Dodaj do ulubionych

przez rok BEZ NAUKI

21.07.06, 14:32
Chcialam zapytac te osoby ktore si enie dostaly na studia ( ja ubiegalam sie
o miejsce na PAM-ie) co zamierzaja robic przez caly rok....ja jak narazie mam
skromny pomysl przygotowywania si edo poproawy matury...ale z drugiej strony
zastanawiam sie czy warto si euczyc dalej???troch eszkoda mi na to zycia i
jakos lenistwo mnie ogarnelo...moze ma ktos ciekawy pomysl:)??pozdrawiam:)
Ps. Jak myslicie na PAMIE prog bedzi erownie wysoki jak n ainnych
uczelniach??? ja jak po swojemu kalkulowalam to powinno byc 136:) fajknie by
bylo:):):) BUZIAKI
Obserwuj wątek
    • Gość: olka szkoda ci życia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:37
      Uczyć ci się nie chciało i nie chce?
      To po cholerę składałaś papiery na studia?
      Twoi rodzice zmarnowali 85 zeta.

Można jeszcze układać towar na pólkach, nosić paczki, myć toalety...
      8 godzin i wolność - i własne pieniądze.

Co za kretynka :(
      • Gość: ktos Re: szkoda ci życia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:40
        "hehe", nic wiecej nie napisac nie moge na ten temat...
      • Gość: Zyczliwy Re: szkoda ci życia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:41
        Ile w ludziach nienawiści i agresji :(
      • Gość: do olki Re: szkoda ci życia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:41
        Według mnie kretynką jestes wlasnie TY, a nie autorka watku. Jesli cos sie
        Tobie nie podoba, to nie wchodz tutaj. To sprawa Magdy i jej rodziców czy
        zmarnowali 85 zł czy nie. Kazdy powinien probowac, czasami sie nie udaje.
        Przyznam ze wolałabym spotkac MAgde w sklepie jako sprzedawce niz Ciebie na
        jakiejkolwiek uczelni, Olu.
        Powinnas sie wstydzic za siebie!
      • Gość: ketsalkoatl Re: szkoda ci życia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:44
        imbecylko nie obrażaj madziuni!!!
        ja myślę że stracenie roku to bzdura, bo tak naprawdę życie nie sprowadza się
        tylko do głupiej nauki. Co za różnica zacząć pracę w wieku 24 a 25 lat, jak
        później mamy monotonne 30 parę lat do emerytury? Jeśli masz cel to staraj się
        go osiągnąć. Możesz studiować to na co się dostaniesz i jednocześnie
        przygotowywać się do poprawki.
        • Gość: madziuuunia Re: szkoda ci życia? IP: 82.160.254.* 21.07.06, 14:58
          ketsalkoatl ...dziekuje ci za wsparcie..dzieki Tobie wiem ze sa ludzie o czystym
          sercu..zaslugujesz na naprawde wiele dobrego:* powodzenia we wszystkim co
          robisz:*:*buzka;)
          • Gość: ketsalkoatl Re: szkoda ci życia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:06
            dzięki za pochwałę:) po prostu Cię polubiłem jak tylko przeczytałem co
            napisałaś.
            dziwne to jakoś
        • Gość: ewa Re: szkoda ci życia? IP: 83.168.106.* 21.07.06, 16:26
          Madfziuniu-droga stoi przed Tobą otworem. Studia to duzo, ale nie wszystko.
          Zdawałaś na medycynę-mozesz skończycć jakiś 2-letni kierunek medyczny
          (policealny), do tego nauczyć się języka obcego-pielęgniarki z Polski są bardzo
          cenione w USa i wielu innych krajach. Możesz pójsc na jakąś szkołę policealną-
          językową, bo to dobra inwestycja na przyszłosć. Jeśli ogarnęło Cię lenistwo do
          nauki-pojedź do pracy jako au-pair- to dobra szkoła zycia i nauka języka za
          darmo. Jest dużo możliwości-najgorsza z nich to siedzenie w domu i biadolenie.
          Ty przynajmniej szczerze mówisz, że nie masz ochoty na naukę. Jednak rodziców
          trzeba troche odciążyć, więc rozejrzyj się za pracą-młode osoby nie mają
          problemu ze znalezieniem.Życzę dobrego wyboru.
      • Gość: madziuuunia Re: szkoda ci życia? IP: 82.160.254.* 21.07.06, 14:56
        Olu... wiesz powiem ci ze kretynka nie jestem!!! do amtury uczylam sie tyl eile
        potrafilam...pomimo choroby mamy..bardzo ciezkiej uczylam si
        ecodziennie..wierzylam w siebie iw swoje mozliwosci..moze troszke
        zabardzo..trudno stalo sie jak stalo...nie dostalam sie ..dla mnie to nie koniec
        swiata. Mam poprostu dosc nauki i chcialam to w zartobliwy sposob
        przedstawic..smieszy mnie twoje zlosliwe podejscie wiesz???Nigdy w zyciu nie
        chcialabym Ci epoznac dziewczyno
    • Gość: k Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:43
      Jeśli nie będziesz przez ten rok się uczyć to potem może być ci cieżko.
      Wypadniesz z rytmu nauki, a potem cieżko jest do tego wrócić. Idź na jakiś inny
      kierunek związany z zainteresowaniami, a nóż Cię on wciągnie. Kolega dwa lata
      temu sie dostał się na medycyne, zdał na technologię chemiczną i jest tym
      zafascynowany, na drugi rok juz nawet na medycyne zdawać nie chciał.
      • Gość: k Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:59
        miło być nie dostal się na medycyne
      • Gość: olka za pieniądze rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:05
        1. Skoro uczyłaś się, "ile mogłaś", to trzeba było składać na luźny kierunek, a
        nie medycynę (naiwna).
        Ludzie składją paiery tam, gdzie marzą, bez patrzenia na możliwości (!) i
        wyniki, a potem dramat i marudzenie.
        "Uda się" kończy się przed maturą.
        2. Leżakowanie za kasę rodziców w tym wieku to dziecinada.
        3. Jestem twardą realistką, nie złośliwcem.
        • Gość: k Re: za pieniądze rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:07
          a czemu to piszesz do mnie?
          • Gość: julia Re: za pieniądze rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:15
            ja jeszcze nie wiem czy sie dostalam, bo skladalam tylko na cmuj, ale jak widze
            jakie sa progi w innych miastach to raczej sie nie dostane, i wlasnie wpadlam
            na pomysl zeby wyjechac na rok na jakis wolontariat jest duzo fajnych ofert
            mozesz np. jechac do ameryki poludniowej i uczyc dzieci angielskiego albo
            chronic lasy amazonskie wtedy nie bedzie to rok stracony zdobedziesz nowe
            doswiadczenia a taka okazja pozniej moze sie nie zdarzyc, maturke poprawic za
            rok i sie zdecydowac czy to jest na pewno to co chcemy robic:) pozdrawiam
            • madziuuunia Re: za pieniądze rodziców 21.07.06, 15:23
              Julia Twoje perspektywy sa naprawde swietne:) al emalo kto si ena to zdecyduje;)
              moje zycie jest zwiazane z paroma bardzo bliskimi mi osobami:) chetniej
              pracowalabym jako wolonatriusz tutaj:) tak jak zawsze na wakacje:) dzieki za
              podsuneici epomyslu:) buziaczki
        • madziuuunia Re: za pieniądze rodziców 21.07.06, 15:21
          hmmm a kto powiedzial ze nie ma mozliwosci....Dziewczyno jesli ktso bardzo chce
          to moze wszystko nie wiedzialas o tym???...kazdy ma szanse si ewybic nie tylko
          wybitne jednostki...nie wiem za bardzo o co Ci chodzi z tym "lezakowaniem" bo
          nie wiem jak Ty ale ja staram si epomagac rodzicom jak tylko moge a na
          rekrutacje sama sobi ezarobilam...widze ze bardzo jestes cieta na kase,typowe u
          realistow... Ps. Nie jestem naiwna i wszystko przyjmuje z dystansem ale kazdy
          powienien miec w sobie szczypte nadzieji...
    • Gość: kaśka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:19
      no cóż..można robić coś innego, ciekawego i pożytecznego..ja też uważam, że
      ryzykujesz odwyknięcie od nauki i może być Ci ciężko wdrożyć się na nowo...
      ale przecież nie ma rzeczy niemożliwych, gdy się tego pragnie!

jedyne czego nie pochwalam w sytuacji jak Twoja, to kompletnej biernośći.

jeśli nie nauka, to praca, albo chociaż wolontariat(co nie jest takie głupie,
      czasem można w zamian za wolontarską pracę otrzymać jakiś kurs, np komputerowy,
      językowy...)
      • Gość: do Oli-Ania Re: do Oli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:23
        Wiesz co Ola Ty jestes faktycznie smieszna. Mam wrazenie, ze sama do konca nie
        masz pojecia o czym piszesz.To jest wlasnie złosliwosc z Twojej strony.
        Nie kazdy musi studiowac, jesli Ona nie chce teraz to moze za rok. Po co ma na
        siłe sie gdzies pchac. Sprobowała swoich sił w rekrutacji, super, nie dostała
        sie -nic sie nie stało, zycie sie przez to nie konczy. Jesli wydała 85zł to
        jest to tylko i wyłacznie jej sprawa, moze chciała sie sprawdzic. Nikt nie
        prsewidywał tak wysokich progów!
        • madziuuunia popieram Anie 21.07.06, 15:27
          Aniu masz bardzo dobre pojecie o ludziach a o takich jak...Ola tym bardziej:)
          szczerze gratuluje;)
        • Gość: olka o madziuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:29
          Madziunia pisze: "..ale z drugiej strony
          zastanawiam sie czy warto sie uczyc dalej???troche szkoda mi na to zycia "

ktoś, kto ma takie podejście i składał papiery na medycynę, licząc na to, że
          akurat w tym roku będą progi inne niż ZAWSZE, powinien dorosnąć.

Aniu, ona chce studiowac, tylko ma marne szanse. To nie wybór, jak sugerujesz ;)

Pewnie, że życie się nie kończy, ale postawa "nie chce mi się, odpocznę, chcę
          robić coś interesującego, ale nie wiem, co" wkurza każdego rodzica (jestem dorosła)
          Interesująco mogło być w przedszkolu. Witamy w dorosłości.
          • Gość: Ania Re: o madziuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:51
            Oka powiem tak nie lubie kiedy ktos ocenia drugiego człowieka nieznajac go!
            To po pierwsze.
            Zauwaz ze wielu, ktorzy składali na AM to osoby nie do konca wiedzace co chce
            kiedys robic. A AM to jakis prestiz. Natomiast Madzia to jedyna osoba, ktora
            sie po prostu przyznała do tego, ze sie nie dostała i nie wie czy chce sie
            uczyc dalej. Ale w czym problem?Kazdy robi w zyciu to co chce. Teraz pisze w
            ten sposob, a za rok moze sie okazac ze bedzie chciała ponownie zdawac na Am i
            na dodatek moze sie okazac ze jest to wlasnie to co chce w zyciu robic. Czesto
            trzeba samemu sie przekonac do czego tak naprawde sie nadajemy, jakie sa nasze
            mozliwosci.
            Nie wiesz czy Madzia ma marne szanse aby studiowac, to ze nie dostała sie na AM
            nie oznacza, ze nie nadaje sie na inne studia.
        • Gość: Marianna Re: do Oli IP: 83.168.106.* 21.07.06, 16:35
          Ja w ogóle nie rozumiem takich osób jak Ola-może weź siekierę i wybij w pień
          wszystkich, którzy się nie dostali-bo według Ciebie są pasożytami. Bardzo cenię
          taka szczerość, jaką prezentuje Madziunia-jestem już osobą po 30-stce i
          doskonale rozumiem to poegzaminacyjne zniechęcenie. Cały urok w tym, że ona się
          do tego przyznaje. Uczyła się, ile mogła i ja w to wierzę. Ciekawe ile osób
          mając chorą mamę nie załamałoby się tym faktem. I myslę, że ona zajdzie wyżej
          od Oli- dziewczyna jest szczera, naturalna. A Ola - wbrew pozorom, które
          usiłuje sama narzucić- jest cyniczna i myslę, że przez zycie będzie kroczyć jak
          walec. Cóż można i tak, ale nie wolno ppogartdzać ludźmi tylko dlatego, że mają
          w życiu inne priorytety. czas pokaże, któ wybrał lepiej...
    • Gość: Ania Re: do Olki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:30
      Poza tym Olka nie zapytałas sie Madzi co sadza o jej pomysle rodzice. MOze nie
      maja nic przeciwko temu, aby siedziała w domu, albo ewentulanie zajeła sie
      czyms charytatywnie.
      • Gość: olka aniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:33
        Gdyby opinia rodziców była istotna, Madziunia by o tym pisała.
        Ją interesuje własne życie .
        Az słysze ten cienki głosik "poradźcie, chcę zyć ciekawie..." wow ;)
        • madziuuunia do ...hmm nie wiem nawet jak Cie nazwac 21.07.06, 15:41
          Dziewczyno jestes tak zalosna az to sie w glowie nei miesci!!! Masz tyle goryczy
          i nienawisci w sobie ze az mi ciezko czytac to co piszesz bo nie spotkalam w
          swoim zyciu az tak odpychajacej osoby jak Ty!!!O co Ci wogole chodzi
          dziewucho???? musialas chyba jaks porazke zyciowa przejsc ze wypisujesz tutaj
          takie rzeczy,normalne to nie jest... A CHYBA JASNO NAPISALAM KRETYNKO ZE MOJE
          ZYCIE JEST ZWIAZANE Z PAROMA LUDZMI W TMY Z RODZICAMI I CHCE ZEBY IM BYLO JAK
          NAJLEPIEJ BO W ZYCIU DOBRZE NIE MAJA!!!!!!!!!....jestes tak zalosna i prostacka
          ze glowa mni eboli jak cos takiego ograniczonego widze...najlepiej opusc to
          forum bo tylko narazasz ludzi na stres swoja wyidalizowana osoba.!!!!!!!
          • madziuuunia Re: do ...hmm nie wiem nawet jak Cie nazwac 21.07.06, 15:45
            Boze....co to czasem za szmaciska si epojawiaja na tym forum...szkoda
            slow.....al eza to mozna sie posmiac z zadartego noska:):):)hehe
            • Gość: olka Re: do ...hmm nie wiem nawet jak Cie nazwac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:57
              Cała madziunia jak na dłoni :)))))))
              • Gość: Ania Re: do ...hmm nie wiem nawet jak Cie nazwac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:00
                Olka, ale Ty ja sprowokowałas. Potraktowałas ja jak nieuka. A to bład!
              • madziuuunia Re: do ...hmm nie wiem nawet jak Cie nazwac 21.07.06, 16:05
                zaraz umre ze smiechu:) takie sytuacje sa wlasnie najsmiesznijesze;) hehe:) mam
                nadzieje ze Tobie nauka dobrze idzie Olu i nie opuszczasz swojego bioreczka
                nawet w wakacje:) bo ja jednak stawiam na korzystanie z zycia;) nauka owszem ale
                sa rzeczy wazniejesze;):) hehe a powiedz mi kiedy doktorat robisz panna
                dorosla??:):P
                • Gość: rzyg... Re: do ...hmm nie wiem nawet jak Cie nazwac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:37
                  > sa rzeczy wazniejesze;):)

dla ciebie to chyba tylko k****ienie sie pod blokiem...
              • madziuuunia Re: do ...hmm nie wiem nawet jak Cie nazwac 21.07.06, 16:08
                Olu moze i jestes bardzo madra i daleko zaszlas ale mi to jest nie potrzebne;)
                hehe mnie spotkalo w zyciu tak wielkie szczescie o ktorym pewni eni emasz pojeci
                abo ambicje Cie zzarly i nie potrafisz sie cieszyc zyciem...nauk ato nie
                wszystko;0 jest wazna al enie przesadzajmy:) zeby dobrze szlo w nauce to i w
                zyciu musi dobtrze isc:) obejrzyj si edookola i zobacz co Ci eotacza..moze cos
                przegapilas ??a to jest najwieksza sztuka zeby nic nie przeoczyc...bo nauczyc
                mozna sie wszystkiego a znalezc cos cennego ...to roznica;) ze swojej strony
                zycze Ci tylko powodzenia i radze troszke przystopowac bo to Cie moze zgubic ...
    • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:06
      Przepraszam bardzo madziunie i tych co uraziłam. To ja jestem głupia i nieuk i
      zazdroszcze wam tego, ze w ogole zdaliscie maturę.
      przepraszam
      • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:08
        Olka i widzisz, niby złosliwa nie jestes;). W tej chwili wyszło szydło z worka
        i tyle.
      • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:09
        wyczuwam w Tobie cynizm....mam racje???
      • Gość: olka :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:10
        :)))))

po dyskusji
        olki sie mnożą ;)
        • Gość: nachlany Re: walka psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:11
          albo raczej wściekłych suk ;))
          • madziuuunia Re: walka psów 21.07.06, 16:12
            Kolego nikt tu nie jest wsciekly...a tym bardziej nie ma tu suk!!!!
      • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:19
        Ludzie, czy Wy nie potraficie ze sobą rozmawiać bez nienawiści, złośliwości,
        ukąśliwości?? Moim zdaniem racja stoi pośrodku!! Troche racji ma Ola, a zarazem
        i madziunia... Forum jest po to by wyrazić to co się myśli, to właśnie robiła
        Ola. Miała do tego prawo, a Wy wszyscy się na nią rzuciliście i zaczęliście ją
        kąsać... Tak się nie robi nawet wtedy, gdy ma się inne zdanie...
        Olu, przykro mi, że Ci się nie udalo, ale uszy do góry, po nocy zawsze nadchodzi
        dzień;) I uwierz mi, że raczej nie rozpoczyna się rozmowy słowami: "Jesteś
        głupia..."
        Madziuni, pytałaś sie o opinię innych, więc nie miej pretensji do Oli o to, że
        napisała to co myśli! Życie jest zbyt krótkie, więc nie trać czasu na kłótnie i
        nawet jeżeli ktoś ci ubliżył, nie daj się sprowokować i nie zaczynaj wyzywać
        ludzi od kretynów...
        Pozdrawiam :)
        • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:20
          spie..j, jesteś ciotą!
          • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:20
            No i mamy prawdziwa Olke. To była chyba jedynie zazdrosc z jej strony, nic
            wiecej.
            • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:23
              niby tak ale to dużo lepsze od sprzedawania się jako dziwka za papierosy, co
              robię często bo brakuje mi hajsu na 4 dzieci
              • Gość: Ania Re: Olka sie pode mnie podzywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:25
                o 16.23 to nie był moj post. Niestety, ale Olka pokazuje na co ja stac. Nie ma
                co robic to sie podszywa pode mnie. Przykro mi Olu, ze tak postepujesz. Zaraz
                sie zaloguje i nie bedzie problemu:)
                • madziuuunia Re: Olka sie pode mnie podzywa 21.07.06, 16:27
                  Aniu spokojnie:) czytajac twoje wypowiedzi wszyscy wiedza ze ktso robi to z
                  premedytacja;) ta dziwczyna naprawde ma cos z glowka;) kazdy wie tutaj jzu jaka
                  jest wiec spokojnie :)
          • Gość: Kasia Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:21
            cóż za wyrafinowane słownictwo.
            Zdawałaś Olu maturę z łaciny?
          • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:25
            chcialam tylko zauwazyc ze ja je nie nazwalam kretynka;):)...ona to zorbila na
            poczekaniu ...to nie bylo wyrazanie mysli tylko chamski komentaz...takei osoby
            jak ona malo mni einteresuja...jest tu wiele bardzo milych i interesujacych
            ludzi:):)...a Ty lu jak spisz juz to spij tylko nie zapomnij si eobudzic w
            najwazniejszym momencie swojego zycia:) hheh pozdrawiam:)
          • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:26
            Heh, dzieki;) Myślałam, że mam do czynienia z inteligentną osobą, ale właśnie
            pokazałaś swoje prawdziwe oblicze... Życze Ci powodzenia w przyszłości z takim
            podejściem do życia, no i oczywiście z tak rozwiniętym zasobem słów...
            • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:28
              To było do OLI!! A Ciebie madziu przepraszam... Taka już jestem, że staram się
              bronić słabsze osoby... Teraz widzę, że źle zrobiłam...;/ Przyznaję się do
              blędu... bez bicia...<lol>
              • Gość: olka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:32
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:35
                  Gość portalu: olka napisał(a):

> myśl co chcesz pacanie, dla mnie jesteś ciotą bez jaj, więc spierdlaj z tąd
                  > gdzie indziej leczyć swoje kompleksy
                  ooooooooo:):) Pani Ola widze ze bardzo kulturalna tez jest:) no Olu oprocz
                  inteligencji to zaslugujesz na medal za kulture :) ( co za kicz;)
                • Gość: Kasia Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:35
                  masz bardzo ładne słownictwo olu. Rodzice Cię nie kochali, że tak mówisz? Mam
                  nadzieję, że na studia Cię nigdzie nie przyjęli/przyjmą. To zbyt wysokie progi
                  dla Ciebie..
                  • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:38
                    wali od ciebie brudnym ch..em! będzie często bo takie idiotki często się oddają
                    niedomytym dresiarzom spod bloku. erudytko ja przynajmniej mam studia.
                    • Gość: Kasia Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:39
                      śmieszna jesteś i żałosna. tez mam studia, studiuję od roku teraz dostałam się
                      na drugi kierunek.

A to co piszesz o innych świadczy tylko to jaka Ty jesteś.
                      • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:41
                        to nie było do ciebie początkowo imbecylko ale skoro się do tego przyznajesz
                        • Gość: Kasia Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:42
                          niestety prąd mnie nie kopnął więc "imbecylka" być nie mogę. Jakbyś chciała
                          wiedzieć imbecyl to 3 stopien porażenia prądem...
                    • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:40
                      Olu piszesz ze masz studia, ale po tonie wypowiedzi, watpie w to.
                      Naprawde, Magda ma racje udawałas silna osobe, ktora pouczała Magde, ktora
                      wyzywała ja, ale nie wytrzymałas. Widzisz, ze wiekszosc jest przeciwko Tobie, i
                      myslisz, ze słowami takimi jakie Ty stosujesz, obrazisz kogos. Juz nie.
                • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:37
                  Olka bez przesady. Jak na razie jestes tutaj jedyna osoba, ktora chce nam
                  pokazac ze cos ja dreczy. Dlaczego tak naskoczyłas na Madzie. Ona prosiła aby
                  jej cos doradzic itp, a Ty zaczełas ja wyzywac. To nie w porzadku.
                  Zostaw Madzie w spokoju, to jej wybor, jej zycie a nie Twoje. Twoje wyzywanie
                  nic nie zmieni. Magda nagle nie zmieni swojej postawy.
                  • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:41
                    Dobrze dziewczynki dajmy temu juz spokoj:):):) nie co dalej ciagnac tego tematu
                    bo zrobilo si enie przyjemnie;) Pani Ola niby taka wyskomirzaca a jednak
                    pokazala na sam koniec ze tak naprawde to jest niczym:) a ja najpierw poczekam
                    na wyniki w PAM-ie i jak bedzie kiepsko to uciekam wprace oraz bede si eladnie
                    do maturki drugiej przygotowywac;)narazie sa WAKACJE i chce je wykorzystac
                    najlepiej jak potrafie;) buziaczki dl awszystkich papapa:*:*:*pozdrawaim:)
                • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:38
                  Moja droga Pacan jest rodzaju męskiego, a ja, niestety facetem nie jestem... Tak
                  więz nie kwalifikuję sie do przezwisk, które pewnie bardzo skrupuletnie mi
                  wymyślałaś... Mam nadzieję, że nie zmęczyłas się za bardzo, bo napewno musiałaś
                  porzadnie pogłówkować, w końcu wymyślenie słów takich jak: "ciota, pacan" czy
                  coś w tym stylu na pewno nie jest takie łatwe, prawda??
                  ...
                  • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:39
                    domyj pizdę więc
                    • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:45

> domyj pizdę więc

Wiedziałam, że mogę liczyć na inteligentną odpowiedź:) Tak dalej trzymaj:) BRAWO!!
                      • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:46
                        ja się nie spodziewałam również od ciebie nic inteligentnego i się nie
                        zawiodłam :))
                • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:47

> myśl co chcesz pacanie, dla mnie jesteś ciotą bez jaj, więc spierdlaj z tąd
                  > gdzie indziej leczyć swoje kompleksy
                • Gość: Agnieszka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:03
                  Olka taka niby mądra a nie wie jak się pisze stąd :D hehe "z tąd" hahaha.
              • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:32
                ja si eo nic nie gniewam:) ona grala tutaj bardzo silna osobe wlasnie :) troszk
                ejednak za slaba bo wkoncu nie wytrzymala swojej gry i zrobila to co
                ozrbila:)... kazdy udaje na forum kogos lepszego niz jest:) tylko po co??:) ja
                nie lubie si euczyc i od razu si edo tego przyznalam..dla mnie smieszn ebylo
                podejsci eOlki bo nie znam nikogo kto lubi nauke;) nie powieci eze nie lubici
                esi ebawic:) tym bardziej gdy jest na to czas i pieniazki:):):)
                • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.aster.pl 21.07.06, 16:38
                  Madziu jestes tak glupia, ze az szkoda slow na ciebie....
                  p.s naucz sie ortografii "bioreczko" ;-))
                  • Gość: Kasia Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:40
                    i tak jest mądrzejsza od Ciebie
                    • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.aster.pl 21.07.06, 16:41
                      a ile to ty w ogole masz tych punktow na ta twoja wymarzona AM?? Kretynko
                      • Gość: Kasia Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:43
                        nie mam wymarzonej AM, nie mam żadnych punktów na AM. Nie zdaje na żadną AM.
                        Temat nie jest o AM a o roku bez nauki
                      • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:45
                        a co Cie to obchodzi...kretynko??????heh napewno wiecej niz TY:P:P:P
                        • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:45
                          jesteś gó.. warta kretynko
                          • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:46
                            Ola, jednak to nie Madzia jak pisałas lecz Ty masz jakies kompleksy, ktore
                            starasz sie lczyc na forum.
                    • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:41
                      Ty Ola powinnas sie nauczyc kultury. Ortografia to poł biedy. Wazne ze Magda
                      prezentuje kulture, tez ja poniosło, ale bez przesady.
                    • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:42
                      Olko nie mam ochoty sie wysilac na forum pisze jak mi si epodoba:P:P:P a
                      Piz....jestes tylko i wylacznie Ty Dziecinko
                      • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.aster.pl 21.07.06, 16:46
                        hehe...a zdradz nam Madziu na co bys chciala naprawde isc?? Moze na filologie
                        polska?? Dobrze by do ciebie pasowala...
                        • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:48
                          Ja Tobie osobiscie polecam resocjalizacje;)
                          Jeden bład ortograficzny nie skresla Magdy:)
                      • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:47
                        a wogole szmatlawcu to mialas juz isc??? wiec co tu nadal robisz dziecinko??
                        • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:50
                          tak to juz jest ze jak si eszmate na forum wpusci to jaja wychodza...no wiec
                          gowno warta kretynko mialam 200pkt na i na AMG zabraklo ...ciekawe a Ty pewnei
                          idzesz na weterynarie..masz wiele wspolnego ze zwierzetami:P:P:P
                          • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:51
                            Madziu nie obrazaj zwierzat, please:)
                • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 16:41
                  Tak się ostatnio zastanawiam nad tym co się dzieje na tym świecie... Wulgarny
                  mężczyzna, czy też chłopak, jeszcze jakoś przejdzie, w końcu jak wszystkie
                  dobrze wiemy - faceci nie mają takiego wyczucia jak MY - kobiety;D Ale to co
                  Olka zaprezentowała... Brak mi słów... I ona się dziwi, że w życiu jej się nie
                  układa?? Szczerze mówiąc współczuję jej...
    • Gość: olka Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:48
      Jeszcze raz hcem pszeprosić, za moje zahowanie, ale spowodowane to jest tym, ze
      jezdem kompletnom idiotkom bo sie nie dostalam na akademie meczyna, bo ledwie
      zdalam matóre i uczelnie mi sie pomylily, zamiazd złorzyć na akademie medyczna
      zanioslam podanie na akademie muzycznom

jezdem idiodka jakih mało.
      • Gość: krzyś Re: brzydzę się was babsztyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:51
        co za hamstwo z waszej strony, co za brak kultury!
        Osoby typu olka, Madziuuunia to po prostu od razu do psychiatry!
        Cieszę się że jestem gejem!
        • madziuuunia Re: brzydzę się was babsztyle 21.07.06, 16:54
          Krzysiu:) co Ty wygadujesz??:) nie widzisz ze dobrze sie bawimy;) glupiutko Ola
          mysli ze uda jej si emnei zdenerwowac a mi si epoprostu chce si e zniej
          smiac...tylko smiac;):):) Bo skoro troszk emyslisz to widzisz jak to wszystko
          wyglada i nie powinno Cie to bulwersowac tylko smieszyc;)
      • madziuuunia Re: Pszepraszam 21.07.06, 16:52
        widze ze laczy nas cos....hmm dysleksja:):)milo milo:) tylko ze ja w odroznieniu
        od Ciebie mam kulture i nie jestem kretynka;)
      • who_i_am_inside Re: Pszepraszam 21.07.06, 16:52
        Zgadzam się z Tobą całkowicie i przyjmuję przeprosiny :)
        • who_i_am_inside Re: Pszepraszam 21.07.06, 16:53
          who_i_am_inside napisała:

> Zgadzam się z Tobą całkowicie i przyjmuję przeprosiny :)

To było do OLKI:)
        • Gość: olka Re: Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:53
          dzienkujem

uciekam bo musze isc do pracy. pracóje na zmywaku fajnie nie?
          • madziuuunia Re: Pszepraszam 21.07.06, 16:55

> dzienkujem
            >
            > uciekam bo musze isc do pracy. pracóje na zmywaku fajnie nie?

ja tez pracuje....w pralni:):) to jest dopiero dobre:)hehe powocenia
            • Gość: olka Re: Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:57
              powodzenia, nie powoceniia głupia dyslektyczna niedorozwinięta suko!
              • madziuuunia Re: Pszepraszam 21.07.06, 16:58

> powodzenia, nie powoceniia głupia dyslektyczna niedorozwinięta suko!

jak mi szkoda takich ludzi...no to w takim razie powocenia ..suczko
        • madziuuunia Re: Pszepraszam 21.07.06, 16:57
          zmeczylam sie tym wszystkim juz:) ide zajac sie wkoncu czyms normalnym bo tutaj
          naprawde przekonalam sie juz ze bardzo ciezko wyniesc cos pozytywnego:)
          buziaczki dla wszystkich co chodz troche rozumieja ze to wszystko jest tak
          naprawde farsa;) papa
          • Gość: olka Re: Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:58
            wygrałam:)) ja trjumfuję a głupia madziuunia bez studiów się dołuje!
            • madziuuunia Re: Pszepraszam 21.07.06, 17:00
              jaka po.. dziewczyna....hehe rozsmieszasz mnie wiesz??debilka..prawdziwa debilka
              • madziuuunia Re: Pszepraszam 21.07.06, 17:01
                a wogole pie..na suczko uwazaj na raczki w tym zmywaku zeby Ci si enie
                pobrudzily i nie pochalpaly...pie..ny bachor...nara
                • Gość: olka Re: Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:02
                  ale kulturka wyszła z ciebię, hamska idiotka!
                  • madziuuunia Re: Pszepraszam 21.07.06, 17:03
                    od kiedy chamska pisze sie przez "H" buhehehehe
                    • Gość: olka Re: Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:05
                      agresywna imbecylko nie pogryź mnie tylko weź środki na uspokojenie życiowa
                      niedorajdo!
                    • madziuuunia Re: Pszepraszam 21.07.06, 17:05
                      wszystkich przepraszam za swoje wyrazenia...al ejak widze ze taka szmata mnie
                      poniza to krew sie we mnie gotuje..naprawde przepraaszam... szkoda mi takich
                      pustych dziewczyn..pewnie jestes dziewczyna ochroniarza z dyskoteki ze tak
                      blyszczysz intelektem??
                      • Gość: olka Re: Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:06
                        to twój los głupia suko co żali się na internecie ze swojej nieudolności
                        • Gość: do Oli Re: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:08
                          To wlasnie TY probujesz sie tutaj dowartosciowac. Nie nauczyli Cie uzywania
                          innych słow? Moze mała regresja do podstawowki?
                          • paulina9635 Re: Do madziuuuni 22.07.06, 18:42
                            Ludzie nie oceniajcie innych jeżeli ich naprawde nie znacie, bo skrytykowac
                            kogoś jest łatwo, ale przyznać sie do błędu trudno. Powiem wam że ja osobiście
                            jestem zła na mature bo ja sie tez uczyłam wmiare i co na angielskim dostałam
                            krwotoku z nosa na lisiningach i nie mogłam zaznaczyć komisja zgodnie z prawem
                            nie mogła mi powtórzyć nagrań.Jeżeli sie nie dostane poprawiam mature i
                            przyszłym roku znów startuje.Powiem wam szczerze,że obrażanienie forumowiczów
                            jest żenujące, gdyż uważam to za brak kultury i niedojrzałość ze strony
                            młodego człowieka.
                • madziuuunia Re: Pszepraszam 21.07.06, 17:02
                  spadam ztad bo mnei nerwy biora....glupie szmacisko nie bedzi emnei tutaj
                  ponizac ani denerwowac...ciekawe czy bylabys taka cwana jakbysmy si
                  espotkaly...kretynko pogrzana....jestes prawdziwym niedorozwojem i tak naprawde
                  to nie dosiegasz mi do piet suczko
            • who_i_am_inside Re: Pszepraszam 21.07.06, 17:00

> wygrałam:)) ja trjumfuję a głupia madziuunia bez studiów się dołuje!

Że tak napiszę: BEZ KOMENTARZA... ;|
              • Gość: olka Re: Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:01
                nie każdy jest na tyle inteligentny aby napisać komentarz, nie martw się nie
                twoja wina ;)
                • who_i_am_inside Re: Pszepraszam 21.07.06, 17:03

> nie każdy jest na tyle inteligentny aby napisać komentarz, nie martw się nie
                  > twoja wina ;)

Cieszę się, że to zauważyłaś!! Po raz pierwszy pokazałaś nam wszystkim, że
                  jednak potrafisz czasami myśleć... BRAWO!! Jestem pod wrażeniem:)
                  • Gość: olka Re: Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:04
                    nie wiem co myśleć o komplementach ze strony takich ludzi jak ty :|
                    • who_i_am_inside Re: Pszepraszam 21.07.06, 17:05
                      Nic, czyli to co robisz zazwyczaj na codzien... ;)
            • Gość: Ania Re: Pszepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:03
              Olka, faktycznie cos nie tak z Toba.
              Zapewne zadnych studiów nie masz, i wszelkie swoje zale za niepowodzenia w
              zyciu przelewasz na Madzie. Coz i tak czasami bywa.
              Z wlasna głupotą Olka nie wygrasz, niestety. Ale dowartosciuj sie poprzez
              pisanie "wygrałam". Jesli ma to ulzyc Twym cierpieniom, prosze bardzo:)
    • Gość: ana Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:04
      nie czytalam watkow wyzej(widac tez jestem leniwa) ale ja radze jesli sie nie
      dostaniesz poprostu zapisac sie na pierwszy lepszy kierunek i na niego nie
      chodzic(masz ubezpieczenie, index itp) poprawiaj. a potem studiuj to co chcesz.
      powodzenia.
      • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:06
        i dobrze robisz, że nie czytasz, bo ręce opadają...
      • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:08
        Ano tak raczejk nie da rady...gdzi eja si eteraz mam zglosisc..ju zpo rekrutacji...
        • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:10
          studium policealne, idealne miejsce dla nieudaczników bez ambicji :)
          • Gość: do Oli Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:11
            Olka no patrz jak idealnie pasuje do Ciebie:)))
            • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:12
              odwal się odemnie bezosobowy/bezimienny idioto/idiotko
              • Gość: do Olki Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:13
                Tak se tłumacz. Czyzby jakies halucynacje w Oli głowce?
      • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:09
        apeluje by nikt nie zwracal na komentarze Olki...szkoda oczy bo grozi
        porazeniem:) olejmy ja;)
        • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:11
          wygrałam a ty dołuj się dalej i szukaj poklasku wśród chamek, w internecie
          łatwo o "przyjaciółki"!
          • Gość: do Olki Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:12
            Idz sie wywietrz, bo az kipi od Ciebie zazdroscia! Ola nie rob wiecej z siebie
            idiotki.Juz i tak zeszłas bardzo nisko:)
      • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:11
        a przepraszam Ano...mi si ewydaje ze chyba potrzebna jest obecnosc na studiach
        zeby je wogole zaliczyc;):):) nie no takie cos odpada;) chyba zostane w domku i
        bed esi esama powolutku ksztalcic;):)a za rok si eokaze jak mi poszlo samej:)
        • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:14
          Zawsze jest rekrutacja we wrzesniu na wolne miejsca:) Skorzystaj z niej i
          studiuj cos, co popadnie:) Kto wie, może ci sie to spodoba i bedziesz chciala to
          skonczyc:) Nie lam sie, będzie dobrze:)
          • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:16
            wiem ze bedzi edobrze;) mnie nie da sie zlamac nigdy:) szukalam tylko jakiegos
            ciekawego rozwiazania:) to ze cos tam przepradlo nie robi na mnei zadnego
            wrazenia;) jest dobrze...mam super zycie:) moja mama wyzdrowiala z raka
            :):)naprawde jest si ez czego cieszyc:) a studia zawsze poczekaja...zycie nie;)
            • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:18
              Madziu ciesze sie ze myslisz w taki sposob. Najwazniejsze teraz jest to ze
              Twoja mamusia jest zdrowa:)
              • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:19
                to skacz z radości, każdy powód dobry aby zapomnieć o swoim nieudacznictwie
                • Gość: Ania Re: Olka wiec Ty musisz wysoko skakac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:20
                  hehe.
            • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:19
              madziuuunia napisała:

> wiem ze bedzi edobrze;) mnie nie da sie zlamac nigdy:) szukalam tylko jakiegos
              > ciekawego rozwiazania:) to ze cos tam przepradlo nie robi na mnei zadnego
              > wrazenia;) jest dobrze...mam super zycie:) moja mama wyzdrowiala z raka
              > :):)naprawde jest si ez czego cieszyc:) a studia zawsze poczekaja...zycie nie;)

Rany, to faktycznie masz wielkie szczeście!! Ja z raiem mam okropne
              wspomnienia;/ Chłopak mojej siostry miał raka kości, zmarł, a moja siostra do
              tej pory nie może, albo i nie chce o nim zapomnieć, zyje wspomnieniami, zamknęła
              się w sobie... Uwierz mi, że strasznie sie cieszę, że Twoja mama wygrała z Rakiem!!

A jeżeli chodzi o studia, to serio, weź spróbuj sie dostać na cos we wrześniu,
              jeżeli przerwiesz naukę, będziesz mieć problemy z nauką, wyjdziesz z rytmu...
              • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:23
                wiesz...nie wyobrazam sobie nawet bolu po stracie chlopaka...bardzo wspolczuje
                Twojej siostrze...naprawde bardzo, mam nadzieje ze kiedys z tego wyjdzie al
                enapewno latwo nie bedzie...rak to jest takei cholerstwo na ktore jest lek...i
                to jest najbardziej irytujace bo lek jest al efirmy farmaceutyczne nie chca go
                sprzedwac bo nie zarobily by na innych gorszych(nieskutecznych ) lekach...
                • who_i_am_inside Rak vs.Życie... 21.07.06, 17:28
                  madziuuunia napisała:

> wiesz...nie wyobrazam sobie nawet bolu po stracie chlopaka...bardzo wspolczuje
                  > Twojej siostrze...naprawde bardzo, mam nadzieje ze kiedys z tego wyjdzie al
                  > enapewno latwo nie bedzie...rak to jest takei cholerstwo na ktore jest lek...i
                  > to jest najbardziej irytujace bo lek jest al efirmy farmaceutyczne nie chca go
                  > sprzedwac bo nie zarobily by na innych gorszych(nieskutecznych ) lekach...

Ja nie chcę sobie nawet wyobrażać tego, co bym czuł, gdybym straciła mojego
                  chłopaka... To musi być coś strasznego... Dlatego staram się byc przy mojej
                  siostrze i jakoś ją wspierać... Ale to nie jest łatwe;( Z wesołej osóbki,
                  zrobiła się zamkniętą w sobie, dziewczyną o dwóch obliczach... dla znajomych
                  wiecznie uśmiechnięta, w domu smutna, bez życia... Wegetacja nie życie...;(
                  • madziuuunia Re: Rak vs.Życie... 21.07.06, 17:33
                    bardzo mi jej szkoda...al ekiedys z tego wyjdzie ..trzeba byc przy niej i ja
                    podtrzymywac na duchu:) pozna napewno jeszcze kogos..ile ma lat?? pewnie ejst
                    jeszcz emlodziutka tak jak my:) nie potrafi esobi etego wyopbrazic bo tkaie
                    rzeczy znam z filmow..jesli chodzi o moja mame to zawsze bylam dobrej mysli od
                    poczatku do konca i nawet nie myslalam o smierci...al ejak widac nie zawsze jest
                    tak jak myslimy prawda??:(
                    • who_i_am_inside Re: Rak vs.Życie... 21.07.06, 17:38
                      Ma skończone 17 lat... miłosz zmarł ponad rok temu...
                      • madziuuunia Re: Rak vs.Życie... 21.07.06, 17:41
                        biedna;(:(:(...
                      • madziuuunia Re: Rak vs.Życie... 21.07.06, 17:41
                        musze juz isc...zycze wszystkim milego dnia;) buziaczki :*:*:* powodzenia
                        wszystkim!!!! Trzymajcie sie:)
                  • madziuuunia Re: Rak vs.Życie... 21.07.06, 17:38
                    wie ktso jak odczytac nowe posty??bo nowe widze dopiero wtedy gdy sama cos
                    napisze...:(
                  • madziuuunia teraz pisze bez sensu 21.07.06, 17:40
                    tak dla sprawdzenia;):):)
              • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:25
                Aniu tej dziewczynie powoli bedzi esi erobic glupio bo malo kto zwraca na nia
                uwage...sa wazniejsze sprawy od malej rozkapryszonej Oli:)hehe
                • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:27
                  Wiem Madziu. Ona musi byc naprawde sfrustrowana, ze w taki sposob pisze.
                  Niech sobie pisze. Myslała, ze ktos ja tutaj poprze, a kiedy nie widziała
                  sojuszników to zaczeła wylewac swe zale. I tak mozna.
                  • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:29
                    Jak to, przecież na samym początku stanęłam po jej stronie... Od razu na mnie
                    wyleciała i od Ciot bez jaj mnie wyzwała... ;|
                    • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:30
                      Wiem, wiem who i am:)
                    • who_i_am_inside Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:31
                      who_i_am_inside napisała:

> Jak to, przecież na samym początku stanęłam po jej stronie... Od razu na mnie
                      > wyleciała i od Ciot bez jaj mnie wyzwała... ;|

Moźe nie tak, nie stanęłam, ale próbowałam jej bronić i zrozumieć jej ssposób
                      postępowania i bycia, ale nie udało mi się to...
      • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:13
        ja powaznie mowie zeby nie zwracac uwagi na prostote tej dziewuchy:):):)hehe
        • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:15
          jakos szczesliwa jestem ze tak mi sie uklada cymbalico:)
        • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:15
          Madziu, nie przejmuj sie wypowiedziami tej osoby-Oli. Ona po prostu ma problem,
          z ktorym sobie nie radzi.Przelewa wszystkie swoje zale na Ciebie.
          • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:18
            Aniu ona jest tak zalosna ze nie musze sie nia przejmowac;) jest smieszna i
            porprostu glupia;):) na swiecie sa takie problemy a taka Ola jest takim malutkim
            pryszczem ktory czasami daje popalic swoja prostota i tym ze mozna przewidziec
            jak szybko zejdzie;)
            • Gość: olka Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:20
              ty za to jesteś tak skomplikowana, że żaden psycholog cię nie rozgryzł do tej
              pory, więc po co miotasz się głupia jeszcze po tym świecie?
              • Gość: Ania Re: Olka piszesz o sobie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:23
                To wszystko co piszesz, zauwaz ze piszesz o sobie.
                Magda wydaje mi sie niezwykle sympatyczna osobka. Nie rozumiem dlaczego tak jej
                ublizasz. Nie rozumiem jak mozna byc tak podłym, Olu.
                • madziuuunia Re: Olka piszesz o sobie. 21.07.06, 17:27
                  wydaje mi sie ze tej dziewczynie poprostu si enudzi i odwala takei rzeczy...nie
                  da sie ukryc jest zalosna ..nie stac ja na zadna powage i doroslosc o ktorej tak
                  duzo mowila...
                • madziuuunia Re: Olka piszesz o sobie. 21.07.06, 17:30
                  moze wkoncu ta dziwczyna sobie pojdzie
                  • who_i_am_inside Re: Olka piszesz o sobie. 21.07.06, 17:33
                    Nie póki będziemy o niej pisać... Ona lubi rozgłos, chce, żeby o niej mówiono...
                    Nie ważne jak, ważne, że mówią...;|
          • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 17:19
            nigdy nie zdawalam sobie sprawy jak wiele piekna i dobra mnie otacza do momentu
            gdy moglam stracic wszystko:) teraz doceniam kazda chwile swojego zycia;) nie
            oddam tego za zadne studia w zadnej uczelni:):) tak jest wlasnei dobrze;) tak
            jak jest:)!!Dziekuje Aniu za Twoje dobre serduszko:*:*:*
            • Gość: olo Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:43
              Czesc Ola ile masz lat i gzdie studiujesz ??
              • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 19:02
                oli ju zdawno nie ma:) na szczescie bo blyskala swoim uintelektem tak ze kazdy
                oniemial hehe
                • Gość: troll Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:11
                  I już madziunia wie, co będzie cały rok robić charytatywnie- wyżalać się i
                  użerać na forum ;)
                  • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 19:13
                    no dokladnie tak:) hehe bede wlasni eto robic bo to poprostu swietn arozrywka
                    trollu...chyba nie zauwazyles/las ze to Ola zaczela ...a ja sobi epoprostu nie
                    pozwole
    • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 19:23
      heh
    • Gość: optymista Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:26
      madziunnia to wcale nie musi byc rok stracony .Ja terz ubiegalem sie o
      przyjecie na PAM a nie wiem jak to bedzie byc moze bede musial poprawiac mature
      ale juz myslem co bede robic otoza we wrzesniu wyjade do londynu na 2 miesiace
      praca wraz z kursem jezykowym potem na 1 miesiac do bremen to samo czyli
      listopad wracam zapisuje sie na kursy jezykowe 3 razy w tygodniu w kraju na
      kurs szybkiej nauki nio i bede pracowal jako wolontariusz w szpitalu z dziecmi
      zawsze jakies doswiadczenie a od stycznia ciagne to samo plus ostre
      przygotowania do poprawienia tylko tyxch trzech przedmiotow . Nie przejmuj sie
      komentarzami zakompleksionych idiotow po prostu sa to osoby bez zadnej empatii
      i z gory skazani na straty co najwyzej beda mogli sie w nos pocalowac a nie
      pacjentow leczyc ..... pozdrowionka jak chcesz pogadac na gg zapraszam 5436154
      • Gość: chichot Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:33
        może lepiej poduczysz się przez ten rok ortografii cymbale? takie błędy- a miał
        być lekarzem
      • Gość: up Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:36
        faktycznie tez na nie terz mam dyslekcje cymbale skad sie tacy idoci biora ??
        • szpilkaaa Re: przez rok BEZ NAUKI 21.07.06, 23:55
          cześć,
          czekam na wyniki rekrutacji.
          zdawałam na filologię bułgarską i etnologię na UŁ.
          też mam za sobą ciężki rok.
          tylko,że swojej choroby.

jeśli chcesz to odezwij sie na adres e-mailowy.chętnie porozmawiam,
          Justyna
          • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:22
            Szpilka, mam pytano czy ta Twoja choroba zaczyna sie na literke a?
            • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 22.07.06, 12:42
              Justynko wiesz u mnie jendak nic sie nie skonczylo...:( chyba za syzbko sie
              cieszylam..wczoraj sie okazalo ze nowotwor znowu zaatakowal...niedlugo moga si
              erobic przerzuty:(:(:( chyba trace jzu nadzieje ze wkoncu bedzi eodbrze;(
              • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:51
                Madziulek nie poddawaj sie, pokaz mamie ze jestes silna! Nie mozesz pokazywac
                jakichkolweik oznak strachu, bo wtedy mamusia bedzie bała sie jeszcze bardziej!
                • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 22.07.06, 12:56
                  wiem o tym ..ale jak si ewczoraj dowiedzialam to mnie zatkalo kompletnie...nie
                  odezwalam sie nic..nie wiedzialam co zorbic...zamurowalo mnie i oslupilo...a do
                  tego Ci wszyscy lekarze sa tak perfidni ze tak kreca zeby jak najwicej
                  pieniedzy od nas wyciagnac...wiadac jakie maja poslanniectwo...piekny swiat i
                  peikne zycie....bez niej nie bedzie mnie;(
                • madziuuunia Re: przez rok BEZ NAUKI 22.07.06, 12:58
                  Aniu ja teraz ide do mamy wiec mnie na forum nie bedzie...pozdrawiam serdecznie
                  buziackzi:*:*:*
                  • Gość: Ania Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:14
                    3maj sie Madziulek. Nie poddawaj sie.
                    Buzki:)
                    • Gość: arczi_86 Re: przez rok BEZ NAUKI IP: *.compnet.com.pl 22.07.06, 19:05
                      Szkoda słów ....
                      Jestem o rok starszy a po przeczytaniu wszystkich tutejszych wypowiedzi czuje
                      się jakbym miał z 20 lat więcej :|
                      Może to was i śmieszy , może to jest na żarty ale takie żarty są dobre w
                      przedszkolu a nie gdzy sie jest pełnoletnim i jedną nogą wkracza się w dorosłe
                      życie ludzie aż mi was żal ;|
                      Co do Madziuni a więc tak jeżeli nie chce ci się uczyć to odpuść sobie roczek
                      zobaczysz jak szybko zatęsknisz za wykształceniem :/
                      Co do Oli nie bądz taka pewna siebie bo jeszcze życie ci pare razy da w d**e i
                      to zaboli ...

Z własnego doświadczenia wiem że miło jest studiować i pracować jednocześnie
                      nie dość że samemu sie za wszystko płaci ZA ZAROBIONE PRZEZ SIEBIE PINIĄDZE to
                      jeszcze zdobywa sie odpowiednie wykształcenie :) Co prawda przy sesji jest
                      ciężko nie powiem ale jak sie 5 czy 6 nocy zarwie to i sesje sie zda w 1
                      terminie :)

Powodzenia dla wszystkich tych KTÓRZY ZDALI MATURĘ NA PRAWDĘ :) Bo reszta
                      poprostu moim zdaniem jej nie ma a to że ma to tylko taka ściema ELEKTORAT
                      sobie zbierają POPULIŚCI :|

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka