joska0 22.05.07, 20:41 Podobno wyniki matur będzie można sprawdzić wcześniej w Internecie, mamy dostać jakieś kody, które maja to umożliwić. Wiecie może gdzie to trzeba sprawdzić (na stronie CKE?) i kiedy mogą być one dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Armachristi Re: Wyniki matur w Internecie? IP: 217.96.105.* 22.05.07, 20:47 Tak, mają być. My dostaliśmy kody już chyba w grudniu. Jeśli wy nie, zgłoś się do sekretariatu. Wyniki będą prawdopodobnie na kilka dni przez rozdaniem świadectw maturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa masa Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:48 tylko niektóre OKE wprowadzily coś takiego.z tego co wiem to oke Kraków. jak nie dostałas kodów to juz nie dostaniesz,widocznie nie macie takiej mozliwosci aby w necie sprawdzic wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armachristi Re: Wyniki matur w Internecie? IP: 217.96.105.* 22.05.07, 20:49 Wow. Czuję się wybrańcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa masa Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:54 :D a nie wiesz moze gdzie dokładnie bedzie mozna te wyniki sprawdzić? ja wiem tyle,ze bedzie mozna ale gdzie tego juz nie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimnokrwista Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.astra-net.com 22.05.07, 21:01 ja dzis dostałam;]<oke łomża> ale nawet na ich stronie nie ma fizycznie miejsca, gdzie mozna sie zalogowac;] jest jedno, ale dla gimnazjalistow;] ciekawie jak to było rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: Wyniki matur w Internecie? 22.05.07, 21:01 Jak np. jesteś z Krakowa, to wchodzisz na stronkę OKE Kraków. Tam się logujesz (wpisujesz swój kod i coś tam jeszcze) i masz dostęp do wyników z egzaminów gimnazjalnych, deklaracji maturalnej oraz wyników z egzaminów maturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niu Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.is.net.pl 22.05.07, 23:42 Tutaj należy sie zalogować: www.oke.krakow.pl/sio/login_form.php Wszystko działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:41 Wyniki w necie i tak ukażą się dopiero 29 czerwca:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Wyniki matur w Internecie? IP: *.171.43.117.crowley.pl 23.05.07, 10:18 stronka jest w przebudowie :P remoncik :) Odpowiedz Link Zgłoś