Dodaj do ulubionych

moge wniesc wode ? PILNE

29.05.07, 09:41
dzis zdaje polski i zasycha mi w ustach i w gardle bo jestem troche
przeziebiona... czy moglabym wniesc sobie wode polozyc gdzies totalnie z boku
a jak bede puszczac filmy to zrobic sobie malego łyka ? czy to dopuszczalne
czy komisja moze miec o to pretensje ??
Obserwuj wątek
    • Gość: cizia Re: moge wniesc wode ? PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:47
      Oni Ci dadzą wodę. Ja się napiłam przed mówieniem i po, bo byłam totalnie
      zaschnięta. W szkole powinna być woda. Ale jeśli u Ciebie nie ma, to przynieś,
      choć to by było dziwne, jakby nie było O.o
      • Gość: Astrid Re: moge wniesc wode ? PILNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:54
        Gość portalu: cizia napisał(a):

> Oni Ci dadzą wodę.

U nas nie dawali żadnej wody, bo i po co? kilknast minut bez wody się nie
        wytrzyma? Sala egzaminacyjna jest salą egzaminacjną a nie jadalnią/pijalnią.
        Chociaż myślę ,że jeżeli jest taka potrzeba to komisja nie powinna mieć nic
        przeciwko.
        • Gość: ala Re: moge wniesc wode ? PILNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:52
          haha 'za darmo umarlo' , u mnie w szkole dostawalismy i wody i jedzenie, ale
          tylko dlatego ,ze skladalismy sie na to :) wiec w kazdej szkole inaczej:) a
          mnie sie wydaje ze te 20 min przetrwasz jakos bez wody:) powodzenia:)
          • Gość: cizia Re: moge wniesc wode ? PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:51
            jak przetrwa?! woda musi być! ja musiałam się napić, bo byłam cała zaschnięta! i
            nie wyobrażam sobie, że w jakichś szkołach żałują wody! nawet sama komisja mi
            zaproponowała, czy nie chcę napić się wody, to się napiłam i przed mówieniem,
            żeby zwilżyć usta i po. W chwili stresu to się jeszcze bardziej przydaje.
          • Gość: uuu Re: moge wniesc wode ? PILNE IP: 82.160.57.* 04.06.07, 22:44
            musza dawac wode. np moje kumpela dostala ataku kaszlu bo byla przeziebiona
    • Gość: cizia Re: moge wniesc wode ? PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:48
      Poza tym komisja nie ma prawa mieć o to pretensji, jesteś człowiekiem i masz
      prawo jeść, pić, sikać, sr** i pierd**** ;)
      • Gość: johny Re: moge wniesc wode ? PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:31
        dobre, dobre hehe :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka