kszyhu 07.12.06, 12:01 Jaki WOS lepiej wybrac na maturze? Oplaca sie brac rozszerzony czy lepiej brac podstawowy poziom? Jak to wyglada na wyzszych uczelniach np. UAM socjologia, politologia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sama Re: WOS - rozszerzony czy podstawowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:25 lepiej zdawać podstawowy i zdać go gdzieś tak na 90% (bo to wcale nie takie trudne) niż rozszerzony na 50 (bo taki jest śrdeni wynik) takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
normalnekonto Re: WOS - rozszerzony czy podstawowy 07.12.06, 14:24 A ja myślę, jak i moja klasa że rozszerzona matura z wosu była o wiele łatwiejsza od podstawowej. Jakie jest wasze zdanie? Sama rozważam przenieść się na rozszerzoną. Odpowiedz Link Zgłoś
martek509 Re: WOS - rozszerzony czy podstawowy 08.12.06, 16:28 popieram wypowiedz"normalnekonto":)ja zdawalam rozszerzony wos na probnej i byl...o niebo latwiejszy od podstawowego...oczywiscie nie zdalam na 6,ale naprawde byl prostszy...tylko obawiam sie teraz ze w maju MOGA nam dowalic cos trudniejszego na rozszerzonym...ale raz sie zyje:) Odpowiedz Link Zgłoś