Dodaj do ulubionych

UJ stomatologia

31.05.06, 15:13
czesc se.jest ktos moze w krakowie na stomatologii?? chcialabym sic do
wroclawia, ale trzeba miec jakis studia rezerwowe... interesuje mnie sprzet,
profesorowie, a takze czy jest ciezko. wiem, ze te studia sa z reguly bardzo
bardzo ciezkie, ale pewne uczelnie wprost slyna z tego, ze wyrzucaja biedne
dzieci po 3 miesiacach... jak jest w krakowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: krolewska Re: UJ stomatologia IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:28
      ja mysle, ze to raczej wroclaw powinien byc rezerwa dla krakowa... tak by mozna
      wnioskowac, patrzac na progi z zeszlego roku
      • olenka-a-a Re: UJ stomatologia 01.06.06, 16:58
        no coz...jesli potrafisz dobrze analizowac dnae z internetu, to powinnas
        wiedziec, ze na am wroclaw na STOMATOLOGIE (a o stomatologie wlasnie mi
        chodzilo) nalezalo miec 8 pukntow wiecej niz do krakowa!
        • Gość: krolewska Re: UJ stomatologia IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:16
          ale tak bylo tylko w tamtym roku, kilka poprzednich lat wroclaw byl drugi za
          krakowem
          • olenka-a-a Re: UJ stomatologia 01.06.06, 20:00
            no niby tak, ale przeciez dopiero w tamtym roku wszyscy zdawali nowa mature...
            wiec lepiej sie sugerowac zeszlorocznymi progami.
            • Gość: krolewska Re: UJ stomatologia IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:03
              a te egzaminy wczesniej nie byly ujednolicone?? nie wiem nawet.
              ale powiem ci ze jestesmy konkurencja!! ;)) dokladnie do krakowa i wroclawia
              bede probowala;))
              • Gość: piolo Re: UJ stomatologia IP: *.autocom.pl 01.06.06, 20:28
                a czy przypadkiem nie mozna zdawac tylko na jedna medyczna uczelnie w kraju??
                przynajmniej w zeszlym roku tak bylo...
                • Gość: krolewska Re: UJ stomatologia IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:32
                  w wiekszosci mozna na jedna, ale sa wyjatki
                  • olenka-a-a Re: UJ stomatologia 02.06.06, 08:53
                    konkurencja??nooo...wiedzialam! czytalam wczesniejsze posty na forum, trafilam
                    tez na ten o Twoim materializmie...coz...ja ide na te kierunki z tego samego
                    powodu. chce byc bogata! zycze powodzenia!!! a z tymi testami wczesniejszymi to
                    chyba masz jednak racje. ja marze o wroclawiu, mam nadzieje, ze wlasnie tam
                    bede studiowac.
                    • Gość: krolewska Re: UJ stomatologia IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:34
                      ;)
                      do czego to doszlo, wypada mi teraz powiedzec "POWODZENIA" konkurencji!! ;) no
                      wiec powodzenia tobie rowniez;)
                      • Gość: anna Re: UJ stomatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:09
                        a jak myslicie ile trzeba bedzie miec punktow zeby sie dostac na uj na stome???
                        • Gość: slonecznik Re: UJ stomatologia IP: *.telnet.krakow.pl 05.06.06, 18:32
                          myslę ze koło 190
                          • Gość: effka Re: UJ stomatologia IP: *.futuro.kielce.msk.pl 05.06.06, 22:54
                            ja mam 181 ... a wy?
    • Gość: effka Re: UJ stomatologia IP: *.futuro.kielce.msk.pl 05.06.06, 22:55
      ja mam 181 ..a wy?
      • olenka-a-a Re: UJ stomatologia 06.06.06, 10:21
        ja bede miala ok.190. tak mi sie wydaje...
      • Gość: kasik Re: UJ stomatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:50
        ja mniej wiecej tez 190 ale ja chce do wrocka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka