ada0000 28.05.06, 21:43 ma możejużktoś go za sobą??Jeśli tak to jakie były zestawy?? słyszałam że było dużo zestawów z instrumentami i zwierzętami ale nie znam konkretów, jeśli ktoś coś wie niech napisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała mi Re: ustny FRANC.. IP: *.gdynia.mm.pl 28.05.06, 22:14 Ja miałam ustny francuski w zeszłym tygodniu oto mój zestaw: -obrazek do opisania na którym był mały chłopiec z dziadkiem,wnuczek trzymał w ręku zabawkę-samochodzik pytanie jedno tylko pamietam :jaka jest rola dziadków w rodzinie -rozmowy: 1 pomyliłeś pociąg rozmawiasz z jakąs osoba,mówisz co się stało ,i jak on mógł by Ci pomóc 3-negocjowanie zapraszasz kolege na wakacje zimowe do Polski ,odrzucasz propozycję przesunięcia przyjazdu na lato,mówisz jakie będa atrakcje :) 2-napiszę jutro bo jak narazie nie moge sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała mi Re: ustny FRANC.. IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.06, 13:22 2-opowiadasz koleżance /koledze że pracowałaś w czasie wakacji u rodziny we Francji ,mówisz kiedy i gdzie tam pracowałaś,jakie były twoje obowiązki,co ci sprawiało największą trudność Odpowiedz Link Zgłoś