smon1 04.06.06, 19:04 jak w temacie? widze dominacje cmuj amwaw i aml a co z amg?? czyzby nikt z forumowiczow? ile szacujecie? ja dosc sporo, ale zobaczymy jak sprawdza, nic nie wiadomo.pozdrawiam wszsytkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irek86 Re: kto na AMG??? 04.06.06, 22:55 a no ja skladam tez na lekarski na AMG.ale nie licze na to ze mnie przyjma.juz bardziej widze sie w jakiejs bydgoszczy.jak skladalem teczke babka powiedziala ze takiego tloku to jeszcze nie mieli.na dodatek duzo zeszlorocznych zlozylo.wiec progi pewnie hohoho...nie dla mnie.w styczniu poprawilem na 205...ale po maju na wiecej niz 218 nie licze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kto na AMG??? IP: *.bsk.vectranet.pl 04.06.06, 23:39 Czytajac opinie i wnioski tego rodzaju dreszcz mnie przechodzi, widze ze w tym roku na pewno bedzie ciezko szczegolnie w pierwszej rekrutacji która obecnie przestaje dla mnie istniec, zdawałoby sie ze wynik 205 punktów jest naprawde dobrym wynikiem o 218 nie wspomne, zaczyna panowac jakas psychoza - w tamtym roku tez tak było ? to teraz progi beda wynosci 230 ? z testem było jakos tak normalniej teraz to rekrutacja do liceum z 8 krotna siła .... zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:51 hejka,ja tez na amg na lek. i podobnie jak kolega yrek poprawilam maturke w styczniu, w maju sobie darowalam bo mam 223 pkt. skladalam wczoraj dokumenty dzisiaj i mi tez to babki powiedzialy, ze takiego zatrzesienia nie bylo! moze byc ciezko, teraz zaczynam zalowac,ze nie pislam w maju;((( Odpowiedz Link Zgłoś
irek86 Re: kto na AMG??? 05.06.06, 00:07 to kiedy w koncu? w sobote skladalas czy w niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka z rekrutacji Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:09 a nie mowilam ci,ze w niedziele nie pracujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 01:08 a czy ktoś wie coś o farmacji??jak tam ma sie sprawa z liczbą chętnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:43 no o farmacji troche wiem, bo studiuje i potem pisze takie durnoty, nie wiem czy jest teraz duzo chetnych. ale prog w 2005- 152,5.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:45 akurat to wiem ze taki był próg. A jak sie w ogóle studiuje?? słyszalam ze na farmacji to sie czesto w ogrodku siedzi :) tak przynajmniej mowil moj chlopak ktory przychodzi na hallera na wf :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koltesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 11:33 wczoraj byłam na amg,babka z rekrutacji mi tez mowiła,ze bardzo duzo podań:( przewiduja,że bedzie ok.5 os./msc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:02 hej. mam pytanko na AMG mozna złozyc wyłacznie orginał swiadectwa czy moze to byc kopia notarialna czyli duplikat?? prosze o szybka odpowiedz!!!z góry dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kto na AMG??? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 06.06.06, 20:06 zdaje sie ze tylko orginal.przynajmniej mi tak powiedzieli i tak zrobilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:01 mi tak powiedzieli i tak zrobilem co zrobiłes??? czy ja o czyms nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati86 Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:25 Ja tez skladam na AMG na stomatologie.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:08 rejestrował sie juz ktos z was na amb?az wstyd sie przyznac,ale ja nie moge znalezc tego linka do zarejestrowania się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferr Re: kto na AMG??? IP: *.net.zeork.com.pl 07.06.06, 22:42 Na stronie głownej (na dole) w samym środku jest link rekrutacja. Klikasz go a potem również na dole formularz rejestracyjny. Życzę powodzenia podczas rejestracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:47 aaa:))dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kto na AMG??? IP: *.limes.com.pl 08.06.06, 17:07 :/ ja na amg na lekarski albo na stome, z matury bede miala okolo 180-190 i chyba zaczynam sie bac, ze sie nie dostane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaA Re: kto na AMG??? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 10.06.06, 20:14 no i koniec naboru na AMG. teraz pozostaje tylko czekac.czy ktos ma dokladniejsze dane poza tym ze troche ponad 1000teczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c100 Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:49 1000 teczek to nie duzo....fajnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaA Re: kto na AMG??? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 11.06.06, 00:31 to nie duzo?? trzeba byc lepszym od ponad 800 osob! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c100 Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:03 w zeszlym roku bylo tak..4,5 os/msce teraz 5os/msce wiec...tak bardzo szalenstwa nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kto na AMG??? IP: *.limes.com.pl 11.06.06, 13:42 dane prosto z komisji rekrutacji - telefonicznie mozna sie dowiedziec, numer na stronie. stomatologia AMG ok. 15os/miejsce. lekarski 6-7os/miejsce. nie wiem jak was - mnie to zmrozilo. masakra. chyba poszukam alternatywnego kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:23 o ja....masakra,zegnaj leku,zegnaj stomo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:54 a nie zlozylas nigdzie indziej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:33 wysle jeszcze jutro do białegostoku,ale wątpie,zeby tam była mniejsza ilosc os/msc....zobaczymy:) ale z ta stoma to sobie tak pomyslałam,ze nie ma sie co przerazac,bo pewnie duzo ludzi sie zabezpieczało nia w razie jakby sie nie dostali na lek,nie? tak w ogóle to słyszałam,ze to zadanie z ziemniakiem(chemia)prawie wszyscy mieli źle i w kluczu jesli ktos napisał prawidłowe obserwacje,ale nie zmieszał jodku potasu z bromem to jest 0 pkt:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wawawa10 Re: kto na AMG??? 11.06.06, 18:06 moja kolezanka rejestrowala sie tam w polowie tygodnia i mowila, ze powiedzieli jej, ze jest zarejestrowanych ok 3500 ludzi;/wiem, przerazajace...:O:O:O:O, wiec troche mamy rozne informacje na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlesiówa Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:37 a kolezanka mojej kolezanki powiedziała,ze taka jej jedna kolezanka dzwoniła wczoraj i powiedzieli jej,ze zarejestrowało się 35000 ludzi!!! no juz nie przesadzajmy,choc tak własciwie.... zarejestrowac sie moze kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: kto na AMG??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:10 up up up:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: kto na AMG??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:27 to forum umiera w tamtym roku było tutaj tyle postów ze masakra teraz nie wiemc zy ma sie cieszyć bo niby mniej maturzystów .. ale coz co siedzieje Odpowiedz Link Zgłoś