grimmil 28.12.06, 10:39 Chcę powtarzać maturę z matematyki. Teraz jednak, gdy zasady się pozmieniały, zaczynam wątpić, czy jest tego sens. Moje aktualne studia to był niewypał, teraz chcę się przenieść na informatykę i stracić jak najmniej czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alonzo Re: Powtórka matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:33 Z nową maturą jest jak z totolotkiem - jakiegoolwiek systemu byś nie opracował, i tak liczy się łut szczęścia. Dobre miałeś wyniki z poprzedniej? Zawsze możesz pójść na rekrutację zimową, prowadzi ją wiele szkół. Zaczynasz studia normalnym trybem, tylko o semestr później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Powtórka matury IP: *.dwtele.pl 12.01.07, 12:41 ja zdawalam mature w 2005r tez chce zminic kierunek i zdawac na budownictwo w zeszlym roku nie moglam juz poprawiac matury i zdaje dopierko teraz dwa lata w plecy ale dla mnie warto a nauka do matuy to teraz juz tylko powtorka z tego co umialam, a bedzie troche wiecej czasu zeby sie lepiej przygotowac Odpowiedz Link Zgłoś