Dodaj do ulubionych

Biologia Rozszerzona...

10.05.06, 18:14
Siema Wszystkim!! Mam pytanie do tych, którzy naprawde myślą poważnie o takich Studiach jak na Akademii Medycznej!! Chciałem spytać jak wam poszlo z biol!! chodzi mi o rozszerz i oczywiście o punkty (procenty):)Mam nadzieje ze już sprawdziliście;) i co nieco wiecie już..:) POZDRAWIAM i czekam na info..:)
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Biologia Rozszerzona... IP: *.pro-internet.pl 10.05.06, 18:16
      a gdzie idziesz na AM? dla mnie byla banalna, okolo 95% :)
      • Gość: gośc Re: Biologia Rozszerzona... IP: *.net / *.net 10.05.06, 18:45
        Chyba masz tyle z podstaw
    • Gość: czeski1116 Re: Biologia Rozszerzona... IP: *.zax.pl / *.zax.pl 10.05.06, 19:27
      Hmm no to jak na rozszerzony to Ci dobrze poszło.. Ja mam tyle gdzies ok z podst ale na gów... mi on.. a Z rozszerzonej to tak koło 72-74%... Nie rewelacja.. :/ Nie wiem czy bede miał szanse sie dostac choć wiadome ze jeszcze chem i fiz..
      • Gość: a Re: Biologia Rozszerzona... IP: *.pro-internet.pl 10.05.06, 22:05
        zartowalam :) to byl moj bunt przeciwko wszedobylskim geniuszom, ktorzy
        wszedzie pisza, ze bylo balanie, takich to juz chyba uczyli w przedszkolu cyklu
        Krebsa. powaznie z rozszerzonej wyszlo mi okolo 82% po sprawdzeniu z kluczem,
        ktory nam udostepniono, ale wszystko zalezy teraz od dobrej woli egzaminatora,
        bo czasem zbyt mocno sie rozpisywalam... a gdzie zdajesz? coz, ja jestem
        rozczarowana, bardzo liczylam na ta biologie..

ale co tam, trzeba walczyc do konca :)
        pozdrawiam :)
        • Gość: Iza Re: Biologia Rozszerzona... IP: *.aster.pl 11.05.06, 08:08
          hej wam...nie jestem pewna 5 pkt i stoje na 88%, ale prosze nie mowcie ze to
          pewnie znow "jakis geniusz"...serio mi tyle wychodzi
          a na jakie AM skadacie papiery? Jak wam idzie fiza? A chemia?
          Pozdrawiam wszystkich chetnych... ;-)
          p.s strasznie glupi bals walnelam na roz...hehe...moglabym sama sie kopnac
          • sylkalip Re: Biologia Rozszerzona... 11.05.06, 12:36
            na rozsz w najlepszym wypadku ma ok 90% (kochani egzaminatorzy...) wybieram sie
            do wawy chemia bedzie pol biedy ale z fizyki na rozsz to jak bedzie polowa to
            bedzie sukces...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka