daxca 24.05.07, 12:17 czy na ustna mature mam wziac swoj plan prezentacji czy komisja odda mi tamten jak sie oddawalo 2? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: plan prezentacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:48 Komisja powinna mieć dwa egzemplarze biblografii jeden dla Ciebie drugi dla siebie więc nie powinneś brać, ale nie wszędzie tak jest i lepiej się ubezpieczyć Ja już matury mam za sobą więc < WAKACJE > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionek Re: plan prezentacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:04 U mnie się oddawało dwa, bo dwie panie siedziały sobie w komisji. Ja miałem dla siebie i nikomu żadna pani nie chciała oddać swojego, bo jej. a co:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armachristi Re: plan prezentacji IP: 217.96.105.* 24.05.07, 23:55 Ja zdałem na 20 i nie przyniosłem swojej kopii planu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: plan prezentacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:55 Boże co wy pier@#$%cie!?!?!?! Jeśli się daje 2 to po to, żeby móc korzystać! bo komisja ma jeden i dla nas jest jeden! Na którym już jest pieczątka szkoły! Przecież jak przyniesiesz swój własny to na nim możesz mieć wszystko, poprawione, powykreślane! Dlatego się oddaje w terminie i już nic nie można zmienić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: plan prezentacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:13 Nie wymadrzaj sie tak, bo jak widac w kazdej szkole jest inaczej !!! U mnie w szkole wiekszosc przynosila swoje plany i nikt im nic nie gadał :/ (co nie znaczy,ze nie mieli tam czegos napisanego:D:D trzeba sobie radzic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Re: plan prezentacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:21 Ja oddałam jeden plan(tak jak wszyscy inni z mojej szkoły) i byłam wielce zdziwiona kiedy po wejściu na salę dostałam dokładną kopię :-D, która była nawet lepsza od orginału (bo nie była "złożona na 4") :-]. W szkole najwidoczniej skserowali, widać ,że w nas inwestują :-D. (aczkolwiek jakby co miałam w torebce własną kopię planu) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia886 Re: plan prezentacji 25.05.07, 18:34 ja oddalam 3 kopie z czego u komisji byly dwa jeden dla mnie ale i tak wnioslam swoj i nikt nic nie mowil ale to widac zalezy od szkoly i od komisji :) Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk7 Re: plan prezentacji 25.05.07, 21:52 A ja przynioslem zmieniony plan przed sama prezentacja, bo usunalem kilka rzeczy. W trakcie mowienia mialem przed soba kartke ze slowami kluczowymi, ktory właściwie uratowały moja przemowe, bo z nerwow wszystko mi wylecialo z glowy... Odpowiedz Link Zgłoś