neo0307 08.06.07, 20:31 wie ktos w jaki sposob beda podawane wyniki matury np czy beda wywieszone ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z Wrocka Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:38 O matko, jacy wy nieporadni jesteście!!! Jak sobie dacie radę na studiach, w mieście? Toż to tragedia, jakie pytania się tu zadaje! A przecież trzeba będzie bilet autobusowy kupić, przemierzyć miasto z wykładów na wykłady, dwa razy w roku egzaminy podobne do matury. Toż wy zginiecie marnie! Ps. Tekst skierowany do tych, co pytają po raz setny:" a ile opłata rekrutacyjna?", "a skąd będę wiedział, że zdałem?", ", "a wywieszą wyniki?". Wyniki matury będą na świadectwie dojrzałości, sieroto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Wrocka Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:57 Spokojnie, nie agresywnie:) Już mi przeszło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: pytanie 08.06.07, 20:59 no to gucio :D moze wstapisz do naszej partyji ?:D:D Parti Protestujace Zawsze Do Konca ? ogłaszamy nabór :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Wrocka Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 21:07 Jasne!!! Zgłaszam swój akces!!! Bo ja lubię protestować. Do końca. Szukałem linka, gdzieś tu był do tej Twojej partii. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: pytanie 08.06.07, 21:10 suuper !! :D:D mamy zawaliste legityamcje partyjne i ciata mamy nawet :D:D własnie tam siedzimy :D:D wszystko pisze tutaj : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47400 zaprasza,my !! :D:D Odpowiedz Link Zgłoś