smetlak 28.07.06, 13:38 Witam! Niech ktoś mi powie co mam zrobić jak chce sobie smienić kierunek na poli waw ,z tepsy na budownicytow ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_anja Re: ++++++Zmiana kierunku PW 29.07.06, 20:18 Jak bym raczej nie liczyla na to, ze sie uda, podejrzewam, ze moze Ci byc ciezko, niemniej jednak warto sprobowac. Wiem, ze da sie czasami cos zmienic w obrebie wydzialu, ale miedzy wydzialami to moze byc niewykonywalne. Jesli jestes juz przyjety(a) na PW to idz do dziekanatu na budownictwie do dziakana ds. studenckich (przypadkiem nie do tych biurw zasiadajacych w dziekanacie) i zapytaj, czy jest taka mozliwosc, porozmawiaj, zloz jakies podanko. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ++++++Zmiana kierunku PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 22:05 mogles sie zarejestrowac wczesniej 2 razy i mialbys szanse wyboru teraz..... Pewnie chcesz sie przeniesc, bo na budownictwie wiekszosc dziewczyn jest:))) Ja Ci nic nie pomoge ;/ Moze powiecie mi, czy lepiej isc na makro EiTI PW, czy informe WIiZ do Poznania???? Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś