Dodaj do ulubionych

O przeciekach.

04.05.06, 22:07
Taka refleksja, jak dzisiaj zobaczylam oba arkusze: i co sa warte wasze
przecieki, ludzie? Czytalam tu tysiace propozycji pewnych i tych mniej, co
bedzie na maturze. Dobrze, ze za bardzo sie nimi nie przejelam. Wspolczuje
tym, ktorzy uwierzyli i sie kuli. Dzis, jak zobaczylam podstawowy i Chlopow,
az sie usmiechnelam i od razu pomyslalam o tych wszystkich forumowych
prorokach :) No i o tych, ktorzy tak usilnie o te przecieki blagaja.

Naprawde, nie sprawdzilo sie NIC. Wierzcie ludzie w siebie i wlasne
umiejetnosci i wiedze, a nie w te bzdury.
Obserwuj wątek
    • kinia1987 Re: O przeciekach. 04.05.06, 22:13
      i bardzo dobrze, mnie kolezanka w tramwaju mowila "powtorz Wesele i Dzume,
      zaufaj mi, jak bede miala racje to mi stawiasz piwo", chyba nie musze mowic kto
      komu to piwo postawi?
      • Gość: HellHax Re: O przeciekach. IP: *.ghnet.pl 04.05.06, 22:22
        nikt nikomu
    • Gość: marcinek871 Re: O przeciekach. IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 04.05.06, 22:16
      a ja mowilem wam ze beda chlopi ale mi ciagle watki kasowaliscie i kasujecie
      nadal.ja sie nie mylilem tylko mialem przeciek!! nie zakladam kolejnego watku na
      ten temat bo nie zalezy mi zeby wam mature iniewaznili ( mowie wam bo ja
      zdawalem swoja rok temu).
      • Gość: Agnieszka Re: O przeciekach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:17
        A masz przecieki co do angielskiego?
      • nikistka Re: O przeciekach. 04.05.06, 22:37
        Jeja marcinek, przestan. Masz swoja mature zdana? to sie ciesz, a nam daj
        spokoj. I co z tego, ze miales przeciek? Byles wsrod tysiaca innych, ktorzy
        tez "mieli" i usilnie nas o tym przekonywali.

Mnie chodzi tylko o to, zeby sie nie goraczkowac. Byly np. takie akcje, ze
        ludzie zbierali te potencjalne tematy, spotykali sie na ircu,
        mieli "pewniaki"... To, ze w tamtym roku sie cos sprawdzilo nie znaczy, ze co
        roku CKE musi byc taka laskawa.

Zreszta, taka turdna nie byla.
        Teraz to juz dyskusja jalowa, moze byc tylko rada dla przyszlych maturzystow.
        • Gość: marcinek871 Re: O przeciekach. IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 04.05.06, 22:55
          tak mam swoja mature zdana. wiem ze bylem wsrod tylu oszustow i niczym sie nie
          wyroznialem.ale moze ktos mi uwierzyl. a co do tych ircow to w zeszlym roku to
          dopiero bylo.teraz forum jest moderowane a rok temu jak wrocilem z matury to
          bylo nowych postow na 5 stron po kazdym przedmiocie.
    • Gość: M Re: O przeciekach. IP: *.pai.net.pl 04.05.06, 23:10
      Zastanowcie sie, nawet jesli ktos mialby dostep do arkuszy to sadzicie ze bylby na tyle glupi by podawac je na tak popularnym forum? Nie sadze. Raczej nie ryzykowalby tego ze matura zostanie uniewazniona a jego informacje bezuzyteczne. Troche rozsadku, nie liczcie ze znajdziecie na necie matke terese. Lepiej skoczyc na spacer czy walnac sie do wyra. Pozdro
    • immortal87 Re: O przeciekach. 05.05.06, 07:23
      Ludzie .. przestańcie już ... już po maturce z polskiego,wiec po co dalej gadać o przeciekach ??

jak zobaczyłam jakie są tematy zaśmiałam sie tylko z tych wszystckih informacji na forum ktore przeczytałam sobie tak dla odprezenia dzień wczesniej ... ehhh :)

pozdrawiam !
      • Gość: aania Re: O przeciekach. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.06, 11:42
        Jestem dawno po maturze i nie jestem emocjonalnie związana z tym tematem, no
        może tylko tym, że córka zdaje za dwa lata. W dzień matur jechałam około 9 rano
        autobusem i słyszałam rozmowę dwojga maturzystów, że wiedzą o tym, że na pewno
        ma być temat o patriotyzmie. Musiały być przecieki, bo temat był dokładnie
        trafiony jako myśl przewodnia całej pierwszej części matury podstawowej. Nie
        wierzę w przypadek, tym bardziej,że uczniowie mówili o tej wiadomości jako o
        przecieku. Dla mnie jest to dowód, że matura nie była tajemnicą!!!
        • Gość: Ja :) Re: O przeciekach. IP: *.waw.pl 05.05.06, 12:34
          dla niektórych była....
          ale myślę, że poszła nienajgorzej. Lajcik- jakby niektórzy powiedzieli :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka