Dodaj do ulubionych

Ale panikujecie!!!!!!

06.07.06, 18:43
wiem ze do wyników juz blisko, ale wrzucmy troche na luz!! Po co poruszac
tematy z polskiego?? czy ktos pisal w brudnopisie czy pomiedzy linijkami!!
szczerze mówiąc ja juz nie pamietam jak dokładnie pisałam!! ale nie chce o
tym myslec,a jak czytam niektóre posty, to mnie tez dopadają pesymistyczne
nastroje!!!zastanawiam sie nad błedami i coraz wiecej ich widze. A po
napisaniu matury mozna powiedziec ze byłam zadowolona. BYLE DO WTORKU:)

NIE SIEJ PANIKI!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: olcia Re: Ale panikujecie!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.06, 18:54
      ale to jest forum matura i taka jest chyba jego idea zeby dzielic sie
      wrazeniami ,watpliwosciami itp
      jak juz ci sie temat znudzil lub cie stresuje to sa inne fora...np wakacje itp
      sianie paniki to druga sprawa...ale coz...mamy wolnosc slowa i wyboru-nie
      chcesz nie czytaj:) pzdr
      • Gość: Doris Re: Ale panikujecie!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:56
        Olcia, ale Wy sami sie pograzacie. Wiec jaki ma to cel? Jeden pusci plote, a
        wszyscy: "och, ach" "nie zdam"...
        • Gość: olcia Re: Ale panikujecie!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.06, 19:20
          wiesz mi to ryba ja mature zdalam rok temu:D
          ale po to jest to forum i kazdy pisze co chce ,co mysli ,czego sie obawia.nikt
          nie musi wierzyc,nikt nie musi czytac...jesli kogosc cos denerwuje to
          zwyczajnie niech tego nie robi...ale to takie moje skromne zdanie...pozdrawiam
      • alutkaaa Re: Ale panikujecie!!!!!! 06.07.06, 19:18
        fakt forum matura, ale egzamin z polskiego był prawie 2 misiące temu.
        Watpliwosci mozna miec, po tygodniu góra po miesiący, ale po 2 misiącach nie
        wierze olciu ze pamietasz wszystko dokładnie co napisałas. Zresztą ja nie
        chciałam zmieniac idei tego forum,tylko troche uspokoic przed wynikami.Juz za
        pózno zeby cokolwiek zmienic, wiec po co bardziej psuc sobie wakacje,
        zadreczając sie.
        • Gość: olcia Re: Ale panikujecie!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.06, 19:29
          ja sie w 100% z toba zgadzam....chodzi mi o to ze zawsze na forum matura do
          samych wynikow panikowano,przezywano i po to to forum jest i jak ktos czuje
          potrzebe popanikowania i ma do tego "kompanie" to dlaczego ich za to krytykowac
          czy namawiac do przestania...?tez w zeszlym roku w pewnym momencie tak
          panikowano ze kazde wejscie konczylo sie prawie depresja - dlatego przestalam
          wchodzic ...dobra ja sie nie wtracam:P pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka