Dodaj do ulubionych

Dla tych co zdają jutro...

15.11.06, 12:36
angielski na podstawie. Otóż płyty z nagraniami są bardzo dobrej jakości i
lektor mówi dość wolno i wyraźnie.
Nie pytajcie skąd wiem:)
Po prostu wiem:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:47
      Skąd wiesz? :P

A wiesz moze cos o niemieckim podstawowym?
      • Gość: no i jutro matura Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:59
        ja zdaję rozszerzoną więc mi to nic nie daje. Ale słyszałam że nagrania są
        kiepskie, więc nie wiem z jakiego źródła to masz.
        • Gość: Iza_1988 Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:02
          Mam to prosto od nauczycielki, która ma te płyty w domu i je przesłuchiwała. O
          niemcu nic nie wiem, tylko angol.
          • Gość: Bolkoss Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:26
            A może znasz temat listu albo cos jeszcze Jak byś mogła napisac był bym
            dozgonnie wdzięczny gg: 4670023 8olek8@wp.pl
            • Gość: misiek Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:44
              no wlasnie chociaz moze znasz 1,2 informacje ktore musza byc w nim zawatre
            • Gość: Martuś Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:45
              witam. może ktoś zna temat listy z angielskiego? jeśli tak to była bym
              wdzięczna za małą podpowiedz 7837978
              • Gość: iza_1988 Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:08
                Nie, ja naprawde tego nie mam. Gdy bede coś wiedziała to napisze, ale wątpie.
                Sama się zastanawiam, co nam mogą dowalić:P
                • Gość: ENG Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:42
                  Ja tez chce wiedziec :D wiecej informacji dotyczacych tej probnej matury :P
                  najlepej to jakies podpowiedzi :D czekam na wiadomosc tu na stronce :)
                  • Gość: mmm Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:46
                    zna ktos temat listu na podstawową??
                    • Gość: Chuda Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:54
                      Skąt wiecie że będzie list? :o
                      • Gość: lol Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:18
                        ekhem.... na podstawie zawsze jest list :>
                        • Gość: kiko Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.electronic.pl 15.11.06, 18:29
                          jak wygląda rozszerzona maturka?
                          W tamtym roku większość zadań była a b c d, uzpuełnił, połącz itp.
                          Czy w tym roku coś się zmieniło??? Wie ktoś może???
                          I jakie teksty przyjdzie nam pisac?? Słyszałem ze mają to być rozprawka lub
                          opowiadanie :/
                          • Gość: Bartek Re: Dla tych co zdają jutro... IP: 82.160.120.* 15.11.06, 19:22
                            Witam wszystkich jutro pisze angola na postawach jestem ciekawy czy sa jakies
                            przecieki... bylbym wdzieczny Pozdrawiam Bartek gg: 6006979 dziekuje z gory ;)
                      • Gość: aEgbhr Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.mcon.pl 15.11.06, 20:42
                        POBUDKA--
    • Gość: gosc Re: Dla tych co zdają jutro... IP: *.76.classcom.pl 15.11.06, 19:34
      dajcie temat!
    • Gość: Bartek KUPIE IP: 82.160.120.* 15.11.06, 19:50
      Jeli ma ktos przeciek jestem w stanie zaoferowac pieniadze 6006979 czekam na
      propozycje :)
      • Gość: Kasiulka Re: KUPIE IP: *.elpos.net 15.11.06, 20:05
        Wyluzuj... Przecież to matura PRÓBNA, chodzi o to, żeby się sprawdzić, zobaczyć,
        jak to wszystko wygląda, na ile umiesz teraz! I nad czym musisz popracować do
        maja. I po co wam te przecieki? Tylko więcej nerwów. Wyśpijcie się lepiej :P
        • Gość: Bartek Re: KUPIE IP: 82.160.120.* 15.11.06, 20:11
          Nie Qumasz ja mam z niej ocene dostac i nauczycielka powiedziala ze sie wlasnie
          ta ocena bedzie kierowalal to jak napisze ja bdb to bede mialll looozik ...
          • Gość: Kasiulka Re: KUPIE IP: *.elpos.net 15.11.06, 20:15
            A piszesz maturę po to, żeby się dostać na studia, czy dla swojej nauczycielki i
            piątki w dzienniku?
            Poza tym dzisiejsza młodzież ma codziennie większe stresy niż próbna matura ;-)
            Nie przejmuj się tak tym! Wiesz co z tymi piątkami w dzienniku będziesz mógł
            zrobić...
    • Gość: fippo Re: kto wie co bedzie na rusku podstawowy IP: *.54.186.161.eltronik.net.pl 15.11.06, 19:57
      kto cos wie niech pisze dzieki z gory
    • ardnakin Re: Dla tych co zdają jutro... 15.11.06, 20:34
      A to dziwne... bo mi podano informację, że trzeba się dobrze wsłuchiwać...
      Zawsze lepiej myśleć, że będzie gorzej niż się przewiduje... Wtedy mniejsze
      jest prawdopodobieństwo rozczarowania ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka