Dodaj do ulubionych

Wyniki matur w Internecie?

22.05.07, 20:41
Podobno wyniki matur będzie można sprawdzić wcześniej w Internecie, mamy
dostać jakieś kody, które maja to umożliwić. Wiecie może gdzie to trzeba
sprawdzić (na stronie CKE?) i kiedy mogą być one dostępne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Armachristi Re: Wyniki matur w Internecie? IP: 217.96.105.* 22.05.07, 20:47
      Tak, mają być. My dostaliśmy kody już chyba w grudniu. Jeśli wy nie, zgłoś się
      do sekretariatu. Wyniki będą prawdopodobnie na kilka dni przez rozdaniem
      świadectw maturalnych.
    • Gość: masa masa Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:48
      tylko niektóre OKE wprowadzily coś takiego.z tego co wiem to oke Kraków. jak nie
      dostałas kodów to juz nie dostaniesz,widocznie nie macie takiej mozliwosci aby w
      necie sprawdzic wyniki.
      • Gość: Armachristi Re: Wyniki matur w Internecie? IP: 217.96.105.* 22.05.07, 20:49
        Wow. Czuję się wybrańcem.
        • Gość: masa masa Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:54
          :D a nie wiesz moze gdzie dokładnie bedzie mozna te wyniki sprawdzić? ja wiem
          tyle,ze bedzie mozna ale gdzie tego juz nie :/
          • Gość: zimnokrwista Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.astra-net.com 22.05.07, 21:01
            ja dzis dostałam;]<oke łomża> ale nawet na ich stronie nie ma fizycznie
            miejsca, gdzie mozna sie zalogowac;] jest jedno, ale dla gimnazjalistow;]
            ciekawie jak to było rok temu
          • joska0 Re: Wyniki matur w Internecie? 22.05.07, 21:01
            Właśnie...
          • chanson_de_geste Re: Wyniki matur w Internecie? 22.05.07, 21:01
            Jak np. jesteś z Krakowa, to wchodzisz na stronkę OKE Kraków.
            Tam się logujesz (wpisujesz swój kod i coś tam jeszcze)
            i masz dostęp do wyników z egzaminów gimnazjalnych, deklaracji maturalnej
            oraz wyników z egzaminów maturalnych.
            • Gość: niu Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.is.net.pl 22.05.07, 23:42

Tutaj należy sie zalogować:

www.oke.krakow.pl/sio/login_form.php
              Wszystko działa :)
              • Gość: :( Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:41
                Wyniki w necie i tak ukażą się dopiero 29 czerwca:(
                • Gość: Blanka Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.171.43.117.crowley.pl 23.05.07, 10:18
                  stronka jest w przebudowie :P remoncik :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka