Dodaj do ulubionych

Rekrutacja PAT

02.06.07, 09:52
Czy na PAT muszę składać wszystkie dokumenty (świadectwa, zdjęcia etc.)
jeszcze przed ostatecznym przyjęciem na uczelnię?

(Pewnie głupio się pytam, ale nie jest to dla mnie do końca jasne)
Obserwuj wątek
    • Gość: miedza Re: Rekrutacja PAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:01
      Wiesz, najlepiej by było jakbyś na PAT W OGÓLE(!) nie składał/a...
      • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 10:04
        Dlaczego? Wydawało mi sie, że to jest całkiem dobra uczelnia...
        • Gość: pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:26
          ja tez składam na pat na filozofie , i najbardziej tam chciałabym sie dostac ;]

niby czemu mamy nie składac ?:>
          konkurencja co ?:D
          • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 10:31
            Ja rozważam historię sztuki i właśnie filozofię ;) Uczelnia naprawdę wydaje mi
            się fajnym miejscem i też chciałabym sie dostać.

Pizmaczeq, czy wiesz może, jak z tymi dokumentami?
            • Gość: miedza Re: Rekrutacja PAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:46
              Nie konkurencja tylko dobra rada. Jak ktoś chce złożyć to i tak złoży, ale
              filozofia to nie jest dobry pomysł. No ale róbta jak chceta!:D
              • Gość: Dobra rada Re: Rekrutacja PAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:52
                Oj! ale ty jesteś pusta!
                aż mi cię szkoda!
            • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 13:15
              z tego co pisze na stronie , po najepirw trzeba sie elektoronicznie
              zarejestrowac , a poźniej jeszcze przywieźc wszytskie dokumenty do od 2 do 18
              lipca , a 20 jest ogłoszenie wyników

bez sensu!
              jak juz robia ta rejestracje to dokumenty powinnismy donosic gdy sie
              dostaniemy ;/

cholerna biurokracja !

p.s
              tez składam podanie na hs ale na KUL , reszte na filo :)
              • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 15:23
                Heh... no na większości jest tak, że dokumenty donosi się po przyjęciu...
                To na KUL też jest historia sztuki? Chyba cos przeoczyłam ;)

Dla mnie priortyetem jest właśnie hs, ale filozofia też byłaby fantastyczna :)
                • Gość: pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:46
                  no jest ;p

dla mnie odwrotnie - po 1 filozofia :D
                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:01
                    No to trzebaby się Lublinem zaintereować :>

Ja bardzo chciałabym w przyszłości oba, ale na razie - historia sztuki.
                    (Fajnie spotkać kogoś, kto nie mówi, że po takich kierunkach będę żebrać pod
                    kościołem ;) )
                    • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:08
                      taaak ja tez to ciągle słysze :D
                      ale mam to gdzies ;]
                      moze i bede bezdomna i głodna ale przynajmniej bede miała cos w głowie zamiast
                      w portfelu ;]

chociaż wieśc zycie cynika i wyzbycie sie materialnych potrzeb to by było cos ;]
                      (tak na złośc materialistom :P)
                      • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:13
                        Też coraz bardziej mam to gdzieś :D

Kasę można ławto stracić, wiedza zostaje...

No to chyba trzeba zainwestować w tą beczkę do mieszkania, póki jeszcze mnie
                        stać (ile może kosztować beczka...? ;] )
                        • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:16
                          co Ty ! jaka beczka ! Ty ignorancie ekologiczny!! :D
                          ja se kupie extrawagandzki karton z wygódkiem :D
                          hihihi
                          albo bede mieszkac tak jak czesio na smietniku lub cmentarzu ;]
                          fajnie bedzie :D
                          • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:24
                            Pizmaczek, oplułam przez Ciebie monitor! No i kto to będzie teraz czyścił?! ;D

A może mogłabym się ewentualnie załapać do Twojego kartonu w charakterze
                            sublokatorki? ;). Taniej by wyszło...

A przy okazji... ten Czesio od Móch?
                            • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:30
                              ooo nieee taka świnia nie bedzie ze mna w kartonie mieszkać !!! :[
                              :D:D

no a jaki czesio ? jasne ze czesław~I władca móchów :P:P
                              :D
                              • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:37
                                No Pizmaczeq, to był cios w moje serce, buuu... ;D
                                Zastanów sie jeszcze, umiem gotować ;)

Też chcę być jak Czesio :)
                                • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:40
                                  hmmm... to całkiem przekonujacy argument (trafiłas w mój żołądke!) , zwarzy-
                                  wszy(pchły) na to , ze ja nie umiem gotować :D

razem bedziemy głosic czesiowska filozośke ciemnym masom co by wydostali sie z
                                  kajdan niewiedzy !!! taaak !!

• colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:43
                                    > razem bedziemy głosic czesiowska filozośke ciemnym masom co by wydostali sie
                                    z
                                    > kajdan niewiedzy !!! taaak !!

Czesio, Czesio uber alles! ;)
                                    Stoi!
                                    • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:45
                                      faajnie cokolwiek to znaczy :D
                                      zem nunka szwbskiego nie miała :D
                                      ten czesio pod nami to nieprawdziwy jest ! oj nie !
                                      :(
                                      • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:53
                                        "Deutschland, Deutschland über alles" Pierwsza zwrotka hymnu niemieckiego,
                                        chociaż ten fragment z czymś innym się dziś kojarzy...

Czesio uber alles - Czesio ponad wszystko ;)

> ten czesio pod nami to nieprawdziwy jest ! oj nie ! - a już myślałam, że mam
                                        okazję poznać Czesia :D
                                        • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:59
                                          totalitaryzmem zaśmierdło :D
                                          my czesia wyznajemy demokratycznie :D

no ja tez przez chwile miałam nadzieje , ze dostane autograf czesia albo jakoms
                                          móche na pamiatke :(
                                          • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:05
                                            No ja też będę demokratycznie (tak się da...? ;) )

Poważny post o poważnej rekrutacji na poważnej uczelni miał być, a móchy
                                            wyszły :D
                                            • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:10
                                              pewnie ze sie da ! co ma sie nie dac :P

> Poważny post o poważnej rekrutacji na poważnej uczelni miał być, a móchy
                                              > wyszły :D

e tam , i tak nikt oprocz nas tego nie czyta :D
                                              • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:15
                                                > e tam , i tak nikt oprocz nas tego nie czyta :D

Moze to i lepiej ;p

Swoją drogą, piżmaki to muszą być oryginalne zwierzątka ;)
                                                • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:23
                                                  to są jakieś inne ????
                                                  niech ja je dorwe !!!

• colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:26
                                                    Piżmaki drżyjcie, nadchodzi Pizmaczeq!

• pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:33
                                                    hihihi

ale kupimy sobie karton ? :)
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:37
                                                    :)

Jasne, że kupimy karton, może się przydać.
                                                    O, taki:
                                                    sklep.becpak.pl/images/Karton1.jpg
                                                    Tylko będzie go jeszcze trzeba jakoś gustownie pomalować i mieszkanko jak
                                                    znalazł ;)
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:42
                                                    ino wiekszy!
                                                    albo po prostu stworzymy siec kartonow :D
                                                    zobaczysz wszyscy pod mostem beda nam zazdroscic!!!! wrrr

• colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:47
                                                    A co! Oko zbieleje wszystkim pod mostem :D
                                                    (Btw, jaki most proponujesz?)

Jak ładnie poprosimy w jakimś sklepie, to może te kartony nawet za darmo nam
                                                    dadzą :)

• pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:50
                                                    no ja to bym chciała ulokowac sie w krakowie :))
                                                    ehhh !
                                                    i to najlepiej zaraz pod wawelem :D:D ... wiesz w centrum zycia
                                                    towarzystkiego :D

wydaje mi sie , ze dadza , ale nie bierzem firmówek ok ? jestem antyglobalista -
                                                    to po 1 , a po 2 nie bedziemy nikomu darmowej reklamy robic a co!!

• colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 19:00
                                                    Pod Wawelem jak najbardziej, tak blisko Sztuki :)

Kartony wezmiemy ładne, gładkie, najlepiej po książkach i pomalujemy je, farby
                                                    już mam.

Za zamieszczenie reklam będziemy pobierać wysokie opłaty - koncerny pójdą z
                                                    torbami, a my udowodnimy, że warto studiować filozofię :D

(Nie, wcale nie jestem pijana...)
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 19:09
                                                    aleee fajniee!!! hihihi <lol>
                                                    to sie nazywa spełniac marzenia !!

a zywic sie bedziemy na degustacjach w super/hiper-markietach , kąpać w
                                                    fontannie a załatwiać ...hmmm ... tez w fontannie :D
                                                    bedziemy siedziec na starówce i zarabiac jak inni , z karteczką "studentki
                                                    filozofii zbierają na piwo"
                                                    mozemy tez pracowac dorywczo w miejskiej szalecie jako babcie klozetowe (ej tam
                                                    jest jakis limit wieku?)
                                                    :D:D

ale bedzie fajnie , juz sie nie moge doczekac :)
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 19:16
                                                    A co! Przyszłość zapowiada się fantastycznie :)

Na babcie klozetowe zawsze możemy się ucharakteryzować, a jak będziemy tam
                                                    pracowac, to może pozowlą nam korzystać i nie trzeba będzie zanieczyszczać
                                                    fontanny :)

Za uzbierane pieniądze będę gotować obiady na ognisku :)

A pózniej będziemy bogate :)

Rany, ja chcę już na te studia :D
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 19:29
                                                    jejku ja tez !!
                                                    nie moge sie doczekac normalnie !! ale bedzie czadersko :D
                                                    wezme gofrownice i bedziemy robic gofery w jakims miejscu uzytecznosci
                                                    publicznej np. na dworcu :D ^^
                                                    bedziemy urzadzac strajki , pikiety na rzecz antyglobalizmy , antykaczorostwa i
                                                    wiele wiele innych ! :)
                                                    i zaprzyjaźnimy sie z tym mimem co stoi zawsze na starówce :D

ooo i bedziemy stac przed wawelska brama i udac emerytowanych przewodników :D
                                                    w koncu cos o tym wiemy :D:D

hihihi
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 19:44
                                                    I toster wezmę, będziemy miały chrupiący chlebek na śniadanko
                                                    Czy Wawel można uznać za miejsce użyteczności publicznej...?

> bedziemy urzadzac strajki , pikiety na rzecz antyglobalizmy , antykaczorostwa
                                                    i
                                                    >
                                                    > wiele wiele innych ! :)

Happeningi promujace Czesia!

Znajomości w krakowskich kręgach artystycznych, mrrr... (mim);)

Pizmaczeq, świetny pomysł z tym kartonem, to się wydaje coraz bardziej
                                                    zachęcajace. I niech mi teraz kto powie, że nie warto studiowac filozofii albo
                                                    historii sztuki...
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 19:54
                                                    tosty mniam mniam

>Czy Wawel można uznać za miejsce użyteczności publicznej...?
                                                    nooo pewnie ! Ty wiesz ile tam ludu codziennie przyłazi !! raczej nie inaczej :D

> Happeningi promujace Czesia!
                                                    noo tak oczywiscie ! zapomniałam dodac :D

no przytulnie sobie urzadzimy nasz kartonik :)
                                                    tak awangardowo :D

beda o nas pisac w Fuck`cie i innych szmatławcach !!
                                                    uwaga z tvnu do nas przyjedzie !!
                                                    jeee , zaprosimy do nas szymka majewskiego ??
                                                    "szymon szuka szleńców" hihihi

to jest dopiero zycie :) ...
                                                    to mi sie podoba !
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:03
                                                    No to ustalone - sniadanka jemy po królewsku, na Wawelu :D

Ja nie chcę do Faktu, ja chcę do Newsweeka! ;p
                                                    Tak, Majewskiego... albo nie, po co sie ograniczać, zaprosimy Czesia :)

To będzie taki alternatywny, undergroundowy projekt, kontrkultura i te takie
                                                    tam :)

Dolce vita a kartonie :D
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:10
                                                    no moze byc njusłik ;]
                                                    aaa czesia oczywiscie tez zaprosimy ! jasna sparwa !
                                                    i to na uroczyste otwarcie:D
                                                    nie ma to tamo :)
                                                    tak se mysle ze juz by sie przydało zarezerwowac kawałek miejsca pod mostem ,
                                                    bo zule to sie strasznie rozpychaja i nie lubia konkurencji , wiem cos o tym :D
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:17
                                                    Nie pod mostem, pod Wawelem, no!
                                                    (Rezerwacja telefoniczna wystarczy...?)

Mnie żule kiedyś przegoniły znad jeziora, o! ;-/

A może Czesio zdecyduje siezamieszkać z nami? :D
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:27
                                                    mowic pod wawelem miałam na mysli ten najblizszy most koło wawela :((
                                                    piekne widoki !
                                                    bedziemy ogladac tam zachody slonca :)

myslisz ze taki ktos jak czesio chciałby zamieszkac z takimi ktosiami jak my ?
                                                    to by bylo spełnienie najskrytszych marzen !!

ale mi sie chce do krakowa !! :(
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:33
                                                    Zachody słońca jak najbardziej, rozwiniemy sobie poczucie estetyki i wrażliwość
                                                    na piękno przyrody :) No, to miejsce juz zaklepane.

Myślę, że Czesiowi mogłby spodobać się otoczenie, karton i w ogóle...

Bardzo chciałabym być już w Krakowie, niech mnie tylko na tą uczelnię wezmą...
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:39
                                                    jak im pokazemy nasze zakaterowanie to od razu nas przjmą :D
                                                    kazda uczelnie ceni sobie takie indywidualności <lol>
                                                    zrobimy tam kariere mówie Ci ! :D
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:43
                                                    No to musimy sobie zorganizować taka kwaterę jeszcze przed rekrutacją, żeby dać
                                                    im szansę poznania naszych oryginalnych osobowości ;)

pizmaczeq, mamy mało czasu! Czas zbierać kartony :D
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:46
                                                    noo cholercia !
                                                    zabieraj plakatówki , ja biore gofrownice i jazda!! na karków :D:D
                                                    niech nas sprobuja nie przyjac a nie recze za siebie!!
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:52
                                                    Plakatówki już mam, teraz tylko autostop i siuuup :)

Jak nas nie przyjmą, to resztkami plakatówki wysmarujemy im uczelnię (a co! -
                                                    jak szaleć to szaleć)
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 20:57
                                                    autostop autostop wsiadaj bracie dalej hop! :D

dobry pomysł , szkoda troche plakatowek ale co tam !
                                                    jeszcze nas usłyszą :D

ja tak chce ! :(
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 21:06
                                                    Usłyszą i się wystraszą :)Oby.

Plakatówki dużo jest, ze trzy pudła by się uzbierało.

Ja też chcę! :(
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 21:13
                                                    no to gucio :)

ej a bedziemy miałay internet w naszym kartonie ?
                                                    bo bez niego to ja nie moge ! ;(
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 21:18
                                                    Ja też bez internetu nie mogę :-/
                                                    Ale możemy zabrać komputer/laptop i założyć taki bezprzewodowy i styknie :)

Wszystko da się rozwiązać, przynajmniej jeśli chodzi o sprawy orgaznizacyjno -
                                                    techniczne.

No to jesteśmy umówione :D
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 21:25
                                                    noo ja tez biore latopa , taki drobiazgami typu prąd czy ciepła woda nie ma co
                                                    sie przejmowac , zawsze cos zaradzimy :D

wieczorami bedziemy słuchac szumy przejezdzajacyhc nad nami samochodów : )
                                                    lubie ten dzwiek , szczegolnie o świcie... pobudza mnie do refleksji i
                                                    filozofowania :D

teraz chyba juz wiesz , ze bedziesz mniec za wspołlokatora kompletnego świra z
                                                    kompletnymi anomaliami psychicznymi ?:D
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 21:33
                                                    Do laptopa zdaje się, że baterie można, prawda? A wodę podgrzejemy na ognisku :)

Ja lubię czasem wstawać o piatej rano i gapić się na wschód słońca :) "pobudza
                                                    mnie do refleksji i filozofowania :D"

Nie chciałabym Cię martwić, ale ja podobno też jestem kompletnym świrem z
                                                    anomaliami. Możemy sobie przybić piatkę :D

• pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 21:38
                                                    jeszcze nie wiem , laptopa bede miec dopiero pod koniec miesiaca :D

zachody sa mimo wszystko piekniejsze ... wyobraź sobie nas ogladajacych zachód
                                                    słonca po drugim brzegu wisły obok naszego pieknego kartona .. ehh ! ja chce
                                                    tam byc ! nał !! :(

< piątka > !
                                                    toś my sie dobrały :D idealnie !
                                                    czacha dymi !! :D:D
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 21:46
                                                    Karton, słońce i my... Ech, rozmarzyłam się :)

Idealnie żeśmy się dobrały, będzie się nam świetnie mieszkało :D

I Czesio... hihihi
                                                  • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 21:52
                                                    pomarzyc dobra rzecz :)
                                                    cholera ! napaliłam sie :D

słuchaj świrze Ty musisz wstąpić do naszej partyji !nadajesz sie ja Ci to
                                                    mówie :D
                                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=157
                                                    zaparszamy :)

a ja tymczasem ide bom zmeczona :P
                                                    masz sie zapisac do partyji !!
                                                    mamy jeszcze tyle spraw organizacyjnych do obadania :D

baj baj maszkaro !

:*:)
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 22:14
                                                    :)

Partyji mówisz...? To jest partia? Hmm... to ja napiszę list motywacyjny z
                                                    prośba o przyjęcie i przeslę na właściwy adres ;)

Do usłyszenia Piżmak, dobranoc :)
                                                  • proces6 Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 23:18
                                                    Czy wy jesteście zdrowe?

komputer niektórym szkodzi, weście się lepiej do jakieś roboty!
                                                  • Gość: Ahhh... Re: Rekrutacja PAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:25
                                                    Nie proces6, one nie są zdrowe... One są kompletnie chore... Ale co zrobić...
                                                    Głupoty się nie wyleczy...
                                                  • proces6 Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 23:31
                                                    > Głupoty się nie wyleczy...

Zastanawia mnie tylko fakt, jak się nią zaraziły...
                                                    -odziedziczyły po kimś?
                                                    -przez wiatr?
                                                    -wode?
                                                    -nieświerze mięso?

----------------
                                                    ehhhh!
                                                    no co poradzić śą na tyś świecie ludzie ... i są krzesła! (taborety?)
                                                  • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 23:37
                                                    Nie wiem, jak Pizmaczeq, ja nie jestem :p

Btw, poprawnie pisze się "weźcie" ;)
                                                  • Gość: pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 09:50

jesli chodzi o mnie to ja jestem . mowiłam juz , ze jestem komplemtnym świrem z
                                                    kompletnymi anomaliami psychicznymi ;]

a tak w ogole to zazdrość straszna rzecz !!
                                                    a jeszcze gorszy brak poczucia humoru i zdolnosci abstrakcyjnego myslenia ;]

bla bal bla

niech mowia zeeeee to nie jest ... karrtonn !!! :D:D

• colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 03.06.07, 11:07
                                                    Pizmaczeq, miałam na myśli dokładnie to samo, co Ty :)
                                                  • proces6 Re: Rekrutacja PAT 03.06.07, 12:51
                                                    > a jeszcze gorszy brak poczucia humoru i zdolnosci abstrakcyjnego myslenia ;]

Niektórzy lubią inteligentne żarty, a nie taki w stylu "przyszła baba do
                                                    lekarza..."

Jak jesteś inteligentna to sobie teraz wymyśl o co mi chodzi.

-----------
                                                    Czy mi się wydaje czy gadasz sama ze sobą?
                                                  • Gość: sztywniak:D Re: Rekrutacja PAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:55
                                                    Ludzie dajcie spokoj ! co wy tacy sztywni jestescie , dziewczyny sobie żartują
                                                    a wy przezywacie jakby sie nie wiadomo co stalo. Zreszta nikt tu do was nic nie
                                                    pisal ,wiec nie wiem o co sie czepiacie. Zajmijcie sie swoim powaznym zyciem
                                                    lepiej.
                                                  • Gość: pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:29

proces jestes zaczepialskim upierdliwcem wiesz o tym ? ;]
                                                    niech Ci bedzie ze jestem nieinteligentna i bez poczucia humoru -
                                                    na pewno poprawi Ci to swoja samoocene :)

słowo na niedziele :
                                                    " poczucie humoru jest jak dupa - każdy ma swoje "
                                                    ;p
                              • czesi0 Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:40
                                chyba chciałaś napisać WŁATCA móch

-------
                                dyzortofgrafko!
                                • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:44
                                  uzurpator!!!
                                  prawdziwy czesio nie jest taki niemiły !!
                                  :(

pe.es
                                  mam dysortofleksje ! i co z tego ! to nie powód zeby pomiatac pizmakiem !
                                  :P
                                  • czesi0 Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:46
                                    pomiatac?

-------
                                    a co to znaczy pomiatać?
                                    ja tylko bardzo dobże znam polskom ortografie
                                    • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:48
                                      tzn. wziąśc mijotłe i teges no ... miatać po ... czyms no nie ?

widac , Twoja orto(dys)grafia jest wrecz (nie)naganna!

uruzpator!!
                                    • colour_of_air Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 17:55
                                      klon Czesia? ;)
                                      • pizmaczeq Re: Rekrutacja PAT 02.06.07, 18:03
                                        uzurpator!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka