kasiacichopek 24.05.07, 12:17 Kto składa papiery na WPIA -UŚ.Możecie przy okazji wpisywać swoje wyniki z historii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niebylo Re: WPIA -UŚ IP: *.zvid.net 24.05.07, 12:32 ja skladam, tylko boje sie progu w tym roku. Matura byla latwiejsza. Moze skoczyc na ok 90% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: WPIA -UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:35 Nie klam kolego ,bo to mało prawdopodobne ,aby skoczyl do 90% ....OD 80% bedą przyjmować.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebylo Re: WPIA -UŚ IP: *.zvid.net 24.05.07, 12:43 Nie kłam? Wyraziłem opinie :D Wytłumacz mi kolego jak można kłamac wyrażając opinie? Uważam, że matura byla prostrza niż zeszło roczna i próg może okazać się nie do przeskoczenia m.in. dla mnie. Sam bede miał ok. 85, plus minus 5 pkt. To może nie wystarczyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: WPIA -UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:51 Wyraziles zupelnie bledna opinie :) Calkowicie ...byc moze byla prostsza ,ale najprawopodobniej utrzyma sie zeszloroczny prog.Swiadcza o tym wypowiedzi osob,ktore wybieraja sie na WPIA US w tym roku ..przecietnie wyniki oscyluja - tych osob ,w granicach rzedu 75%-80%.Znajdzie się sporo pewnie ..z rewelacyjnymi ,lecz na pewno z wynikiem swoim 85% to juz na pewno sie zalapiesz..kolegoo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: WPIA -UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:27 Shit ;. przez ustnego angola ;) nie dostane sie tu ;/ Wszystkim powodzonka zycze .. Odpowiedz Link Zgłoś