ag185 15.08.06, 18:50 Przyszla mi z uczelni informacja, ze jest organizowany oboz dla prawnikow z calej Polski nad morze pod koniec wrzesnia za okolo 390 zlotych.Kto sie wybiera i z jakiej uczelni? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pierr Re: oboz dla prawnikow z calej Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:07 chyba dla studentów prawa a nie prawników pier dolcu - bo z tego kierunku mozesz równie łatwo wyleciec jak wskoczyłes/as Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: oboz dla prawnikow z calej Polski IP: *.mlynary.net 15.08.06, 19:28 hahah dobrze to napisales:)) zgasiles ja na maksa, tylko ze to nawet nie dlla studnetow tylko dla tych co sie dostali to nawet jeszcze oni (takze ja;))) nie sa studentami, bo to jakos we wrzesniu jest ten oboz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyssana.z.palca Re: oboz dla prawnikow z calej Polski IP: *.stk-net.pl 15.08.06, 20:48 o boze... ledwie sie na studia podostawali i juz sie szumnie "prawnikami" nazywaja.. zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag185 oboz dla studentow prawa ;/ IP: *.242.33.65.cfl.res.rr.com 15.08.06, 21:06 ;/ ;/ ;/ rzecz jasna chodzilo mi o pierwszorocznych studentow prawa.Bynajmniej nie o to, zeby sie nie wiadomo czym popisywac, chcialam tylko sie dowiedziec czy ktos cokolwiek slyszal ;/ Ale wobec tak milych odpowiedzi nie podnosze juz kwestii ;/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: oboz dla studentow prawa ;/ IP: *.gdynia.mm.pl 15.08.06, 22:10 Wy jesteście naprawdę nienoramalni dziewczyna się normalnie pyta a wy odrazu bluzgacie to forum nie służy do wyładowywania swich emocji chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_vesemir Olejcie ich dziewczyny 15.08.06, 22:21 Takich głąbów, którzy tylko wypatrują okazji by skrytykować jest masa. Olejcie zakompleksionych chłopaczków uważających się za pępek świata i uderzajcie na ten obóz :) Też mam zamiar się tam pojawić :) Pobalujemy troszkę nad naszym ukochanym morzem :) pozdroofki Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Olejcie ich dziewczyny 16.08.06, 09:05 tu nie trzeba nic wypatrywac. to sie samo w oczy rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Olejcie ich dziewczyny IP: *.mlynary.net 16.08.06, 11:06 ja ide na prawo, ale za prawnika to sie nie uwazam, i nie musze sie wyladowaywac, bo nie mam motywu.... a co do bozu mieszkam nad morzem, to po co mi tam jechac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Olejcie ich dziewczyny IP: 80.54.4.* 16.08.06, 14:29 ale..Dziewczyna napisała "prawników" w przenośni,a tu zinterpretowali to jakby NIEWIADOMO CO...hahahaha...no cóż sa ludzie i ludzie...(Bo prawnik to osoba która studiuje prawo i trzeba ją zabić)hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyssana.z.palca Re: Olejcie ich dziewczyny IP: *.stk-net.pl 16.08.06, 15:31 taaaak? to powaidasz jeszcze moze ze student medycyny jest lekarzem i tak dalej? tak na marginesie nie jestem zazdrosna czy cos, bo sama sie na prawo dostalam. troche pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: oboz dla prawnikow z calej Polski IP: 80.54.4.* 16.08.06, 14:31 Madra osoba zrozumie o co chodzi,a Głąby przyczepią się z nudów-nie zwracaj na nich uwagi i jedź na obóz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyeoftheneedle Re: oboz dla prawnikow z calej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:04 ja jade. co prawda przeprowadzaja selekcje kandydatow ale po mojej 2stronnicowej rozprawce na temat 'dlaczego ja' odpisali mi ze w zasadzie moge sie zaczac pakowac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_vesemir Rozprawka? 16.08.06, 22:16 A dajcie spokój, myslałem że to ONI będą zabiegać o uczestników - nie odwrotnie :) Co to za obóz na który pojadą tylko "najlepsi"? A gdzie miejsce dla ignorantów mojego pokroju? :) --------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ola_212 Re: Rozprawka? 17.08.06, 07:36 może sie i wybiore.. Hm, Mr_Vesemir ty przypadkiem nie z prawa UWr?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karfin Re: oboz dla prawnikow z calej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:07 ja sie wybieram;) a ty ag185 skad jestes? i cala reszta ktora sie wybiera skad ejstescie? poznajmy sie jeszcze przed obozem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: oboz dla prawnikow z calej Polski IP: *.olsztyn.mm.pl 21.08.06, 18:05 Hej ja jestem z Olsztyna UWM, ale jeszcze nie wiem czy zostałam zakwalifikowana na ten oboż. Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag185 Re: oboz dla prawnikow z calej Polski IP: *.242.33.65.cfl.res.rr.com 21.08.06, 18:45 Dziekuje za obrone :) bo juz planowalam nie wchodzic wiecej na to forum zeby sie nie denerwowac :) Widze, ze fajni ludzie jada, wiec atmosfera powinna byc super :) Czekam jeszcze na decyzje czy zostalam zakwalifikowana, ale mam nadzieje, ze zobaczymy sie wszyscy nad polskim morzem :D Ja jestem z Uniwersytetu Slaskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
maczuga2 Re: oboz dla prawnikow z calej Polski 24.08.06, 22:52 Witam Tez jestem z Olsztyna.Razem z dziewczyna sie zapisalismy i czekamy czy nas wezma. Odpowiedz Link Zgłoś