzeba umiec?
konkretne tematy..prosze:)
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: Biologia - zakres materiału IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 17:08
      znowu ty :/ Kup sobie informator
      • Gość: avula Re: Biologia - zakres materiału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:45
        dzieki wogule:/ mniej wiecej wiemco jest, nie ebde nic kupowac...pozatym
        chcialam sie upewnic..bo z roznychs tron slusze rozne rzeczy..ale juz wiem.i
        takich chamow do matury dopuszczają...
        • Gość: :/ Re: Biologia - zakres materiału IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:56
          a dopuszcza Cie z polskiego "wogole" ? Jakby nie zrozumiałaś aluzji to ironizuje :)
          • Gość: Iza Re: Biologia - zakres materiału IP: *.aster.pl 10.04.06, 15:18
            ojj avula, ty zamiast tak przesiadywac na tym forum, to idz sie pouczyc!
            Napewno dobrze ci to zrobi...
      • Gość: avula Re: Biologia - zakres materiału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:55
        zrozumialam:) specjalnie tak napisalam..hm z polskiego jestes bardzo dobra
        akurat tka sie sklada. Hm skiazki mam, zadania mam i juz sie ucze (biologii)
        wiec mysle ze bedzie ok.
        • Gość: asd Re: Biologia - zakres materiału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:45
          Skoro zadajesz takie bezsensowne pytania - to wierz mi, nie jest ok.
    • Gość: SiL Re: Biologia - zakres materiału IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 22:16
      www.cke.edu.pl/podstrony/inform_matur/biologia.pdf Tutaj znajdziesz.
      A wy jesteście normalnie tak pomocni, że hej. Po co się odzywacie w tym poście,
      jeśli nawet nie macie zamiaru odpowiedzieć na założone pytanie? Tragedia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka