hmmm11 10.04.07, 14:15 aaaaaaaa dziś obudziłem się i zaczełem się uczyć do matury !! wiem za póżno ale chyba jeszcze warto ?? jak myślice ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala199 Re: asd 10.04.07, 14:29 prawda jest taka,ze jakbysmy zaczeli się uczyc do matury we wrzesniu to do maja nie bardzo bysmy cokolwiek pamietali! teraz włąsnie musimy się uczyc! tak na miesiac przed to idealnie, zeby nam cokolwiek w głowach zostało! a ja się przez swieta uczyłam ;D i jestem z siebie dumna i mam czyste sumienie, ze cos w koncu robię :P powodzenia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: asd IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.04.07, 14:59 na naukę nigdy nie jest za późno;-D Ja przez święta przysiadłam do prezentacji maturalnej i też jestem z siebie dumna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: asd IP: *.gdynia.mm.pl 10.04.07, 15:58 ja nie mówie że przez ten czas nic niezrobiłem ale ... troche za mało mam troche prezentacji wiec musze się zabrać i to ostro !! ja by tego było mało nie zaliczyłem 1 semestru z polaka Odpowiedz Link Zgłoś