karolineczka6 02.05.07, 13:23 uhh, boję się, że nie zdam :( myślicie, że łatwo oblać podstawę??? nie chodzi o to, że kompletnie nic z angola nie kumam, tylko że się zestresuję...:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kokakabana Re: ustny angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:06 Jest nas dwóch, tylko że dla mnie to odległa przyszłość, bo egzamin mam za miesiąc a przedemną jeszcze 5 innych więc nie mam na razie czasu o tym myśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmaczeq Re: ustny angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:45 ej co wy podstawa jest banalna !! kazdy ja zda zobaczycie :) ja zdaje rozsz. i tez nie bardzo sie stresuje , w ogóle wole mowic niz pisac (po ang) :D Odpowiedz Link Zgłoś
karolineczka6 Re: ustny angol 02.05.07, 15:04 o, to ja jestem w gorszej sytuacji, bo mam już 5 maja :( no, ale dobrze, że ktoś się łączy ze mną w bółu ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolineczka6 Re: ustny angol 02.05.07, 16:24 tak. na dodatek polski mam w następną sobotę. sześć egzaminów w 8 dni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: ustny angol 02.05.07, 16:34 żeby położyć podstawę,to trza być wybitnie zdolnym. Na prawdę;) Więc nie ma się co stresować, Droka koleżanko w niedoli;) to ciekawie-matura w sobotę - ja angielski mam po tygodniowym urlopie - 17maja. i nim sobie kończę całą maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: ustny angol IP: *.broker.com.pl 02.05.07, 16:37 Ja mam tak ze ustego nie boje sie bo zawsze cos wydutkam i zawsze jak mnie pani pytala dialogow czy opisow obrazkow to oceny dobre były ... Bardziej boje sie angielskiego pisemnego :/ Rozumienie ze sluchu najgorzej mi wychodzi , a jezeli chodzi o czytanie to roznie z tym bywa czasami wydaje mi sie ze tekst jest banalny a czasami w ogole nie wiem o co chodzi :( pola pisemnego tez sie boje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
karolineczka6 Re: ustny angol 02.05.07, 16:48 dzięki za pocieszenie, jeśli sądzicie, że trudno oblać, to na pewno tak jest :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bartus87 Re: ustny angol 02.05.07, 19:39 No ja też 17 kończę. Na pewno angielski pisemny masz 7, wtedy ja 8 mam polski ustny, 11 biologia, i jak już mówiłem wcześniej 17 angielski ustny. Połamania długopisów i języków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: ustny angol IP: 80.51.30.* 02.05.07, 16:39 Ja tez się boję tego ustnego!! Boję się,że tak się zestresuję ,że wszystko zapomne:( choć nie jestem jakaś stresznie tępa z tego angola to orłem też nie jestem (zważając na to,że uczę się angielskiego od 3 lat:(). Liczę na szczęście i dobry temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmaczeq Re: ustny angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:14 ja ang prawie wcale sie nie boje , wiadomo jakis stres zawsze jestes , ale w porownaniu do polskiego to zaden ! polskiego boje sie na maxa ! czy to nie ironia , ze boje sie ze nie zdam z rodzimego jezyka a nie jezyka obcego ? ale bedzie siaaraaa :D spox damy rade :) Odpowiedz Link Zgłoś