Dodaj do ulubionych

Odbior swiadectw maturalnych

08.06.07, 21:36
Mozecie mi powiedziec jak bedzie wygladal odbior swiadectw maturalnych?
Trzeba bedzie przyjsc na galowo o konkretnej godzinie i bedzie spotkanie w
klasach z bylymi wychowawcami tak jak na zakonczeniu roku? Czy po prostu
bedzie mozna przyjsc do szkoly o ktorej sie chce normalnie ubranym i odebrac
swiadectwo w jakims konkretnym miejscu?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: sromotnikowy Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.tktelekom.pl 08.06.07, 21:45
      o nie!!!!!!!!
    • Gość: kika Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 21:53
      oo bosz... Przeciez w kazdej szkole wyglada to inaczej , nalezy sie wiec
      dowiedziec wsrod znajomych, a nie pytac ludzi na forum, my tutaj na prawde nie
      jestesmy wszechwiedzacy.
    • z_wrocka Re: Odbior swiadectw maturalnych 08.06.07, 22:00
      Słuchaj brachu, słyszałem, że w tym roku w każdej szkole trzeba przyjść w
      czerwonych portkach- ci co pisali podstawy, a w żółtych -rozszerzeni. No i te
      spodnie mają być rozszerzone na dole. Ci co pisali i to i to: góra czerwona, dół
      żółty. Albo odwrotnie, hm...Nie pamiętam. Zapytaj w sekretariacie...Sam
      zadzwonię w poniedziałek, bo już nie wiem czy mam górę żółtą założyć czy dół?Hmmmm
      • Gość: dasd Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.sieci.fonet.pl 08.06.07, 23:50
        To wygląda to mniej więcej tak: około 25 czerwca sprawdzamy w internecie wyniki
        i dzieki temu wiemy jak się ubrać. Osoby, które nie zdały matury przychodzą po
        zaświadzczenie ubrani na czarno, osoby z amnestią na czarno-biało, osoby, które
        zdały na biało :)

Nie bierzcie tego na poważnie, ale w sumie ciekawie by to wyglądało .
        • Gość: OKEj poznan Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.tktelekom.pl 09.06.07, 00:03
          w tym roku nikt nie ma mozliwosci sprawdzenia wyników przed 29
          tyle z Oke
          • czesi0 Re: Odbior swiadectw maturalnych 09.06.07, 09:36
            ja ide po swiadectwo na bolasa
            • Gość: Ktoś Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:30
              Na bolasa?? :))
              Fajnie wyszło :)
              • czesi0 -------------------do-- ktos------------------- 12.06.07, 22:10
                takkkk- na bolasa--> tzn: że na goło i na boso (znaczy się bez trampków)
    • ewuniaaaa Re: Odbior swiadectw maturalnych 12.06.07, 21:33
      to zalezy od szkoly, ale u mnie nie trzeba bylo byc elegancko ubranym, ale w
      zeszlym roku rozdawanie swiadectw trwalo pol dnia, bo dyrektorka z kazdym po
      kolei analizowala wynik z matury, rozmawiala na jakie studia chcemy isc itd...
    • Gość: Aga Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.chello.pl 13.06.07, 15:49
      Nigdy nie ma obowiązku przychodzenia na czarno-biało, jesteśmy dorośli. To
      tylko (i aż) kwestia wyczucia.
      • Gość: :C Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:16
        Nie wiem jak u mnie w szkole ,ale ja sie nie mam zamiaru bawic w glupie
        odbieranie swiadectw przy wychowawcy itepe:)HA!Dobre zarty :)Kiedys wlece do
        sekretariatu po te swiadectwo :)
    • Gość: zoya Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 17:20
      Nie róbcie sobie jaj, nie chce nikogo widziec, zeby mnie pytali jak poszlo. Po
      prostu przed zamknieciem budy wejdze, wezme i wyjde. Chyba ;-)
    • Gość: marta Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: 83.168.96.* 14.06.07, 19:27
      Myślę, że 29go to wychowawcy mają już wakacje:)))
      W mojej szkole świadectwa odbiera się w sekretariacie, musi być przy tym
      dyrektor szkoły, przychodzi się ubranym w zalezności od pogody, bo nie ma
      żadnej uroczystości na galowo.
      • Gość: duśka Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:31
        nie musi być przy tym dyrektor! (przynajniej u mnie)
        • Gość: nius Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.marsoft.net 14.06.07, 19:42
          a ja slyszalam ze trzeba przyjsc z mama, tata, bratem i/lub siostrom
          najlepiej tez wziac sasiadow ale nie tych z naprzeciwka tylko tych co mieszkaja
          pod nami bron Boze tych co nad nami!!! bo wtedy nam nie wydadza swiadectw!!!

<lol2>
          a tak serio to niektorzy sie chyba szaleju najedli :D takie glupie pyatania
          zadawac no wezcie bo zwatpie w polska mlodziez:D
          • Gość: dagmara Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:44
            trzeba przyjsc z babcią-to konieczne-sewrio
    • goska_samoska Re: Odbior swiadectw maturalnych 14.06.07, 19:47
      a jeśli ktoś nie ma babci to --może przyjść z dziadkiem ????

proszę o pomoc! pilne!
    • Gość: dagmara Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:48
      nie da rady!!!!!!!!
      nie dadzą swiadectwa- dziadek musi sobie znaleźć jakąś laske i ona zostanie
      ewentualnie twoją babcią.

no cóż takie sa polskie przepisy!- i nic na to nie poradzimy!
    • goska_samoska Re: Odbior swiadectw maturalnych 14.06.07, 19:51
      no to d*upa -(;/)---nie dadzą mi świadectwa!! ;(

a może któraś z tutaj piszących dziewcząt,....ten tego - chciałaby ??????
      • Gość: dagmara Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:51
        LOL
      • Gość: nius Re: Odbior swiadectw maturalnych IP: *.marsoft.net 14.06.07, 19:52
        ej sluchajcie to sa najswiezsze informacje na 99% pewne podobno dziadek tez
        moze byc

:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka