Dodaj do ulubionych

Stres? Stres. Stres! ???

• Gość: domi Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:04
      to zamiast tutaj siedzieć i się denerwować to wyjdź na spacer!

teraz trzeba się rozluźnić, odprężyć i czekać na 4 maja ;P
    • Gość: Wlodek Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:01
      Ja nie jestem za bardzo zestresowany. Bedzie co ma byc. Powtorki robie sobie ale
      tez nie naciskam za mocno. Najbardziej nie chce mi sie ustnego polskiego i angla
      (rozsz.). Dla mnie to czysta glupota.

Staram sie nie myslec ze np. zostalo mi raptem 3 dni. Ustawiam sobie plan co mam
      w danym dniu zrobic i to robie. Jak nie chcesz zwariowac to idz na spacer,
      pograj w cos na swiezym powietrzu. Ja tak robie i pomaga.

Ja zdaję polski, ang., biola, gera, fiza i chemia - rozszerzone (prócz polskiego
      - ten podstawowy).

Pozdrawiam
      • Gość: kaha lol Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:07
        a na co składasz, ze az tyle przedmiotów zdajesz?
        • Gość: Wlodek Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:54
          Skladam na medycyne, ale jednoczesnie takze na geodezje na AGH i AR Wrocław.
          Medycyna, bo mi sie podoba i to moj wymarzony kierunek, a geodezja po tacie.
          • Gość: Wlodek Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:56
            Co prawda na zadnym kierunku nie wymagaja geografii, ale lubie ten przedmiot.
            Jest przyjemny, a poza tym dla przyjemnosci moge go zdac:)
          • Gość: kaha lol Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:57
            nio ja tez na medycyne;))) a jak Ci idzie, jak rozwazasz też geodezje to pewnie
            dbry z fizy jestes:D u mnie z tym cienko, jestem raczej biolog-chemik;D
            • Gość: Wlodek Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:16
              Z fizy powiedzmy, ze cienki nie jestem. Gdybym mogl, to bym zdawal mate, ale nie
              mialem jej na rozszerzeniu. Podstawowa bym moze jakos nienajgorzej zdal, ale
              rozszerzona to... :)
            • Gość: Wlodek Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:18
              A ta medycyna to gdzie? Ja mam na oku Poznan, Warszawe oraz Toruń.
              • Gość: kaha lol Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:51
                warszawa, warszawa, warszawa:))) moje marzenie:)) ojej jak ja bym chciała byc
                dobra z fizy...ehhh;(((
          • Gość: mynia Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:45
            ale potopu juz nie bedzie, prawda??
            • Gość: Wlodek Chyba nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:19
              Byl z zeszlym roku, wiec teraz sa male szanse. Zreszta, bardzo dobrze, ze go nie
              bedzie, bo go akurat nie przeczytalem, wolalem 'Lalke':)

Z biologii moze byc OUN i konczyny wolne bo tego nie bylo jeszcze, co nie?
    • antoni_kv Re: Stres? Stres. Stres! ??? 30.04.06, 17:06
      -francuski dwujezyczny
      -polski rozszerzony
      -matematyka podstawowa
      -historia rozszerzona - zdawana dwujezycznie

tylko matme umiem)
      • Gość: mynia Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:35
        mat, geo, niem, ang wszystko rozszerzone no i pods pol, sgh rulez:P Matma mnie
        przeraza:/ pozdrawiam
    • carpediem187 1000 zł i po stresie 01.05.06, 02:48
      Zobaczcie sobie na allegro "zestaw szpiegowski" czy jakoś tak.
      Na tym sprzęciku to maturę zdaje się chyba bez stresu?
      Co o tym myślicie?
      • sabbatha matura rok temu 01.05.06, 10:23
        ja zdawalam rok temu i mielismy o tyle gorzej ze rzucili nas na gleboka wode,
        kompletnie niedopracowana byla matura, malo czasu i w ogole. bue. ale nie
        stresujcie sie az tak. bedzie dobrze. powodzenia wszystkim z istoria bo to
        najgorszy przedmiot bo w ogole sien ie mysli rozwiazujac test. tylko trzeba
        pamitac wszystko:/

ja zdawalam polski angielski matme wos i informatyke;]
        • Gość: bujak Re: matura rok temu IP: *.broker.com.pl 01.05.06, 12:03
          nie przesadzaj wcale nie była taka niedopracowana (przynajmniej z przedmiotów
          które ja zdawałem czyli angol rozsz. , matma rozsz. i infa).

Ok infa była wykręcona ale prawdę mówiąc olałem ją trochę jak się dowiedziałem,
          że większość uczelni (wszystkie na które składałem papiery) nie liczy infy przy
          rekrutacji.

Matma? Wszyscy płaczą, że taka trudna i wogóle. Jeżeli chodzi o rozszerzoną to
          mają rację - NO ALE COŚ ZA COŚ!!! Jakoś nikt nie patrzy na to, że dzięki temu
          nie trzeba zdawać (na większości uczelni tak jest) egzaminów wstępnych! Ja
          osobiście byłem zadowolony z tego, że nie musiałem zdawać egzaminów na uczelni.
          Czemu o tym nikt nie mówi !? Lepiej jest ponarzekać.

Nie przesadzajmy o ile do matmy rozszerzonej trzeba się SOLIDNIE przygotować o
          tyle podstawowa reprezentuje poziom przy którym, każdy kto uczył się
          systematycznie matmy powinien sobie poradzić bez problemu (żeby uzyskać minimum
          50%).

Tegoroczni maturzyści mają o tyle gorzej, że nie mają przerwy między końcem roku
          a maturami. Zdecydowanie rok temu wyglądało to znacznie lepiej - mieliśmy 2
          tygodnie na ustne i na naukę do pisemnych i po 20 maja większość miała juz
          maturę za sobą
    • Gość: travis Hihihi, a ja się nie stresuję w ogóle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 10:26
      A wiecie dlaczego? Bo nie zdaję, tylko siedzę w zespole nadzorującym ;)
      Koszmar! Wy macie przynajmniej czym się zająć, a ja siedzę parę godzin bez
      ruchu, bez możliwości czytania, rozmawiania, jak mumia... :/
      • Gość: maturzysta Re: Hihihi, a ja się nie stresuję w ogóle IP: 217.153.162.* 01.05.06, 10:36
        noo ale problemmm...wez sobie Mp3 player i po sprawie:p
        • asztaka Re: Hihihi, a ja się nie stresuję w ogóle 01.05.06, 11:03
          ludzie, wyluzujcie sie troche. :) ktos tu dobrze napisal ze to fajny okres naszego zycia - trzeba wszedzie widziec dobre strony. koniec szkoly przynajmniej juz. :) ja zdaje polski, angielski, historie i WOS - wszystko rozszerzone (politologia na UW i UMCS mnie interesuje najbardziej). z historii sie niezle czuje, z WOSu jeszcze nic nie powtorzylam, polski olalam bo i tak cos sie naskrobie, a angielski umiem dosc dobrze (klasa angielska przez cale LO). teraz dlugi weekend - trzeba troche odpoczac od uczenia sie. zwlaszcza jesli jestescie przepracowani. pozdrawiam i zycze powodzenia sobie i wszystkim ktorzy nie skladaja tam gdzie ja. ;)))
        • angels_dont_kill Re: Hihihi, a ja się nie stresuję w ogóle 02.05.06, 21:15
          Nie może
    • tomash8 Re: Stres? Stres. Stres! ??? 01.05.06, 12:03
      Ja sie zawsze "trzęse" przed każdym egzaminem, chociaż przed matua faktycnzie
      najbardziej sie bałem. Ale koniec końców nie było źle. I u was też nie będzie:)
      pozdrawiam i 3mam kciuki :D
    • Gość: Asia Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.asta-net.com.pl 01.05.06, 14:54
      Stresujesz się? To co ja mam powiedzieć skoro zdaję 5 przedmiotów :]
      • Gość: 555 Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 14:55
        ja tez 5 wszystko rozszerzone;))) ale sie nie denerwuje jak na razie
        • Gość: peluche Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: 80.51.236.* 01.05.06, 17:12
          stresujecie sie niepotrzebnie........
          bez sensu, matura nie jest trudna!
    • lalaura Re: Stres? Stres. Stres! ??? 24.03.20, 13:46
      Matury mam już na szczęście za sobą, jednak podobny stres przeżywam na koniec każdego semestru studiów podczas sesji egzaminacyjnych. Stosowałam różne metody radzenia sobie ze stresem, z mniejszym lub większym skutkiem. Na pewno nie warto uczyć się w noc przed samym egzaminem - nie nauczymy się wówczas wiele, a odpowiednia dawka odpoczynku przed egzaminami dobrze zrobi. Wszystkim, którzy potrzebują życzę powodzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka