fotolka 05.04.07, 00:40 czy ktoś z was korzystał z usług serwisów internetowych które piszą gotowe prace na zamówienie? jeżeli mieliście styczność z nimi to napiszcie o odczuciach, współpracy i efektach. może nawet coś polecicie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: czy ktoś korzystał z usług pisania prac? IP: *.chello.pl 05.04.07, 00:47 Ale wiesz, że to jest przestępstwo, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sciagi-na-mature Tak, 05.04.07, 10:31 raz skorzystałem. I co? Ano tyle, że sam więcej i lepiej mógłbym napisać. 90% żywcem przepisanych z internetu. Serdecznie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diboo:) Re: czy ktoś korzystał z usług pisania prac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:08 Moja koleżanka dała jakieś facetce swoją pracę do napisania. I ta, na kilka dni przed oddaniem konspektów, powiedziała jej, że nie umie tego napisać:P heheh Uważam, że lepiej wziąć się za to samemu... Co z tego, że się wykuje czyjąś pracę, skoro tak naprawdę nie ma się pojęcia o co chodzi w tym wszystkim (np: nie zna się lektur?). Za samą prezentacje się nie zda. Należy odpowiedzieć na pytania - to one są najważniejsze. Jeśli sam/a napiszesz, to nie musisz się obawiać komisji. A jeśli nie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fk832 Re: czy ktoś korzystał z usług pisania prac? 09.04.07, 12:48 to wszystko zależy od osoby, która pisze. Ja szukałam osoby dla brata, która machnęłaby mu tą prezentację i znalazłam dziewczynę, która w samym ubiegłym roku napisała rzekomo okoła 100 PREZENTACJI MATURALNYCH!!!!!!!!możliwe?!!!!!!!??????? nie sądzę, chybaże tak jak piszecie, 90% z internetu. Ale znalazłam studentów polonistów, którzy pomogli, a co do tej dziewczyny, a razcej ilości napisanuch przez nią prac, stwierdzili że to niemozliwe. Sama jestem studentką, brat zdaje maturę więc trzymam kciuki za Was wszystkich! a matura to zdura pamietajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealista Re: czy ktoś korzystał z usług pisania prac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:50 a przeciez punktacja jest podobno taka... W sumie za ustną część egzaminu zdający może uzyskać 20 pkt z czego: • za prezentację tematu - 8 pkt (6 za zawartość merytoryczną, 2 za kompozycję) - 40 proc. ogólnej punktacji • za rozmowę - 4 pkt - 20 proc, ogólnej punktacji. • za język - 8 pkt (oceniany w obu częściach egzaminu) - 40 proc. ogólnej punktacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: czy ktoś korzystał z usług pisania prac? IP: *.resetnet.pl 09.04.07, 20:00 Od ubiegłego roku obowiązuje inna punktacja: za prezentację - 5p., za rozmowę z komisją - 7p. (albo 8), za język oceniany łącznie w obu częściach egzaminu 8p. (albo 7p.). Odpowiedz Link Zgłoś