Dodaj do ulubionych

kto na AMG???

04.06.06, 19:04
jak w temacie? widze dominacje cmuj amwaw i aml a co z amg?? czyzby nikt z
forumowiczow? ile szacujecie? ja dosc sporo, ale zobaczymy jak sprawdza, nic
nie wiadomo.pozdrawiam wszsytkich.
Obserwuj wątek
    • irek86 Re: kto na AMG??? 04.06.06, 22:55
      a no ja skladam tez na lekarski na AMG.ale nie licze na to ze mnie przyjma.juz bardziej widze sie w jakiejs bydgoszczy.jak skladalem teczke babka powiedziala ze takiego tloku to jeszcze nie mieli.na dodatek duzo zeszlorocznych zlozylo.wiec progi pewnie hohoho...nie dla mnie.w styczniu poprawilem na 205...ale po maju na wiecej niz 218 nie licze.
      • Gość: kasia Re: kto na AMG??? IP: *.bsk.vectranet.pl 04.06.06, 23:39
        Czytajac opinie i wnioski tego rodzaju dreszcz mnie przechodzi, widze ze w tym
        roku na pewno bedzie ciezko szczegolnie w pierwszej rekrutacji która obecnie
        przestaje dla mnie istniec, zdawałoby sie ze wynik 205 punktów jest naprawde
        dobrym wynikiem o 218 nie wspomne, zaczyna panowac jakas psychoza - w tamtym
        roku tez tak było ? to teraz progi beda wynosci 230 ? z testem było jakos tak
        normalniej teraz to rekrutacja do liceum z 8 krotna siła .... zycie :)
    • Gość: eri Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:51
      hejka,ja tez na amg na lek. i podobnie jak kolega yrek poprawilam maturke w
      styczniu, w maju sobie darowalam bo mam 223 pkt. skladalam wczoraj dokumenty
      dzisiaj i mi tez to babki powiedzialy, ze takiego zatrzesienia nie bylo! moze
      byc ciezko, teraz zaczynam zalowac,ze nie pislam w maju;(((
      • irek86 Re: kto na AMG??? 05.06.06, 00:07
        to kiedy w koncu? w sobote skladalas czy w niedziele?
        • Gość: babka z rekrutacji Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:09
          a nie mowilam ci,ze w niedziele nie pracujemy?
    • Gość: ja :) Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 01:08
      a czy ktoś wie coś o farmacji??jak tam ma sie sprawa z liczbą chętnych?
      • Gość: ^ Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:24
        ^
        • Gość: eri Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:43
          no o farmacji troche wiem, bo studiuje i potem pisze takie durnoty, nie wiem
          czy jest teraz duzo chetnych. ale prog w 2005- 152,5.powodzenia.
          • Gość: ja :) Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:45
            akurat to wiem ze taki był próg. A jak sie w ogóle studiuje?? słyszalam ze na
            farmacji to sie czesto w ogrodku siedzi :) tak przynajmniej mowil moj chlopak
            ktory przychodzi na hallera na wf :) hehe
    • Gość: koltesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 11:33
      wczoraj byłam na amg,babka z rekrutacji mi tez mowiła,ze bardzo duzo podań:(
      przewiduja,że bedzie ok.5 os./msc.
    • Gość: absolwentka Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:02
      hej. mam pytanko na AMG mozna złozyc wyłacznie orginał swiadectwa czy moze to byc kopia notarialna czyli duplikat?? prosze o szybka odpowiedz!!!z góry dziękuje!
      • Gość: ja Re: kto na AMG??? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 06.06.06, 20:06
        zdaje sie ze tylko orginal.przynajmniej mi tak powiedzieli i tak zrobilem
        • Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:01
          mi tak powiedzieli i tak zrobilem
          co zrobiłes??? czy ja o czyms nie wiem?
    • Gość: pati86 Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:25
      Ja tez skladam na AMG na stomatologie.pozdrowionka
    • Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:08
      rejestrował sie juz ktos z was na amb?az wstyd sie przyznac,ale ja nie moge
      znalezc tego linka do zarejestrowania się
      • Gość: ferr Re: kto na AMG??? IP: *.net.zeork.com.pl 07.06.06, 22:42
        Na stronie głownej (na dole) w samym środku jest link rekrutacja. Klikasz go a
        potem również na dole formularz rejestracyjny. Życzę powodzenia podczas rejestracji
        • Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:47
          aaa:))dziekuje bardzo
          • Gość: a Re: kto na AMG??? IP: *.limes.com.pl 08.06.06, 17:07
            :/ ja na amg na lekarski albo na stome, z matury bede miala okolo 180-190 i
            chyba zaczynam sie bac, ze sie nie dostane...
    • Gość: ^ Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 16:39
      ^
      • Gość: jaA Re: kto na AMG??? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 10.06.06, 20:14
        no i koniec naboru na AMG. teraz pozostaje tylko czekac.czy ktos ma dokladniejsze dane poza tym ze troche ponad 1000teczek?
        • Gość: c100 Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:49
          1000 teczek to nie duzo....fajnie jest
          • Gość: jaA Re: kto na AMG??? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 11.06.06, 00:31
            to nie duzo??
            trzeba byc lepszym od ponad 800 osob!
            • Gość: c100 Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:03
              w zeszlym roku bylo tak..4,5 os/msce teraz 5os/msce wiec...tak bardzo
              szalenstwa nie ma...
              • Gość: a Re: kto na AMG??? IP: *.limes.com.pl 11.06.06, 13:42
                dane prosto z komisji rekrutacji - telefonicznie mozna sie dowiedziec, numer na
                stronie.

stomatologia AMG ok. 15os/miejsce.
                lekarski 6-7os/miejsce.

nie wiem jak was - mnie to zmrozilo. masakra. chyba poszukam alternatywnego
                kierunku :)
                • Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:23
                  o ja....masakra,zegnaj leku,zegnaj stomo!!
                  • Gość: :P Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:54
                    a nie zlozylas nigdzie indziej??
                    • Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:33
                      wysle jeszcze jutro do białegostoku,ale wątpie,zeby tam była mniejsza ilosc
                      os/msc....zobaczymy:)
                      ale z ta stoma to sobie tak pomyslałam,ze nie ma sie co przerazac,bo pewnie
                      duzo ludzi sie zabezpieczało nia w razie jakby sie nie dostali na lek,nie?
                      tak w ogóle to słyszałam,ze to zadanie z ziemniakiem(chemia)prawie wszyscy
                      mieli źle i w kluczu jesli ktos napisał prawidłowe obserwacje,ale nie zmieszał
                      jodku potasu z bromem to jest 0 pkt:/
    • wawawa10 Re: kto na AMG??? 11.06.06, 18:06
      moja kolezanka rejestrowala sie tam w polowie tygodnia i mowila, ze powiedzieli
      jej, ze jest zarejestrowanych ok 3500 ludzi;/wiem, przerazajace...:O:O:O:O,
      wiec troche mamy rozne informacje na ten temat
      • Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:37
        a kolezanka mojej kolezanki powiedziała,ze taka jej jedna kolezanka dzwoniła
        wczoraj i powiedzieli jej,ze zarejestrowało się 35000 ludzi!!!
        no juz nie przesadzajmy,choc tak własciwie.... zarejestrowac sie moze kazdy
    • Gość: s Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:20
      ss
    • Gość: Z Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:24
      ff
    • Gość: a Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:26
      ca
      • Gość: up Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:10
        up up up:))
    • Gość: zzz Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:27
      to forum umiera w tamtym roku było tutaj tyle postów ze masakra teraz nie wiemc
      zy ma sie cieszyć bo niby mniej maturzystów .. ale coz co siedzieje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka