ppaulinkaaa 10.05.07, 11:52 no wlasnie czy ktos wybiera sie na Awf czy wszyscy preferuje raczej uniwersytety? a moze jest kts na tym forum, kto orientuje sie ile % przydaloby sie miec aby na owy awf sie dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anett Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 12:14 ja planuje awf w katowicach, ale co do % to nie wiem za bardzo... zobaczymy jak pójdzie wszystkim matura, wtedy sie okaze :P pozdrawiam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.zdnet.com.pl 10.05.07, 12:22 ja planuje isc na AWF do Katowic albo Opola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakal Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 12:37 Ja tez planuje AWF Katowice ale nie bardzo wiem czy sie dostane. Dobrze zdana sprawnosciowka i srednio matura i mysle ze sie powinno dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
ppaulinkaaa Re: czy ktos startuje na AWF? 10.05.07, 12:40 o kurde, wszyscy do katowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakal Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 12:47 no cuz a ty co zdawalas ppaulinkaaa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ppaulinkaaa Re: czy ktos startuje na AWF? 10.05.07, 14:22 Gość portalu: kakal napisał(a): > no cuz a ty co zdawalas ppaulinkaaa ?? zdawalam wos, a jutro jescze nad biologia sie pomecze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.zdnet.com.pl 10.05.07, 13:07 a wie ktos moze kiedy jakies papiery trzeba skladac do tych Katowic? albo kiedy jakas rekrutacja sie zaczyna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bracisienietraci Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.compower.pl 10.05.07, 13:08 ja chce na awf krakow Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: czy ktos startuje na AWF? 10.05.07, 14:27 Ja nie mam zamiaru tam iść, ale moja koleżanka chce iść na AWF Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
ppaulinkaaa Re: czy ktos startuje na AWF? 10.05.07, 14:25 irk w katowicach juz sie zaczela, a do kiedy potrwa to nie mam pojecia :/ moez ja jeszcze zrezygnuje bo widze, ze jak narazie to praktycznie sami chlopcy chetni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakal Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 14:51 Jak sie dostane to sie Tobą zaopiekuje, tak że bedziesz zadowolona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakal Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:19 Jak myslicie ile bedzie minimalny prog aby sie dostac na wychowanie fizyczne. Z informatora wynika ze 105 punktow jest ( 45 matura 60 sprawnosciowy) maksymalnie do zdobycia. Mnie sie wydaje ze cos w granicach 60-70. Co wy o tym myslicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_krowa Re: czy ktos startuje na AWF? 10.05.07, 15:06 Ja tez na awf... do Katowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 16:57 co na fizjoterapię? ile punktów i z jakich pzredmiotów? gdzie nie ma pływania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.is.net.pl 10.05.07, 17:02 ja chce na TiR na krakowski AWF, jak myslicie ile pktow by trzeba by miec? Jesli licze ze bede mial max z plywania tj. 100pkt no i matura tak srednio zdana, bardzo przecietnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakal Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:30 Ty dave ale co zdawales na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.zdnet.com.pl 11.05.07, 08:01 a do Opola sie moze ktos wybiera na AWF? myslicie ze ciezko bedzie w tym roku dostac sie na AWFy w Opolu albo Katowicach? i moze ktos wie jak to wygladalo w latach ubiegłych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.broker.com.pl 11.05.07, 11:58 ja tez raczej AWF katowice ale naszczęscie omijają mnie testy sprawnościowe;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyss Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.promax.media.pl 11.05.07, 11:47 ja też TiR AWF Kraków... jak liczysz 100 za pływanie, to juz jestes przyjety. A co zdawales i w jakich stopniach? Ja z pływania licze na jakies 20 pkt maxymalnie. A z maturki wg ich przelicznika ok 200 pkt razem - biologia podstawa i niemiecki rozszerzony zdawalam. Reasumujac ok. 220 pkt bede miala... mam nadzieje ze wystarczy w koncu jest 150 msc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.is.net.pl 11.05.07, 12:01 No zdawalem geografie i angielski rozszerzony, tylko ze z rozszerzenia nie poszlo zbyt dobrze... Jesli dobrze sie orientuje i interpretuje informacje, ktore sa na stronie to 1%=1pkt i do wyniku z podstawy dodaja wynik z rozszerzenia, czy tak jest?! Do tego dodaja wynik z plywania, wg. zalaczonej na stronie tabelki... Mam nadzieje, ze nie jestem w bledzie. Wydaje mi sie, ze bedzie sie ciezko dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyss Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.promax.media.pl 11.05.07, 12:10 Tak, dobrze zrozumiales, tak wlasnie beda sumowane pkt. ja zaluje, ze nie wzielam sobie biologii rozszerzonej nawet jakbym ją zdala tylko na 40% to + pkt z podstawy mialabym 90 pkt. A tak to za podstawowa biologie bede miala ok 70 tylko... Chyba nie pozostaje mi nic innego jak chodzic na basen dzien w dzien i pracowac nad czasem :/ Bo matura to juz amen w paciezu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyss AWF Kraków IP: *.promax.media.pl 11.05.07, 12:06 Do Dave A... wiesz moze od jakiego lekarza trzeba miec to zaswiadczenie? To moze byc zwykly rodzinny? czy Lekarz medycyny pracy? Bo nie wiem co mam rozumiec przez "zaświadczenie lekarskie wydane przez lekarza uprawnionego do przeprowadzania badań profilaktycznych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: AWF Kraków IP: *.is.net.pl 11.05.07, 12:10 W kazdej przychodni jest lekarz uprawniony do wykonywania badan profilaktycznych, takze tylko trzeba isc zeby przybil pieczatke i sie podpisal. Z tego co wiem to kosztuje jakies 30zl., ale podobno moze byc za darmo jesli bierzesz skierowanie prosto z AWF, jesli zas drukujesz sobie druk sama z ich strony to chyba bedziesz musiala zaplacic ta kwote... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyss Re: AWF Kraków IP: *.promax.media.pl 11.05.07, 12:14 No raczej wydrukuje sobie... po skierowanie nie pojade 300 km :D Wiecej na bilet wydam he he ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBI Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 12:10 Ja ide na AWF Biala Podlaska- najlepsza uczelnia tego typu w Polsce!! uwierzcie mi!!(mam nadzieje ze sie tam dostane) Odpowiedz Link Zgłoś
cesc88 Re: czy ktos startuje na AWF? 11.05.07, 12:21 ja mam pytanie jesli ktos mysli o awf to musi zdawac mature z biologii czy nie koniecznie..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.is.net.pl 11.05.07, 12:26 nie koniecznie, choc zalezy na jaki kierunek, bo na wychowanie fizyczne raczej bez biologii sie nie obejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.zdnet.com.pl 11.05.07, 12:34 rejestrowal jest ktos z Was na tej rekrutacji online juz? :) i na jakie kierunki idziecie do Katowic? Wychowanie Fizyczne czy Turystyka?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppaulinkaaa Re: czy ktos startuje na AWF? 11.05.07, 14:26 ja sie rejestrowalam :) a chcialabym na TiR albo ZiM ale co z tego bedzie to sie okaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.zdnet.com.pl 11.05.07, 19:51 i jak ta rejestracja tam wyglada? :) Ppaulinkaaa z jakiego miasta jestes ze do Katowic sie wybierasz na AWF? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppaulinkaaa Re: czy ktos startuje na AWF? 11.05.07, 20:58 w sumie to w yej ejestacji nie ma nic trudnego: wpisujesz swoje dane, zaznaczasz przedmioty, ktore zdajesz i wybierasz kierunki, oni ci tam wylicza ile masz zaplacic i tyle :) a ja jakby nie atrzec do katowic mam troche daleko, bo jestem z lublina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasso Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:56 Polecam dla WSZYSTKICH strudzonych maturą fajna gierka strategiczna: travian.interia.pl/?uc=pl5_35933 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasso Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:56 Polecam dla WSZYSTKICH strudzonych maturą fajna gierka strategiczna : travian.interia.pl/?uc=pl5_35933 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Awf biała podlaska IP: *.broker.com.pl 11.05.07, 20:51 Fakt faktem klimat tam nieziemski pamiętam jak w tym sezonie byliśmy na meczu;] fenom doskonali kibice;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: Awf biała podlaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 23:08 Do ppaulinkaaa ;D ja planuje na awf do katowic na ZiM więc nie byłabyś sama :P zobaczymy jak maturka pójdzie ;p a na ZiM na który kierunek byś szła ;> pozdrawiam wszystkich ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: Awf biała podlaska IP: *.bsk.vectranet.pl 11.05.07, 23:19 ja tam na fizjoterpie składam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 23:22 kupimy sobie wszyscy tam wspólnyy dom jeszcze przed wynikami matur ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ppaulinkaaa Re: czy ktos startuje na AWF? 12.05.07, 12:29 chcialabym na zarzadzanie gastronomia,turystyka... lub na kryzysowe, bardzo jestem ciekawa ile % trzebaby miec z matury aby sie dostac (mam nadzieje, ze nie trzeba tak duzo jak na UJ czy UW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:56 No ja też chce startować na Z hotelarstwem,gastronomią.... :P a jak Ci poszła ogólnie maturka, co zdawałaś? Pzdr ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ppaulinkaaa Re: czy ktos startuje na AWF? 12.05.07, 13:02 zdawalam roz.polski, wos, biologie i podst.angielski, a poszlo mi tak srednio :/ a ty jak tam ? skad wogle jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: czy ktos startuje na AWF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:25 No ja trochę poszalałam na maturce :P zdawałam polski,ang i gecie, ale jak poszło, sie zobaczy :P a jestem z Częstochowy ;D :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:18 na ile procent i z jakich przedmiotów trzeba zdać by sie dostać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 12.05.07, 16:51 to zalezy na jakim awfie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:25 no wlaśnie tego nie wiemy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igga Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 12.05.07, 19:35 moiwe zalezy w jakim miescie... np w warszawie i w białej to liczy sie srednia z trzech przedmiotow zdawanaych na poziomie rozszerzonym + jeszcze egzaminy sprawnosciowe... pochodzcie sobiw po stronach i tam jest wszstko napisane co i jak =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.zdnet.com.pl 13.05.07, 10:49 a na co sie trudniej dostac.. na Wychowanie Fizyczne czy na Turystyke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:55 Raczej na turystyke jest więcej chętnych ,ale na pewno na wf mają duzzzo trudniejsza rekrutacje,a dokładnie testy sprawnościowe, które na turystyce są bardziej ulgowo traktowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igga Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 13.05.07, 11:01 dokładnie:) na wf duzo bardziej licza sie sprawnosciowe niz matura. =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:13 a co z zarządzaniem? Najłatwiej? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:14 ciiicho!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 12:43 a w sumie :p Nieeeeeeee idźcie na zarządzanie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ppaulinkaaa Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! 13.05.07, 15:03 bez kitu nie idzie na zarzadzanie...;) ja slyszalam, ze to najciezszy kierunek na AWF-ie:)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: fizjoterapia na AWF- ie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 16:35 lepiej na zarządzanie na jakieś podrzędne uczelnie iść, na AWF lipa jest :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienka Re: Czy ktos wybiera sie na fizjoterapie na KK? IP: *.isp.tvkg.net 13.05.07, 16:53 Hej!Ja mam zamiar studiowac fizjoterapie na Kolegium Karkonoskim,moze spotkam sie tam z kims z was.Piszcie!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Zarządzanie jest beee :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:14 Do ppaulinkaaa :P a zarejestrowałaś się już na NASZEJ uczelni? :P:D Odpowiedz Link Zgłoś
ppaulinkaaa Re: Zarządzanie jest beee :P 13.05.07, 20:01 zarejestrowalam sie juz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Zarządzanie jest beee :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:22 a gdzie na ten awf sie wybieracie ??:) bo ja tez na zarzadznie chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: Zarządzanie jest beee :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 17:03 a do Katowic :P ale nie musisz tu iść, tu jest nie fajnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Zarządzanie jest beee :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 17:23 oo to widze ze mam konkurencje :D jak ci matura poszla? Bo ja sie obowiam ,ze z geo moze byc niezbyt kolorowo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: Zarządzanie jest beee :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:09 no ogólnie to 'poszalałaaam' :P zobaczymy :P jak nie tam to u siebie w mieście czegoś spróbuje :P Odpowiedz Link Zgłoś