ohanka 12.05.06, 18:44 Kto chce iść na medycynę i ile macie punktów z biologii rozszerzonej? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sinka Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:47 Co obawiasz sie konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leiy_laa Re: Kto na medycynę?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:08 Ja się wybieram. (a raczej próbuję) Z biologii mam 88% (matura 2005) Resztę przedmiotów piszę po raz pierwszy dopiero teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leiy_laa Re: Kto na medycynę?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:12 W tamtym roku o tej porze forum wprost roiło się od medyków, a teraz coś ich nie widac. Pewnie więcej się uczą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
terianin2005 Re: Kto na medycynę?? 13.05.06, 09:53 ja sie wybieram do gdańska. z bioli mam 72 z chemi 83 a z fizyki nie powiem ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:58 ja, mnie wybierz! ale ja zdaje pierwszy raz, wiec nie znam swoich wynikow, domyslam sie jednak, ze zeszloroczni beda mieli lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:38 mam nadzieje ze chociaz w tym roku bedzie sprawiedliwie, ze połowe przyjma z nowa matura a druga połowe ze stara!musi byc wreszcie sprawiedliwosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:00 ja tez wybieram sie na medycyne z biologii roz bede miala ok 80% zobaczymy jak pojdzie z chemia chociaz mysle ze bez rewelacji:/ Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Re: Kto na medycynę?? 13.05.06, 13:54 Gość portalu: hirek napisał(a): > mam nadzieje ze chociaz w tym roku bedzie sprawiedliwie, ze połowe przyjma z > nowa matura a druga połowe ze stara!musi byc wreszcie sprawiedliwosc! Medycyna czy sprawiedliwość - wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonextgo Medycyna IP: *.chello.pl 13.05.06, 15:08 A ja juz studiuje medycyne,ale niestacjonarna i poprawiam maturke z fizykii,zeby przejsc na dzienne od pazdziernika. Życze powodzenia reszcie zdających,ale uważajcie z swoimi prognozami o wynikach,rok temu wielu się przeliczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:09 obie naraz. Odpowiedz Link Zgłoś