Dodaj do ulubionych

Próg Punktowy Ekonomia UW

13.07.06, 13:38
Jak myślicie ile będzie wynosił w tym roku próg punktowy na ekonomia na uw w
tamtym roku było to bodajże 68 pkt w tym roku próg pójdzie wysoko do góry
ponieważ nie ma testu percepcji i chyba matura lepiej pozdawana.
Obserwuj wątek
    • Gość: eskap Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.zamosc.mm.pl 13.07.06, 14:53
      mysle ze 80 ale to czyste domysly
      • Gość: marko Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.zamosc.mm.pl 13.07.06, 15:32
        no wlasnie ktos sie orientuje w tym temacie ?
        • Gość: scibi Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.orange.pl 13.07.06, 17:47
          ja mysle ze moze byc okolo 90 :/ patrzac na to jak dobrze wiekszosc zdala matme,
          a podstawowy angielski to maaaasa ludzi na 100% oraz to ze w tym roku liczba
          osob na miejsce moze dojsc do 20 to moze byc naprawde ciezko :/ no ale
          zobaczymy, ja osobiscie mam szczera nadzieje ze sie dostane :) trzeba probowac!!!!
          pozdr
          • Gość: ssam Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.zamosc.mm.pl 13.07.06, 18:02
            a ile masz pkt ?
            • Gość: das Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:39
              warto isc na ten kierunek ?
            • leonidas1987 Re: Próg Punktowy Ekonomia UW 14.07.06, 16:55
              b
          • hanias6 Re: Próg Punktowy Ekonomia UW 14.07.06, 01:41
            90 to chyba nie...ale mysle ze moze byc 86-87.wiekszosci moich znajomych
            wychodzi w tych okolicach dlatego mysle ze sporo bedzie takich osob.to w
            pierwszej turze.potem moze 84-85??takie sa moje przypuszczenia i tak twierdzi
            moj brat(4 rok wne i bierze udzial w tym procesie rekrutacyjnym.ponoc ale tylko
            ponoc bo to tez od kogos uslyszal,ze z tych co juz wpisali wyniki matur prog
            jest 80,9 ale przeciez nadal wplywaja)...pozyjemy zobaczymy.uszy do gory
            • Gość: fants Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.zamosc.mm.pl 14.07.06, 13:21
              to ja mam 82.8 myslisz ze moge spac spokojnie ?
              • Gość: awek Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:36
                nie wierze ze bedzie taki próg maxymalnie obstawiam 80 pkt. Co z tego ze ktos
                mial duzo pkt zjezyka jak to tylko 28 % sumy wszystkich punktow najabrdziej
                liczy sie matma i to rozszerzona jak ktos mial ponad 80 % z rozszerzonej no i
                okolo 80 % z podstawy i jezyk okolo 70-80 % to mysle ze powinien sie dostac
                pozdrawiam <jak ja nie lubei internetwoych napinaczy>
                • Gość: franc Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.zamosc.mm.pl 14.07.06, 15:00
                  no wlasnie nie wiadamo czy takim ludziom wierzyc czy nie czy chca nas nastraszyc
                  czy sie tylko polewaja. No ciekawe tez obstawiam prog ok 80
    • Gość: franc Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.zamosc.mm.pl 14.07.06, 15:56
      awek wiesz juz kiedy bede ogloaszone wyniki rekrutacji ?
    • Gość: bolo Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:16
      A jaki jest przelicznik? bo nie moge znależć...
      • Gość: awek Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:22
        wyniki 24 lipiec natomista przelicznik znajduje sie w kierunkach :P
        ale podam : (0,72 x (1/3 x matemtyka podst + 2/3 matematyka roszerzeona)) +
        (0,28 x j.obcy podst) :P maxymalna liczba pkt to 100 pozdrawiam
        • Gość: scibi Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.orange.pl 14.07.06, 17:16
          jak to wyniki 24lipca? to czemu na stronie UW widnieje data bodajze 4 sierpnia???
          pozdr
          • Gość: klops miesny Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.chello.pl 14.07.06, 17:30
            no wlasnie, ja widzialam date 5 sierpnia
            • Gość: franc Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.zamosc.mm.pl 15.07.06, 01:11
              nie dość ze tyle czekania na wyniki matur to jeszcze czekanie na wyniki
              rekrutacji ehhh ;/
        • Gość: bolo Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:27
          dzięki
          • Gość: rex Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.chello.pl 05.08.06, 11:10
            A jednak ponad 90!
            • Gość: raj Re: a matma UW jaki próg? IP: 217.96.125.* 05.08.06, 11:16
              wie ktoś?
    • Gość: Flaber Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: 81.15.180.* 05.08.06, 13:23
      Progi na UW |ekonomia | 89.44
      |jednoczesne studia ekonomiczno-matematyczne | 84.00
      |jednoczesne studia ekonomiczno menadżerskie | 91.78
      • Gość: rex Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.chello.pl 05.08.06, 21:21
        To nie są progi!, to tylko listy rankingowe.
        Dostałem sie na dzienne z 84!
        • Gość: Flaber Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: 81.15.180.* 06.08.06, 14:58
          Próg sie obniża bo ludzie rezygnują. Ostatecznie więc może być nawet ok 80 :).
          A tak poza tym jaki kierunek masz na myśli pisząc że sie dostałeś ?
          • Gość: rex Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: *.chello.pl 06.08.06, 15:08
            Ja już nie wiem czy sie dostałem, czy nie!, składałem na dzienne (Ekonomia,
            Finanse....), na koncie mam - "zakwalifikowany" ale na liscie rankingowej
            jestem na wieczorowych - ?
            • Gość: Flaber Re: Próg Punktowy Ekonomia UW IP: 81.15.180.* 06.08.06, 15:28
              Wiele osób składało jednocześnie na UW i SGH, a szczęśliwi studenci drugiej z
              tych opcji prawdopodobnie zwolnią miejsca na UW. Byćmoże na twoim koncie
              widnieje napis "zakwalifikowany" bo władze UW z doswiadczenia wiedza, że jakiś
              procent potencjalnych studentów wycofuje swoje doumenty i masz duże szanse na
              studia dzienne. Jeżeli na ta chwilę jesteś na początku listy zakwalifikowanych
              na studia wieczorowe to byłbym dobrej mysli :) Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka