Dodaj do ulubionych

Kto na medycynę??

12.05.06, 18:44
Kto chce iść na medycynę i ile macie punktów z biologii rozszerzonej?
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sinka Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:47
      Co obawiasz sie konkurencji?
      • Gość: leiy_laa Re: Kto na medycynę?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:08
        Ja się wybieram. (a raczej próbuję) Z biologii mam 88% (matura 2005) Resztę
        przedmiotów piszę po raz pierwszy dopiero teraz.
        • Gość: leiy_laa Re: Kto na medycynę?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:12
          W tamtym roku o tej porze forum wprost roiło się od medyków, a teraz coś ich
          nie widac. Pewnie więcej się uczą:))
    • terianin2005 Re: Kto na medycynę?? 13.05.06, 09:53
      ja sie wybieram do gdańska. z bioli mam 72 z chemi 83 a z fizyki nie powiem ;)
      pozdrawiam
      • Gość: a Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:58
        ja, mnie wybierz!
        ale ja zdaje pierwszy raz, wiec nie znam swoich wynikow, domyslam sie jednak,
        ze zeszloroczni beda mieli lepsze :)
        • Gość: hirek Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:38
          mam nadzieje ze chociaz w tym roku bedzie sprawiedliwie, ze połowe przyjma z
          nowa matura a druga połowe ze stara!musi byc wreszcie sprawiedliwosc!
          • Gość: magda Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:00
            ja tez wybieram sie na medycyne z biologii roz bede miala ok 80% zobaczymy jak
            pojdzie z chemia chociaz mysle ze bez rewelacji:/
          • chilly Re: Kto na medycynę?? 13.05.06, 13:54
            Gość portalu: hirek napisał(a):

> mam nadzieje ze chociaz w tym roku bedzie sprawiedliwie, ze połowe przyjma z
            > nowa matura a druga połowe ze stara!musi byc wreszcie sprawiedliwosc!

Medycyna czy sprawiedliwość - wybór należy do Ciebie.
            • Gość: gonextgo Medycyna IP: *.chello.pl 13.05.06, 15:08
              A ja juz studiuje medycyne,ale niestacjonarna i poprawiam maturke z fizykii,zeby
              przejsc na dzienne od pazdziernika. Życze powodzenia reszcie zdających,ale
              uważajcie z swoimi prognozami o wynikach,rok temu wielu się przeliczyło.
            • Gość: hirek Re: Kto na medycynę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:09
              obie naraz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka