Dodaj do ulubionych

Stosunki Miedzynarodowe

14.05.06, 18:40
Kto sie wybiera na stosunki miedzynarodowe na UAM w Poznaniu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: panna nikt Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:43
      ja owszem, ale nie do Poznania. poza tym pogodziłam się już z myślą, że się na
      stosunki nie dostanę ;-)
      • Gość: Kro Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.toya.net.pl 14.05.06, 18:46
        a kto się wybiera na stosunki do Łodzi. Jak Wam poszła matura? ja licze na 100%
        podstawowy anglik i 80-85% rozszerzony, a wos 90% podstawa i ok. 80% <<
        rozszerzenie
        • Gość: panna nikt Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:48
          Gość portalu: Kro napisał(a):

> a kto się wybiera na stosunki do Łodzi. Jak Wam poszła matura? ja licze na
          100%
          >
          > podstawowy anglik i 80-85% rozszerzony, a wos 90% podstawa i ok. 80% <<
          >
          > rozszerzenie

to utwierdza mnie w przekonaniu, że nie mam najmniejszych szans ;)
          • slure1 Re: Stosunki Miedzynarodowe 14.05.06, 19:11
            Jezeli chodzi o Łodz,to ciezko sie dostac,ale jak juz sie dostaniecie to
            bedziecie studiowac z corka,bylego premiera Belki.heh,wiem tez,ze SM na lodzkim
            sa dosc przyzwoite,wiele ciakwych wykladow z wykladowcami z zagranicy
            itp.Minusy to miasto i sam kierunek,ktory jest raczej poszerzeniem
            zainteresowan...ale chyba o to chodzi na studiach:) Prog bedzie wysoki,Kro z
            takimi wynikami by sie raczej dostal,zalezy co jeszcze z historii..
            • Gość: ? Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.autocom.pl 14.05.06, 19:42
              a nie wie ktoś przypadkiem, ile trza na stosunki na UJ?
            • Gość: Kro Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.toya.net.pl 15.05.06, 09:39
              ale na stronie UŁ w rekrutacji podają, że biora język obcy i wos ALBO historię,
              to chyba wystarczy, że podam wos. Chciałabym się dostać bardziej na
              germanistykę łódzką, no ale zobaczymy. Obawiam się, że na stosunki moge mieć
              trochę za mało, bo znam dużo ludzi, któzy napisali anglik na ponad 90% :(ech
              cyborgi... :PP
              • Gość: hauabaua Re: Stosunki Miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:02
                w tym roku na takie kierunki bedzie DUZO trudniej sie dostac. niedosc, ze wiecej
                maturzystow, to jeszcze ci, co poprawiali sobie zeszloroczne 90% i mieli do tego
                dwie sesje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka