Dodaj do ulubionych

Stres? Stres. Stres! ???

10.04.06, 15:45
Witam wszystkich Maturzystów:))
Jak samopoczucie??? Stresujecie się już bardzo??? Ja tak... Jeszcze praca i
powtórki... ciężko jakoś... czas szybko mija... Co zrobić by nie zwariować?
Zdaję polski, ang i wos... Boję się:(
Obserwuj wątek
    • Gość: laaaa Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:24
      a co ja mam powiedziec;polski angielski chemia biola fiza-wszystko rozszerzone:/
      • Gość: misha Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.chello.pl 10.04.06, 17:52
        polski angielski chemia biola fiza-wszystko rozszerzone-zupelnie jak ja
        • Gość: laaaa Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:02
          a no co składasz papiery??ja medycyna
          • Gość: misha Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.chello.pl 10.04.06, 19:39
            a jak myslisz...tylko na medycyne wymagaja biol,chem i fiz rozszerz. ;P
            • Gość: laaaa Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:13
              oj w sumie sie domyślałam:D to bylo pytanie retoryczne:) a gdzie dokładnie sie
              wybierasz, ja AM wawa, na lekarski czy stome?
              • Gość: misha Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.chello.pl 11.04.06, 16:03
                chcialam do wawy ale jednak to miasto mi nie odpowiada finansowo i zostaje w swoim w Szcz i ide na lek.,moze zdecyduje sie na Poznan nie wiem ,zobaczymy :)
        • Gość: lol Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:25
          a po co wam polski rozszerzony jesli zdajecie takie przedmioty jak chemia biola
          i fiza:|
      • freejka Re: Stres? Stres. Stres! ??? 21.04.06, 19:59
        zdajo to samo co Ty polak anglik i wos.. boooje sie :|
    • Gość: ;-) Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:33
      vanilla5 jak Ci idzie wos? Czego jeszcze nie powtorzylas? Z jakich ksiazek sie uczysz? Jak myslisz, czym nas zaskocza? Gdzie skladasz papiery?
      • Gość: milka Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.pikonet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:53
        ja tez pisze wos i jestem dopiero na spoleczenstwie obywatelskim....:/ i nie wiem kiedy sie wezme do nauki, bo caly czas powtarzam historie
        a wy juz przerobilyscie wszystko z wosu??
        • e_d_y_t_k_a Re: Stres? Stres. Stres! ??? 11.04.06, 19:26
          ja juz cały wos powtórzyłam, troche gorzej z historią, bo z histy powtórzyłam tylko XX wiek i starożytność :/ ale pocieszam się, że mam jeszcze czas :)
      • vanilla5 Re: Stres? Stres. Stres! ??? 11.04.06, 20:01
        Hej:) składam na dziennikarstwo, psychologię i socjologię na UJ:) Uczę się z
        OPERONU i rozwiązuje testy.. Zajrzę też do historii.. A Ty???? Na co się
        wybierasz i z czego się uczysz??? Sięgasz też do historii??? Pozdrawiam:)
        • Gość: ;-) Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:43
          Ja wos caly czas "walkuje" zeby sie utrwalilo. Zdaje tylko wos wiec sie skupiam na nim.
          • asiool Jaki stres? 20.04.06, 17:51
            Przydałby się...może by się wtedy motywacja do nauki znalazła;/ Pozdrawiam
        • Gość: julia Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 09:09
          ja też się uczę z OPERONU i cholera też zdaję historię, co zaczyna mnie mocno
          przerażać :/
    • Gość: zmęczona Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:45
      wos coś tam powtarzam, historia- z tego, co się nauczyłam nie pamiętam NIC!
      angielski i polski zacznę od 1 maja, myślę, że tyle wystarczy, najbardziej boję
      się tej historii...nic mi do głowy nie wchodzi, jestem zmęczona tym wszystkim,
      całym zamieszaniem, niepewnością..itd. przecież my nic nie wiemy, nie wiem czy
      i jak zdam, czy się dostane na studia..itd..., ale próbuje się motywować i
      marze o tym, żeby się obudzić 24 maja, być zadowoloną i mieć świadomość, że już
      po wszystkim...:)
    • Gość: olka Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:58
      Ja też zdaje wos i historię. Z historii jestem na Gierku ale ominęłam
      starożytność a z wos-u myślę że już wszystko umiem, ale przeczytam sobie
      jeszcze podręczniki moje i skończe czytać repetytorium (zostało mi prawo, ale
      lubie ten dział więc myśle że szybko pójdzie) Gorzej jest z polskim bo jeszcze
      nawet nie zaczęłam powtarzać
    • carpediem187 Re: Stres? Stres. Stres! ??? 29.04.06, 16:41
      Po co się stresować , a propo to widziałem niezłe cacko na allegro, "zestaw
      szpiegowski" czy coś w tym stylu. Na tym to chyba zero stresu.
      Pozdro.
    • Gość: $ Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 17:19
      ja juz nie mam sily sie uczyc;(((w sumie to nie denerwuję sie, po prostu jestem
      zmeczona...już nie mogę
    • stefkaa Re: Stres? Stres. Stres! ??? 29.04.06, 19:54
      A ja zdaję, oprócz polskiego, angielskiego i historii, jeszcze historię
      sztuki!!! A wybieram się na polonistykę ;)

POzdrawiam maturzystów...
    • angels_dont_kill Re: Stres? Stres. Stres! ??? 29.04.06, 20:09
      Wyluzujcie poślady& poluzujcie majty.
      Sami sobie napędzacie ten stres.
    • angels_dont_kill Re: Stres? Stres. Stres! ??? 29.04.06, 20:12
      A w ogóle to przed polskim w czwartek especially 4u:
      bykom stop
      • Gość: wheel polo angol podstawowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:24
        biolka, chemia ,fiza, historia sztuki rozszerzone - chce mieć wszystko :)
    • Gość: drinkit Stres?chyba zartujecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.06, 22:17
      Czym tutaj sie stresowac? przeciez nowa matura jest smiechu warta. Wystarczy
      jakis ochłap wiedzy zeby zdac...
    • q-dlaty Re: Stres? Stres. Stres! ??? 29.04.06, 22:34
      Hehe...

A ja mam jeszcze ponad trzy tygodnie do pierwszego egzaminu :) Przydaloby sie
      zaczac cos powtarzac...
    • Gość: olegg Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.SWNET.PL / 88.199.18.* 29.04.06, 22:39
      polski, angielski, wos, historia - wszystko rozszerzone :-) dziennikarstwo,
      politologia, socjologia UJ lub UŚ. stresu mniej niż zmęczenia. wos uwielbiam i
      rozumiem, więc nie ma problemu. polski też nie najgorzej, ale historia to jest
      dopiero wyzwanie :| przyswajalne jest dla mnie wszystko, co w XX wieku, reszta
      kiepsko. ale nigdy nie jest tak źle, coby nie mogło być gorzej! powodzenia i
      pewnie do zobaczenia kiedyś na studiach :-)))
    • Gość: bujak na studiach zobaczycie co to prawdziwy stres :) IP: *.broker.com.pl 29.04.06, 23:01
      Też kiedyś myślałem, że matura jest przesrana. Poszedłem na studia i stwierdzam,
      że matura (szcególnie nowa) to dopiero lajtowy początek tego co czek człowiek na
      studiach:))))) Szczególnie polecam uczelnie techniczne (polibudy) :P- prawdziwa
      szkoła przetrwania i charakteru.
      • Gość: domi Re: na studiach zobaczycie co to prawdziwy stres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:05
        haha dokładnie, rok temu też się stresowałam maturą :/
        bleee traumatyczne przeżycie heee :D a teraz... wolałabym zdawać znowu maturę
        niż być na studiach <ściana>
    • Gość: wirus Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.06, 23:33
      lajcik... :P
      co sie martwicie?? dlugi weekend!! :)
      ...hehe a tak serio to ciezko idzie... ale idzie...
    • Gość: nicia:) Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 23:41
      hmmm...angol biola chemia matma-wszystko rozszerzone
      z powt z bioli zdaze na bank z chemi tez dam rade ale matme aby zdać<tak jakbym chciał> trzeba siedzieć dłuuuuuuugoooooo i to od czasu na dłuuuuuuugoooo przed matuą....pozdro dla wszystkich:)
    • Gość: pan...maturzysta Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.75.59.141.brzesko59.ptc.pl 30.04.06, 01:20
      spoko! więcej luzu:) matma, angielski , geografia rozszerzone:)
      majcy ciężko się nauczyć... lepiej ją rozumieć ;)
      • proocent Ludzie... 30.04.06, 01:47
        wszyscy damy radę. nie ma co teraz nastawiać się na jakieś konkretne wyniki,
        prawdopodobnie będziemy się cieszyć z każdego rezultatu. poza tym lepiej jest
        być miło zaskoczonym niż rozczarowanym;) trzeba pamiętać, że na maturze życie
        się nie kończy. im mniej nerwów tym lepiej.

pozdrowienia od zdającego polski, angielski, niemiecki, matematykę i geografię:)
    • farelkaa Re: Stres? Stres. Stres! ??? 30.04.06, 09:00
      Ja biologię, polski, francuski i angielski rozszerzone wszystko :)
      Jakoś niespecjalnie się stresuję.
    • Gość: dfg Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 09:54
      Ja sie niczego nie boje. Nawet chce miec to juz za soba i wyjechac na wymarzone
      wakacje. Postanowilem, ze od razu po maturze sprawdze sobie odpowiedzi.

s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862
    • Gość: grizzlie Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: 217.153.162.* 30.04.06, 10:15
      Ja tez jakos niespecjalnie sie denerwuje.Chociaz rozumiem stres u osoby ktora
      wziela sobie 4-5 przedmiotow !:)...ja zdjaje tylko ang rozszerzony no ale tego
      tez sie troszke obawiam czy zdam tak jak chce.Swoja droge to ciesze sie ze ta
      matura juz tuz tuz....tyle bylo gadania w szkole ze czlowiekowi sie juz
      niedobrze robilo:/... a tak to napiszemy i po sprawie! :)
      • pimbol Re: Stres? Stres. Stres! ??? 30.04.06, 10:19
        Ja sie ucze od 6 miesiecy i bardzo sie boje ale uczylem sie systematycznie!!!!
    • Gość: ym Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 10:50
      polski (podtstawowy) i rozszerzone: angielski, historia, wos, matma. stresu nie
      ma, ale czuję, źe jestem nienauczony ;/ (tak jakbym chciał)
    • nestea1 3mam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! 30.04.06, 10:59
      okresa matury wspominam jako najpiekniejszy w życiu i życze wam tego! nowa
      matura rządzi!!!!!
    • Gość: qaz Do przyszlych studentow medycyny IP: *.fachmont.com 30.04.06, 11:33
      Jezeli przed matura jestescie zmeczeni intensywna nauka to moze lepiej
      wybierzcie inny kierunek studiow. Na AM caly czas siedzisz z nosem w ksiazkach i
      nie ma, ze boli :)
      Jak ktos jest dobry z maty i fizyki to idzcie na polibude, tam zakuwania mniej
      ale myslenia wiecej.
      Ja skonczylem polibude a moja zona medycyne, wiec wiem o czym pisze.
      Pozdrawiam maturzystow
    • Gość: maturzystka 1999 Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.torun.mm.pl 30.04.06, 11:42
      Kochani!zdawalam mature pare lat temu,ale przezywalam taki sam stres!ale
      wierzcie mi,nie bedzie tak źle!i potem każdy z was powie,ze nie bylo warto aż
      tak się denerwować,bo nie było tak strasznie!trzymam kciuki!powodzenia
    • Gość: pomocy!!!!!!!!!!!! Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:21
      ludzie może wy mi pomożecie...zlożyłam we wrześniu deklaracje, że chce poprwiać
      zeszłoroczną mature, tzn: polski i biologie, zdawałam jeszcze angol i historie,
      wszystko rozszerzone, a teraz na te pare dni prze poprawką nic nie umiem
      normalnie przez rok się uwsteczniłam maxymalnie, na tronach CKE nie moge znaleźc
      nic na temat co się stanie jak nie podejde, ale chyba konsekwencji nie bedzie
      wielkich...
      jestem na studiach, ale chciałam skaldac jeszcze raz, ale nie ma szans ze się
      przygotuje przez te pare dni...pomocy mam podejsc do polskiego i biologii czy
      odpuścić sobie??
      • vanilla5 Re: Stres? Stres. Stres! ??? 30.04.06, 15:10
        Witaj! Z tego, co wiem, to trzeba było wcześniej się wycofać.. Ale może
        spróbujesz?? Skoro, masz już maturę zdaną, to nic Ci nie grozi:) Zawsze biorą
        pod uwagę lepszy wynik:) Druga opcja- możesz zadzwonić do kogoś kompetentnego
        np. Twojej wychowawczyni lub zapytać kogoś z OKE lub CKE.. Dzisiaj jest
        niedziela, ale może uda Ci się czegoś dowiedzieć:) Nie martw się, życzę
        powodzenia. Pozdrawiam:)
        • Gość: pomocy!!!!!!!!!!!! Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:28
          dzięki za dobre słowo, na stronie CKE znalazłam strasznie mało, nie wiem
          zadzwonie do nich we wtorek, a spóbować w sumie moge, polski to polski, ale
          biologia to porażka, wydaje mi się ze zadnych konsekwencji nie powinno być,
          przeciez na sesje stycznową nie zgłosiła się ponad połowa tych co chieli
          poprawiać...nie wiem nie mam pojęcia...a mój wychowawaca jak zadzwoniłam, to
          skomentował mnie ze on wiedział ze tak będzie :/
          • Gość: alka Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: *.kam.pl 30.04.06, 15:33
            Podejdz. Przeciez biologia nie jest w poniedzialek. Zdazysz sie jeszcze czegos
            nauczyc. Warto sprobowac. A ja trzymam kciuki za rocznik 87' w liceach i 86' w
            technikach :). Powodzenia!
            • Gość: rocznik 87 !!:D Re: Stres? Stres. Stres! ??? IP: 217.153.162.* 30.04.06, 15:47
              Dziekowa ..przyda sie:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka