nanushi 14.05.07, 13:42 Witam orientujecie sie moze, czy gdzies mozna skladac papiery majac rozsz ang, rozsz wos i polski podst? Sa kierunki ktore nie wymagaja nic wiecej ? Dzieki z aodpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nanushi Re: dostepne kierunki! IP: 83.238.72.* 15.05.07, 09:59 nie moze ktos odpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzka Re: dostepne kierunki! IP: 213.199.252.* 15.05.07, 10:08 jest cholernie duzo takich kierunkow, mozesz np. wejsc na strone UW i kliknac "Znajdz swoj kierunek" czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanushi Re: dostepne kierunki! IP: 83.238.72.* 15.05.07, 10:12 Dzieki ;) a mozesz mi link wyslac? bo nie moge tego znalezc nigdzie;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanushi Re: dostepne kierunki! IP: 83.238.72.* 15.05.07, 10:14 juz mam , dzieki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanushi Re: dostepne kierunki! IP: 83.238.72.* 15.05.07, 10:21 niby sporo, ale jakie ... :/ Filozofia Etnologia Informacja naukowa i bibliotekoznawstwo Filologia białoruska Kulturoznawstwo Europy Środkowo-Wschodniej Filologia ukraińska Pedagogika Pedagogika, specjalność pedagogika wczesnoszkolna i wczesne nauczanie języka angielskiego Kulturoznawstwo, slawistyka zachodnia i południowa Filologia polska, literatura polska i język polski w cywilizacji europejskiej Filologia polska, literaturoznawczo-językoznawcza Filologia polska, logopedia Filologia, nauczanie języka angielskiego MISH Zdaje tez rozsz. his ale watpie zeby dobrze poszla, dlatego szukam alternatywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisticufs Re: dostepne kierunki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:52 A czego się spodziewałeś z wosem... kierunków technicznych?? Mi się wydaje, że najpierw się myśli, gdzie się chce iść, a później pod tym kątem wybiera się przedmioty, ale tak tak ,to tylko moje zdanie i pewnie jestem głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanushi Re: dostepne kierunki! IP: 83.238.72.* 15.05.07, 10:59 nie, nie spodziewalam sie kierunkow technicznych.sa uczelnie gdzie mozna startowac na prawo majac takie przedmioty. Dlatego pytam bo moze jest taka mozliwosc. Masz racje, najpierw wybiera sie kierunek-wybralam-zdaje rozsz wos, rozsz. his, rozsz.ang, wiem, ze do tej pory wsystko poszlo mi dobrze, ale boje sie o historie, dlatego szukam furtki, gdyby mi zle poszla i nie wydaje mi sie, zeby bylo w tym cos zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanushi Re: dostepne kierunki! IP: 83.238.72.* 15.05.07, 11:01 a propos kierunkow technicznych- daruj sobie zlosliwosc bo chyba w poznaniu nie trzeba miec nawet zadnego przedmiotu scislego na informatyke... Rozne sa uczelnie i roznych rzeczy wymagaja. Moze gdzies jest mozliwosc studiowania ciekawych kierunkow majac te przedmioty na swiadectwie maturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: dostepne kierunki! IP: 212.244.185.* 15.05.07, 11:17 Tak jak na prawo w Toruniu, może byc matematyka i geografia. Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: dostepne kierunki! 15.05.07, 12:03 też jestem ciekawa jakie są możliwości po WOSie jeśli znacie jakieś kierunki to piszcie..przyszłym maturzystom też przyda się taka wiedza :) i taka mała uwaga.. nie zawsze gdy ktoś pyta o WOS jest mało ambitny..zawsze może się zdarzyć, że matura z innego przedmiotu nie pójdzie dobrze i wtedy może przydać się kierunek właśnie z WOSem :0 Odpowiedz Link Zgłoś