emusia 30.01.04, 15:14 wlasnie jem. chcecie troche? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo Re: szyszki 30.01.04, 15:21 Takie pyszne chrupiace zamiast salatki z mlecza ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: szyszki 30.01.04, 15:22 Z mlecza to dobre jest wino (z angielska wymawiamy: łajno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V2L Re: szyszki IP: 213.255.126.* 30.01.04, 15:21 CHOINKE JUZ WRABALAS? MNIEMAM Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: szyszki 30.01.04, 15:23 Takie z dmuchanego ryżu sklejonego toffi? fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: szyszki 30.01.04, 15:26 pomóżcie uczniom przeżyć ferie. te słabe stworzenia sa bardzo często na krawędzi wytrzymałości fizycznej i psychicznej a do końca roku szkolnego jescze kawałek z głodu będą jeść wszystko: szyszki, tynk ze ścian. prosimy o zamykanie śmietników w nocy. administracja Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 15:28 ;o) a na popitkie mamy sok z kalifornijskich dzdzownic. Dobre, miesiste, dlugie na 60-80 cm Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: szyszki 30.01.04, 15:30 LICEALISTCE tire, LICEALISTCE. hyhy a ja mam od wczoraj piekna tabliczke na smietniku pod blokiem: altana smietnikowa prrzeznaczona dla mieszkańców bloku 12. ta alatana smietnikowa to mnie rozwalila. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 15:38 anienie, te szyszki sa to szyszki lajt, bez kilokalorii, bezglutenowe i bez cholerosterolu. 0 % wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: szyszki 30.01.04, 15:41 aha, szyszki tuczące są. Zwłaszcza chmielowe w płynie. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: szyszki 30.01.04, 15:42 emusia napisała: > LICEALISTCE tire, LICEALISTCE. oj, sorrki, jak to się teraz mówi... z cyklu zagatki współczesnej europy - pytanie: czym się różni dziewuszka podlotek z ostatniej klasy gimnazjum od dziewuszki nielotka z pierwszej klasy liceum? no? -- znajdź dwadzisścia szczegółow którymi różnią się dwa zdjęcia. leon z wywalonym jęzorem wpatrywał się w szeroką rozkładówkie z dwiema blond siostrami bliźniaczkami w negliżu.. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 15:43 emusia napisała: " altana smietnikowa prrzeznaczona dla mieszkańców bloku 12." ;oDDDDDDDDD -- Leon wyciagnal sie w kontenerze ustawionym w naslonecznionej czesci altany smietnikowej bloku numer 12. Poldrzemiac siegal leniwie do torepki z szyszkami i pochrupujac lubieznie oddawal sie rozwazaniom nad wzglednoscia i przemijalnoscia rzeczy swiata tego. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 16:06 No dziekuje za pochwale przed frontem, az sie zarumienilem ;o) mama ktotos ochochote na szyszyszki w szyszynce ? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: szyszki 30.01.04, 16:08 dzielny bardzo jestes, o. :-* w szynce? pyscha. ryz dmuchany, tofii + szynka. ja chce. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szyszki 30.01.04, 16:07 Ja tez zajarzylem ale sie spoznilem. TO jest lovely, Emusia. I to przepraszam w krolewsko-papieskim krakowie tak sie polszczyzne traktuje? Ze smietnikowej altany Dzialacz samorzadowy zdyszany... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: szyszki 30.01.04, 16:12 hm. no dobra. masz no: :-* yhm. papiez widocznie sprzeciwu nie zgłosił. król też. opowiadalam wam, jak przy odpowiedzi z histrii, na pytanie co sie stalo w bodajze 1238 pod koniec panowania bolesława krzywoustego, odpowiedzialam ze wyprostowały mun sie usta, po czym jedyna ktora zajarzyła zaczełm sie smiac? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 16:20 -- - 1138, kotku, zasyczala zlowrogo Stara Historyca, a jej usta wykrzywil zlosliwy usmiech, to juz piaty gol w tym semestrze, hehehe... Leonek plakal. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: szyszki 30.01.04, 16:25 takiej mi to lepiej pol litra zadedykuj, koli naturalnie a setke to np Unii Europejskiej mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 16:15 Aha Brezly, slyszalem , ze walczyles z Systemem ;o) - "Wyrwij murom zeby krat" nucil zlowrogo Leon , znany takt wystukujac mlotkiem. Fragmenty procesorow, kostek pamieci i plyt pryskaly dookola krzemowo- plastikowymi fontannami, kable oplataly muskularne ramiona programisty a monitory wesolo strzelaly snopami iskier. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szyszki 30.01.04, 16:22 Jakbys tak dlugo zyla, Emusia, jak on do 1237 tez by ci sie skrzywily i wyprostowaly pare razy. B, jak tylko z nim rozmawialem. Krzywousty, Krzywousty, miales wokol niezle biusty - rapowal Leon. -Spod tej ksiegarni tez idziemy -warknela Mariola. Moze pod monopolowym mu przejdzie ta libida, kombinowala w skrytosci. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szyszki 30.01.04, 16:37 O! Przebog, zjawa! Skadze niejasnej prowieniencji postepowe bogi niosa? Ciur nawet we wlosach? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: szyszki 30.01.04, 16:40 ba! nawet w koncowkach, ale stosuje balsam nawilzajacy ledwie dychu Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: szyszki 30.01.04, 16:45 Che, ale tylko zbierane o wieczornej rosie w pelnie czerwcowa Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: szyszki 30.01.04, 16:47 moga byc - pelnia jest wazna, noc i czerwiec Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 16:51 e-e. w pelniowa czerwcowa noc to szyszki tylko uwieraja w plecy i kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: szyszki 30.01.04, 16:56 coz mozna by w takim razie z tym zrobic? bo cos trzeba, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: szyszki 30.01.04, 16:57 milego £ykendu ! ide na szyszki , lupac orzeszki piniowe! naszlo mnie! chyle szyszynke! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: szyszki 30.01.04, 17:09 milusiego kontygu nie wiem kiedy wroce ide precz tez Nadszyszkownik P. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 17:01 No cos trzeba. mozna na przyklad wyniesc koc na dach ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 17:05 a kto by sie w nocy po sadach wloczyl, zwlaszcza jak jest ladna pogoda ;o) No, niestety bede musial zmyknac. Miziacos y Papultzos B. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szyszki 30.01.04, 17:04 Czesc, V. Baloo, to sie dobrze nie konczy z tym dachem. 'Nie placz, Ewka' zaintonowal Leon i dopiero nagly bol kostki uswiadomil co robi. Mariolka zalowala ze nie zdecydowala sie na wysokie obcasy do dresu. Kolorystycznie jej nie graly. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 17:07 no fakt, roznie to moze byc. Zwlaszcza , gdy na dach wlezie autobus Arabow z Buenossss Ajresssss ;o) A teraz naprawde zmykne Pa. PS : a najlepsze szyszki sa w Ejszyszkach Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szyszki 30.01.04, 17:10 Tez daje w dluga. Po rozmowie z systemem lancuch mi spadl z zebatki z wrazenia. Pukico. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: szyszki 30.01.04, 16:47 Ja też bym coś przekąsił. Szynka , szyszka, ha-szyska Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szyszki 30.01.04, 16:53 shishraz, niech zajrze do plecaka. Szyszkaz od Brown Brothers, Everton sie zwie. Miejsce produkcji - swojsko brzmiaca Milawa. PS. Widzial z was ktos dworzec w Ilawie? Zdumiewajaca budowla wewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 17:03 A nie , ja Eilau Hauptbanhof widzialem tylko z okien pociagu i wydal mi sie podobny do wszystkich innych hauptbanhofow. To moze skusi Cie Szary Sasza ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szyszki 30.01.04, 17:05 A nie, tam sie trzeba przesiac. W srodku wyglada(l) jak skrzyzowanie cerkwi z chatka z piernika. Szary Szasza? Grey Alex? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: szyszki 30.01.04, 17:12 e-e. tak mi jakos dziekowo sie spodobalo. Moglaby to byc dobra nazwa na jakis egzotyczny drynk (np. politura z samogonem i odrobina mleka) albo nazwa dania (np. tuszonka w szarym sosie). Pa, kurde. Juz wylaczylem komputer, no ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Zadanie na dziś: 30.01.04, 22:39 Ile w małym kuflu piwa zmieści się chmielowych szyszek (podaj z dokł. 0,000001) Pytam, bo nie wiem, ile dzisiaj szyszek wszamałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Zadanie na dziś: 31.01.04, 00:14 kwiat_paproci napisała: > Pytam, bo nie wiem, ile dzisiaj szyszek wszamałam. Za dużo hyhy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Zadanie na dziś: 31.01.04, 09:00 ja stwierdzam _skromnie, że _ doceniłam siebie i było tego za mało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś