Dodaj do ulubionych

Stosunki międzynar. na UWroc.

29.06.07, 21:09
Mam 270 punktów myślicie ze sie dostane?? To mało?? Ja nie wiem..... A wy ile
macie??
Obserwuj wątek
    • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 29.06.07, 21:11
      chyba troche za malo, ale nie przejmuj sie, inni maja mniej, np, ja:) 243 ale
      sie nie przejmuje, trzeba isc do przodu:D z usmiechem przez zycie
      • ewcia1841 Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 29.06.07, 21:14
        a składasz tam??
        • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 29.06.07, 21:21
          no juz zlozylem, ale raczej sie nie dostane, no ale coz, A TY skladasz tam?
          • ewcia1841 Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 29.06.07, 21:22
            zarejsetrowałam się ale tez wątpie....:)
            • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 29.06.07, 21:25
              nie wiem ja tez watpie, ale trzeba probowac!
      • Gość: lolaka Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.207.udn.pl 01.07.07, 12:22
        ja mam 295
    • Gość: klodi Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:23
      a jak Wy to liczycie bo jestem niezorientowana, bo mature pisze za rok...
    • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 29.06.07, 21:26
      Do Klodi: na stronce UWR jest napisane jak przeliczac punkty~!
    • Gość: d Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:37
      A jak to liczyłaś? wszystkie punkty podst (razem z jezykami) x0.5, plus jezyki
      oba poziomy x0.5 a potem rozszerzenia z wszystkiego x1 ?? bo skomplikowany ten
      przelicznik.. oczywiscie zadnych ustnych nie biora pod uwage?
      • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 29.06.07, 21:47
        tak jak napisales, aha i z tego co wiem, to ustne tez biora!
        • Gość: d Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:54
          aha.. no co z tego co mi wychodzi to mam 760,5 p., ale chyba musze to jeszcze
          raz przeliczyc ;/ a wy ile macie?
        • Gość: d Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:10
          i pytanie bo na swiadectwie przy ustnym jezyku (rozsz) wpisali mi tylko wynik z
          rozszerzenia, a przeciez jezyki sie zdaje na poziomach, tylko polski ustny nie,
          wiec jak to liczyc??
        • Gość: Ewcia Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 08:10
          ale wszystkie podsatwowe chyba bez jezyków, języki chyba osobno...ja już sama
          nie wiem...skomplikowane to troche :)
      • Gość: ah Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 10:39
        hej, cyzli wychdozic na to, ze jezyki liczy si prawie 3krotnie, jesli ktos
        zdawał rozszerz. tak? bo ja sie w ty gubie ytoche :D
    • Gość: dyniusia Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:50
      ja mam 289 i nie wiem jak to będzie ale składam, zobaczymy co będzie, nic nie
      wiem o ustnych...
      • Gość: milena Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 01:21
        ja mam 368pkt myślicie, że się dostane?
        • lee_la Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 30.06.07, 10:30
          ja sobie naliczylam....738,5 pkt. ale tak nie jestem pewna czy to dobzre
          przeliczylam... no bo taki niemiecki ktory na rozszerzonym zdawalam to licze
          tylko jako roz. czyli x 0,1? bo juz nie wiem czy przeliczam go jeszcze na podst.
          mowię o ustnym...jak ktoś wie niech mi powie? chcialabym się tam dostac :(
          • Gość: dada Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.efekt.net.pl 30.06.07, 10:54
            JA mam 337,5 mam nadzieje że wystarczy ale i tak zastanawiam sie czy nie lepiej
            iść na prawo wieczorowe
    • Gość: up Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.efekt.net.pl 30.06.07, 11:35
      up
      • Gość: kamila Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 11:49
        ja liczyłam i mam równo 340 pkt
        obawiam sie czy nie bedzie za mało
        a nie wiecie ile jest osób na 1miejsce?
        • Gość: Daga Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 11:49
          ja liczyłam i mam 382, o ile dobrze policzyłam
          • Gość: ja Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 12:21
            A w jaki sposob liczylas?
            • Gość: Daga Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:03
              wszystkie punkty podst. (razem z jezykami) x0.5, potem jezyki (zsumowane)
              oba poziomy x0.5, a potem rozszerzenia z wszystkiego x1 - tak wynika ze strony ..
              • lee_la Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 30.06.07, 16:05
                no własnie nie....języki nie zsumowane..tylko te które nie mają poziomów czyli
                polski w naszym wypadku ale jeszcze tam są mozliwosc ze jakis kaszubski itp;/
                więc tutaj wydaje mi sie ze w tym wypadku tylko polski...mam nadzieje ze jednak
                dobzre kombinuje...moze ktos wie jak to poobliczac, pokazcie to na przykladach...?
                • Gość: mloda Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:41
                  ale przeciez jak sie rejestrujecie nie musicie sami obliczacx punktow...my
                  wpisujemy tylko procentowy wynik matury a oni chyba sami sobie to oblicza..ja
                  jak sie rejestrowalam to wybralam przedmioty brane pod uwage przy rekrutacji i
                  wpisałam procenty....
                  • Gość: Daga Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:19
                    tak, oni to obliczaja. ale samemu tez mozna sobie obliczyc, by porównac z innymi ;)
                    a ja mam pytanie, czy wpisywaliscie gdzies wynik z polskiego ustnego? bo ja nie
                    znalazłam wsród wykazu wyników maturalnych polskiego ustnego, a np na filozofie
                    biora wsyztskie przedmioty nawet ustne, i juz sama nie wiem..
                    • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 22:27
                      tak trzeba wpisac: jest w wykazie, popatrz dokladnie! jest obok jezykow
                      mniejszosci narodowych- chyba!
                      • Gość: dag Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:36
                        dzieki Ci ssak ;) tak własnie mi cos nie pasowało, i nie uważnie patrzyłam. uhh.
                        • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 22:48
                          oki, nie ma sprawy! pozdrawiam
                    • Gość: młoda Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:42
                      polski ustny ja na samym końcu tej listy z przedmiotami...na samym dole...tez
                      długo szukałam :)
        • Gość: mimi_r Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.chello.pl 01.07.07, 19:57
          ja mam 491... ale nie składam tam papierów, bo to nie jest dobry kierunek...
          politologia lepsza...
          • Gość: ii Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:47
            ja juz nie wiem jak to liczyc. poczekam az sami mi policza.. :D
    • dadziaa Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 30.06.07, 22:51
      ile idzie przelew? mam nadzieje ze z 2 dni. wpłaciłam w piatek..
      • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 22:53
        mysle ze dojdzie, moj szedl jakie 2-3 dni, do 3. lipca powinno dotrzec!
    • Gość: ssak Re: do dadzi? IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 22:54
      aha, jesli moge wiedziec to z jakich okolic polski jestes
      • dadziaa Re: do dadzi? 30.06.07, 22:55
        podkarpacie... ale chyba kurcze do 3 lipca dojdzie
        • Gość: ssak Re: do dadzi? IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 22:57
          dojdzie napewno, bo ja tez jestem z podkarpacia i tak szlo:D jakies 2-3 dni!
          • dadziaa Re: do dadzi? 30.06.07, 22:58
            Uhhh dzieki za pomoc po raz 2 ssak, juz mi lepiej!:D
            • Gość: ssak Re: do dadzi? IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 22:59
              spoko, nie ma sprawy!!!!
              • dadziaa Re: do dadzi? 30.06.07, 23:00
                :)
    • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 23:03
      a jestes z Rzeszowa? jesli moge wiedziec?
      • dadziaa Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 30.06.07, 23:05
        nie dokładnie. z Nowej Dęby :D
        • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 23:08
          aha, to troche kawalek do Rzwa:)
          • dadziaa Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 30.06.07, 23:11
            ee nie tak źle z 30 min autkiem ;]
            • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 23:18
              hehehe, dobre:)
              • dadziaa Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 30.06.07, 23:20
                hehe no to jak sie dostaniemy razem na UWr to bede miała towarzystwo w powrotach
                do domu :D
                • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 23:21
                  no ja tez mam nadzieje ze sie dostaniemy! :)
                  • dadziaa Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 30.06.07, 23:23
                    oby tak było :)
                    • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 23:25
                      trzeba miec nadzieje, zobaczymy!
                      • dadziaa Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 30.06.07, 23:28
                        :)
                        a jeszcze gdzies składałas/łes? :)
                        • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 23:33
                          AE do Wrocławia! A ty?
                          • dadziaa do ssak :) 01.07.07, 11:32
                            ja na 3 kierunki na UWrc tylko. jeszcze mysle o Krakowie. Ale ja bym strasznie
                            chciała studiować we Wrc. wiec mysle ze jak sie na dzienne nie dostane, a
                            chciałabym sie dostac bardzo:P, to na zaoncze pojde do Wrc. a Ty?
    • Gość: ssak Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.tktelekom.pl 30.06.07, 23:19
      hehe, dobre:)
    • Gość: ja111 Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:44
      ale masz te 270 dodajac same wyniki matury czy po przemnozeniu przez
      przeliczniki?
      • dadziaa Re: Stosunki międzynar. na UWroc. 01.07.07, 12:45
        ja juz nie wiem jak to mam liczyc ;]
    • Gość: hah Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 19:20
      a nie wiesz jaki był próg rok temu ?
      • Gość: marysia Re: Stosunki międzynar. na UWroc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:52
        wytlumaczcie mi jeszcze raz jak mam policzyc sobie punkty. w zeszlym roku
        zdawalam pisemny polski (podst i rozsz)ang (podst i roz.)matme (podst i rozsz)
        fize (podst i rozsz) oraz hist. (podst i rozsz) oraz ustny polski i ang (rozsz.)
        jak mam to podsawic do tego wzoru, prosze o wyjasnienie.
        pozdrawiam ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka