Dodaj do ulubionych

plan prezentacji

24.05.07, 12:17
czy na ustna mature mam wziac swoj plan prezentacji czy komisja odda mi tamten
jak sie oddawalo 2?
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: plan prezentacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:48
      Komisja powinna mieć dwa egzemplarze biblografii jeden dla Ciebie drugi dla siebie więc nie powinneś brać, ale nie wszędzie tak jest i lepiej się ubezpieczyć

Ja już matury mam za sobą więc < WAKACJE >
      • Gość: pionek Re: plan prezentacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:04
        U mnie się oddawało dwa, bo dwie panie siedziały sobie w komisji. Ja miałem dla
        siebie i nikomu żadna pani nie chciała oddać swojego, bo jej.
        a co:P
    • Gość: Armachristi Re: plan prezentacji IP: 217.96.105.* 24.05.07, 23:55
      Ja zdałem na 20 i nie przyniosłem swojej kopii planu.
      • Gość: :/ Re: plan prezentacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:55
        Boże co wy pier@#$%cie!?!?!?! Jeśli się daje 2 to po to, żeby móc korzystać! bo
        komisja ma jeden i dla nas jest jeden! Na którym już jest pieczątka szkoły!
        Przecież jak przyniesiesz swój własny to na nim możesz mieć wszystko,
        poprawione, powykreślane! Dlatego się oddaje w terminie i już nic nie można zmienić!
        • Gość: jaaaa Re: plan prezentacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:13
          Nie wymadrzaj sie tak, bo jak widac w kazdej szkole jest inaczej !!! U mnie w
          szkole wiekszosc przynosila swoje plany i nikt im nic nie gadał :/ (co nie
          znaczy,ze nie mieli tam czegos napisanego:D:D trzeba sobie radzic)
          • Gość: Astrid Re: plan prezentacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:21
            Ja oddałam jeden plan(tak jak wszyscy inni z mojej szkoły) i byłam wielce
            zdziwiona kiedy po wejściu na salę dostałam dokładną kopię :-D, która była nawet
            lepsza od orginału (bo nie była "złożona na 4") :-]. W szkole najwidoczniej
            skserowali, widać ,że w nas inwestują :-D. (aczkolwiek jakby co miałam w torebce
            własną kopię planu)
            • gosia886 Re: plan prezentacji 25.05.07, 18:34
              ja oddalam 3 kopie z czego u komisji byly dwa jeden dla mnie ale i tak wnioslam
              swoj i nikt nic nie mowil ale to widac zalezy od szkoly i od komisji :)
              • tunczyk7 Re: plan prezentacji 25.05.07, 21:52
                A ja przynioslem zmieniony plan przed sama prezentacja, bo usunalem kilka
                rzeczy. W trakcie mowienia mialem przed soba kartke ze slowami kluczowymi,
                ktory właściwie uratowały moja przemowe, bo z nerwow wszystko mi wylecialo z
                glowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka