cinkovski2 23.07.06, 23:49 witam ;) czy ktoś z tu obecnych forumowiczów wybiera się na dzienną historie na UW??? mam 83 i 82 z histori.. jak myślicie? czy to mi wystarczy na ten przepiękny kierunek? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Historia - UW IP: *.acn.waw.pl 24.07.06, 09:02 po co zadajesz glupie pytanie :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
cinkovski2 Re: Historia - UW 24.07.06, 11:26 to jest mądre pytanie.... :P a ty "Gościu" :D też się tam wybierasz?? :>] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Historia - UW IP: *.acn.waw.pl 24.07.06, 11:32 zlozylem chociaz przez zawalona podstawowa historie sie niedostane ale licze na inne kierunki ;) a ty dostaniesz sie w 1 rzucie imo :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Historia - UW IP: *.pl / *.lubin.dialog.net.pl 24.07.06, 12:07 Tez sie wybieram na ten piekny kierunek mam 90 i 58:/ Tylko zastanawiam sie co my bedziemy miel po tych studiach???? Odpowiedz Link Zgłoś
cinkovski2 Re: Historia - UW 24.07.06, 12:22 ja zamierzam wybrać się na specjalizację dydaktyczną więc chce zostać nauczycielem ;) hehe oczywiscie chcialbym tez zostać na uczelni albo poświęcić się pracy naukowej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: Historia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:35 Fajnie,że chcecie studiować to co was interesuje, nie idziecie za tłumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Historia - UW IP: *.pl / *.lubin.dialog.net.pl 24.07.06, 13:06 Mnie praca dydaktyczna nie pasjonuje a po za tym idzie niz demograficzny i raczej beda redukcje etatów. Co myslicie o pracy w archiwum??? Odpowiedz Link Zgłoś
locca1 Re: Historia - UW 24.07.06, 13:07 hmm..ciekawe czy bedzie praca taka...w sumie mnie to za bardzo nie interesuje...ważne zebyr obic to co sie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
cinkovski2 Re: Historia - UW 24.07.06, 13:53 ja oprocz specjalizacji pedagogcznej wybiore chyba edytorską....mam nadzieje że starczy na obydwie czasu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Historia - UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:24 Nie orietuje sie nikt ile osob jest na jedna miejsce na tym kierunku???? Odpowiedz Link Zgłoś