mikesoprano 14.05.06, 18:40 Kto sie wybiera na stosunki miedzynarodowe na UAM w Poznaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: panna nikt Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:43 ja owszem, ale nie do Poznania. poza tym pogodziłam się już z myślą, że się na stosunki nie dostanę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kro Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.toya.net.pl 14.05.06, 18:46 a kto się wybiera na stosunki do Łodzi. Jak Wam poszła matura? ja licze na 100% podstawowy anglik i 80-85% rozszerzony, a wos 90% podstawa i ok. 80% << rozszerzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna nikt Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:48 Gość portalu: Kro napisał(a): > a kto się wybiera na stosunki do Łodzi. Jak Wam poszła matura? ja licze na 100% > > podstawowy anglik i 80-85% rozszerzony, a wos 90% podstawa i ok. 80% << > > rozszerzenie to utwierdza mnie w przekonaniu, że nie mam najmniejszych szans ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slure1 Re: Stosunki Miedzynarodowe 14.05.06, 19:11 Jezeli chodzi o Łodz,to ciezko sie dostac,ale jak juz sie dostaniecie to bedziecie studiowac z corka,bylego premiera Belki.heh,wiem tez,ze SM na lodzkim sa dosc przyzwoite,wiele ciakwych wykladow z wykladowcami z zagranicy itp.Minusy to miasto i sam kierunek,ktory jest raczej poszerzeniem zainteresowan...ale chyba o to chodzi na studiach:) Prog bedzie wysoki,Kro z takimi wynikami by sie raczej dostal,zalezy co jeszcze z historii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.autocom.pl 14.05.06, 19:42 a nie wie ktoś przypadkiem, ile trza na stosunki na UJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kro Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.toya.net.pl 15.05.06, 09:39 ale na stronie UŁ w rekrutacji podają, że biora język obcy i wos ALBO historię, to chyba wystarczy, że podam wos. Chciałabym się dostać bardziej na germanistykę łódzką, no ale zobaczymy. Obawiam się, że na stosunki moge mieć trochę za mało, bo znam dużo ludzi, któzy napisali anglik na ponad 90% :(ech cyborgi... :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hauabaua Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:02 w tym roku na takie kierunki bedzie DUZO trudniej sie dostac. niedosc, ze wiecej maturzystow, to jeszcze ci, co poprawiali sobie zeszloroczne 90% i mieli do tego dwie sesje Odpowiedz Link Zgłoś