tippi 04.05.07, 21:05 dobra, pomińmy wyniki matury z polaka (pisałam rozszerzoną- masakra:]), ale jakie są wymarzone kierunki, na jakie składacie papiery?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cienmotyla To już chyba nie istotne:P 04.05.07, 21:06 Maturzyści z tamtego roku będą mieli większa szanse sie dostać niż my! Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: To już chyba nie istotne:P 05.05.07, 07:58 Własnie dlatego dali nam taką maturę, aby zeszłoroczni mogli się w tym roku podostawać na studia... Nam może za rok zrobią taką przysługę, dając przyszłorocznym jakieś texty koranu, czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: i co dalej?? 04.05.07, 21:06 tippi napisała: > dobra, pomińmy wyniki matury z polaka (pisałam rozszerzoną- masakra:]), ale > jakie są wymarzone kierunki, na jakie składacie papiery?? > wieksza czesc z nich gary do irlandi jedzie zmywac bo oblali ... poczytaj tematy i odpowiedzi to logiczne ze oblali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeboY Re: i co dalej?? IP: *.kolornet.pl 04.05.07, 21:08 techniki strzelania do Much Tygrysich w puszczy poznansko-wroclawskiej na UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_camelie Re: i co dalej?? 04.05.07, 21:44 poczytaj > tematy i odpowiedzi to logiczne ze oblali eee tam,kazdy tak zlorzeczy a potem z 85% forumowiczow dostanie sie na studia i bedzie gitara ogolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naelienn Re: i co dalej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:24 Informatyka na pwr, ewentualnie biotechnologia albo inżynieria biomedyczna, też tam ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: i co dalej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:13 jak sie niedostane na prawo to nie wiem co dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: i co dalej?? 04.05.07, 21:51 znowuuuu ten temat ;/ ludzie powtarzacie sie !! nie lepiej pogadac o szynszylach na antarktydzie ?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tippi Re: i co dalej?? 04.05.07, 23:10 sorry, ale jestem na tym forum od wczoraj i jeszcze nie wyłapałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tippi Re: i co dalej?? 04.05.07, 23:11 a o szynszylach to pogadać można swoją drogą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofija Re: i co dalej?? IP: 82.139.46.* 04.05.07, 23:12 Co dalej????????????? Jak to co...wakacje;D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: i co dalej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:19 szynszyle to ciekawe zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: i co dalej?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:49 myślę o dietetyce. jeśli jesteśmy już w tym temacie to mam pytanko... wiem ze dietetyka jest na Śląsku...a nie wiecie czy jest w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś Re: i co dalej?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:50 jak to co?- teraz b edzie KFC, albo w najlepszym wypadku BIEDRONKA. (ach biedronka, ... ***) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bindi Re: i co dalej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:42 a jak nie biedronka, to chociaż szynszyle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hazaja Re: i co dalej?? 05.05.07, 00:49 kolejność nieprzypadkowa (jak nie to następne): psychologia edytorstwo filologia hiszpańska slawistyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marguerite Re: i co dalej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:54 Ze tak powiem. nie sądzę abym się dostała, ale piszę... psychologia filozofia filologia polska (filmoznawstwo) bałtystyka kulturoznawstwo europy śrd-wsch a pewnie skończę na policealnym studium jednorocznym - kierunek:barman i za rok poprawię maturę :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marguerite Re: i co dalej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:00 w Holandii ponoć lepiej płacą... :D Odpowiedz Link Zgłoś