natalia_marek 29.06.07, 20:16 poprawiaąłm w tym roku polski na poziomie rozszerzonym - w tamtymm oba poziomy poszły mi nie najlepiej, wiec przeliczenie na podstawowy byłoby korzystne - czy przelicznik obowiazuje tez poprawiajacych mature? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak Re: przelicznik dla poprawiających IP: *.chello.pl 29.06.07, 20:16 obowiazuje, ja dostalam aneks z podwyzszonym wynikiem z podstawy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: przelicznik dla poprawiających IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:52 Wydaje mi sie, ze zgodnie z zasada "nie mozna obnizyc", obowiazuje wtedy, gdy poprawilas. Ja w tym roku pisalem wos<I raz> i mam wyniki z 2 poziomow, a z historii, ktora poprawialem, tylko z rozszezenia. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: przelicznik dla poprawiających 30.06.07, 15:00 ja mialam sytuacje pokaowa zeby wyjasnic ta sprawe :) wyniki z zeszlego roku: bio 82, 60 chem 96, 70 fiz 66,32 teraz poprawialam cala trojke na rozszerzonym of korz ;) na aneksie mialam wypisane: bio 85, 82 fiz-,57 chemii nie poprawilam wiec nie mialam jej na swiadectwie, fize poprawilam, ale z tabelki wyszlo ze wynik z podstawowej sie nie zwiekszyl a z bioli poprawilam rozszerzona do takiego stopnia, ze poprawilam tez podstawowa, oczywiscie wedle tabelki. dla mnie to idiotyzm, jak masz np ja z bio te 82 to niby podstawe by sie napisalo tylko o 3 pkt wiecej? chyba wszyscy widza, ze np u mnie roznica miedzy oboma poziomami to ponad 20%... Odpowiedz Link Zgłoś