Dodaj do ulubionych

Kalkulator, matma, fiza....

09.05.07, 17:42
Hej, domyslam sie ze temat ten byl walkowany juz wiele razy ale nie moge nigdzie znalezc takiego watku, dlatego moglby mi ktos powiedziec, wstyd sie przyznac, do czego w kalkulatorze sluza przyciski M+, M-, MRC, bo znalazlem kalkulator ktory spelnia wszystkie wymogi kalkulatora prostego ale wlasnie ma te trzy funkcje, czy dyskwalifikuja go przez to na mature?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Kalkulator, matma, fiza.... IP: *.dolsat.pl 09.05.07, 17:45
      napewno nie dyskwalifikuje :d to ma prawie kazdy kalkulator dodawanie do pamieci jakiegos wyniku i usuwanie ;]
      • Gość: asfdasd Re: Kalkulator, matma, fiza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:52
        m to skrot od memory, to funkdja statystyczna, wiec nei moz ebyc
    • Gość: ana Re: Kalkulator, matma, fiza.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:27
      hej tez mam ten problem,jak wlasciwie ma wyglądac ten kalk,czy taki zy=upełnie
      prosty jak cep?;]
      • Gość: kaśka Re: Kalkulator, matma, fiza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:13
        ponoć właśnie ma być taki prosty jak cep :/ a ja i tak wezmę oprócz tego
        cepa "normalny" kalkulator i zobaczymy czy mi zabiorą ;d
        widzę,że ludzie,którzy ustalają te zasay stwierdzają,że jeśli osoba zdaje
        fizykę to też zdaje matematykę i potrafi obliczać logarytmy itp. Ja niestety
        nie zdaję matematyki i będę miała chyba problem z tym jeśli nie będę
        miała"normalnego"kalkulatora,a uczyć się tego nie mam zamiaru,bo do cholery
        kalkulator ma to obliczać :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka