Dodaj do ulubionych

progi na SGGW

01.07.07, 15:13
proszę pomożcie mi wybrać na jaki kierunek mam się zarejestrować na SGGW?
Miałam 60% z bioli rozszerzonej. czy z takim wynikiem mam szanse na SGGW??
Proszę, odpiszcie :)
Obserwuj wątek
    • zielona.kluska Re: progi na SGGW 01.07.07, 19:11
      nie pomogę Ci wybrać kierunku i nie powiem, czy się dostaniesz, ale zobacz to:
      www.sggw.waw.pl/~konkurs/kandydat/wolne06.htm

progi z zeszłego roku, chyba na koniec jeszcze trochę niższe były...

w informatorze dla kandydatów na studia na sggw są wypisane przedmioty brane pod
      uwagę przy rekrutacji, zasady przeliczania punktów również.
      spróbuj poczytać też inne fora, gdzie wypowiadają się kandydaci na sggw i
      porównaj ich wyniki ze swoimi, ale pamiętaj, że nie wszyscy piszą prawdziwe.
      • Gość: iwona Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 19:16
        dlaczego na sggw można zarejestrować się tylko na jeden kierunek? Kiedyś było
        tak, że jeśli nie dostałeś się na wybrany kierunek to proponowali ci inny czy
        teraz też tak jest?
      • Gość: ewelina19 Re: progi na SGGW IP: 82.160.42.* 02.07.07, 09:10
        czy mozna zalogowac sie 2 razy na SGGW tylko na inne kierunki? bo ja prubowałam
        i zalogowałam sie na jwden a kiedy chciałam na drugi to wyskoczył mi ze
        "użytkownik o tym pesel-u jest juz zalogowany" co mam zrobic ? prosze pomocy
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: mammamia Re: progi na SGGW IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.07.07, 10:49
          czesc, nie mozna, ale mozna potem przekakiwac na inne listy przyjetych;p
    • Gość: mammamia Re: progi na SGGW IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.07.07, 10:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=63566967
      tutaj pytalam ludzi. mysle ze najlatwiej jest dostac sie na rolnictwo
      • Gość: Ola Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 11:11
        Loguje sie raz, a potem oni sami przenosza ludzi na te kierunki, gdzie sa
        miejsca z taka lub inna punktacja.
        • maturzystka.2007 Re: progi na SGGW 02.07.07, 12:57
          no to ja chyba nie mam szans na SGGW :/ chyba powyżej 70% trzeba mieć, a ja mam
          tylko 60% ;(
          • Gość: mammamia Re: progi na SGGW IP: 212.2.101.* 02.07.07, 14:10
            no cos ty... nikt tak ci nie ustali od ilu przyjmuja... progi same sie
            wytworza... mysle ze masz szanse.
          • Gość: gosc Re: progi na SGGW IP: *.bstnma.east.verizon.net 02.07.07, 14:45
            link z progami byl z ktores rekrutacji. Masz szanse w I rekrutacji!!!Prog na
            biologie byl wtedy okolo 40 punktow. Potem bardzo wzrosl (uciekinierzy z
            biotechnologii/weterynarii itp). Podobny a chyba nawet nizszy prog byl na
            rolnictow i najnizszy na ogrodnictwo.

Spoko rejestruj sie masz wystarczajaca ilosc punktow, aby dastac sie w I
            rekrutacji na wiele kierunkow.
            • Gość: Maturzystka.2007 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:43
              Dzięki wielkie, troche mnie pocieszyliście ;) Bo na tych innych forach to tylko
              każdy się chwali, że ma po 80-90% :/
              • Gość: qaz Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:29
                słuchaj, z 60% dostaniesz się na rolnictwo..na biologię bez
                problemu:D..składaj:D nawet na technologię żywności-ja to studiuję:D
                • moni-ka6 Re: progi na SGGW 10.07.07, 10:50
                  Bardzo proszę o pomoc! pisałam samą geografię i niewiem na co mogłabym złożyc
                  zeby się dostac...:/ Z gegry rozsz miałam 63% wychodzi mi że mam 65 punktów na
                  sggw. Jestem w kropce bo jeden przedmiot to za mało tym bardziej gegra. I
                  jeszcze małe pytanie: jeżeli są wolne miejsca na jakiś kierunek a ja nie pisałam
                  np matmy to nie ma szans się przenosic??
    • Gość: mammamia wyniki IP: 212.2.101.* 14.07.07, 10:13
      wyniki mialy byc o 10, dlaczego system nadal zamkniety?:(
      • Gość: sehabs Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:15
        mnie interesuje socjologia i Zarządzanie i inzynieria produkcjii jak ktos
        bedzie wiedzaiał progi prosze się podszielić wiedzą :))))
        • Gość: Maturzystka.2007 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:27
          Gdzie są te wyniki????????? :/
          • Gość: Karolina Re: wyniki IP: *.chello.pl 14.07.07, 11:44
            Słuchajcie, czy ktoś coś wie więcej, dlaczego nie ma wyników? System im padł
            czy co?? Miały byc o 10, a jest już 11.40...
          • Gość: bartek Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:46
            w tamtym roku tez było duze opuźnienie dowiedziałem się dopierpo późnym
            wieczorem :)
            • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 11:51
              poznym wieczorem to ja mam impreze;p no kurde, co to ma byc;(
              • Gość: Maturzystka.2007 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:57
                A na co składaliście?? Ja na biol. I ile mieliście procent z matury??
                • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 11:59
                  ja na logistyke. 75% z rozszerzonek gegry. pewnie za malo...
                  • Gość: Maturzystka.2007 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:04
                    Ja myśle, że wystarczy :) Tylko gdzie te wyniki, no ile można czekać?? :(
                    • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 12:07
                      bardzo mi sie podoba to co tam napisali - prawdopodobny termin ponownego
                      uruchomienia systemu - 14.07.2006 :D:D:D chyba musimy cofnac sie w czasie;p
                    • Gość: Karolina 6 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:08
                      Ja za chwilę nie wytrzymam
                      • Gość: Karolina 6 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:11
                        Nie wiem, co oni sobie wyobrażają
                        • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 12:14
                          chyba sie ostro grzebia z ulozeniem list przyjetych;p nie wyrobili sie w czasie
                          tak jak przewidywali;p ale moim zdaniem mogliby chociaz cos napisac!
                          • Gość: kos Re: wyniki IP: *.2a.pl 14.07.07, 12:17
                            Najgorsze to jest to czekanie! mam 73% z matmy i nie wiem czy sie dostane na
                            WTŻ! co prawda wszyscy znajomi mówia ze spoko napewno mnie przyjma ale jak na
                            UW nieprzyjeli to teraz juz sama nie wiem... a byłam dobrej mysli...jak
                            uruchomią stronke to piszcie! najlepiej zajac sie teraz czyms innym zeby nie
                            myslec. ia ide piec ciasto ;)
                        • Gość: Karolina Re: wyniki IP: *.chello.pl 14.07.07, 12:15
                          Ależ napięcie :P
                          • Gość: Karolina Re: wyniki IP: *.chello.pl 14.07.07, 12:17
                            Kto tam pracuje przy tym systemie?? Informatycy z Bożej łaski...
                            • Gość: Karolina 6 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:19
                              Na uw się nie dostałam i jeszcze wyników nie podają na sggw... Jeszcze trochę
                              to dam zarobić jakiemuś psychiatrze;P
                              • Gość: Karolina 6 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:23
                                Ciekawe czy oni zdają sobie sprawę jak ludziom nerwy szarpią
                              • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 12:24
                                a na co chcesz isc? ja na uw tez sie nie dostalam. jestem 84 na liscie rezerwowych:D
                            • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 12:20
                              jakies wredoty;p sadysci....
                              • Gość: ej Re: wyniki IP: *.belchatow.msk.pl 14.07.07, 12:25
                                Też czekam... Ale ileż można? Ciekawe czy dostane się na tą weterynarię, no nic
                                wyników nie ma to ja wracam do sprzątania:D
                                • Gość: Karolina Re: wyniki IP: *.chello.pl 14.07.07, 12:27
                                  Też się nie dostałam na UW. Ale tam składałam ot, tak sobie. Na SGGW mi
                                  najbardziej zależało.
                              • Gość: Maturzystka.2007 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:26
                                Co oni sobie myślą?? Czym dłużej tu siedzę i czekam tym bardziej się boję :/
                                • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 12:32
                                  jezeli naprawde mamy tu czekac do poznego wieczora tak jak ktos wczesniej
                                  napisal to ja chyba wyjde z siebie i stane obok
                                • Gość: lala Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:37
                                  jaki był prog na biotechnologie?????
                                  • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 12:38
                                    w tamtym roku 40 pkt SGGW
                              • Gość: Karolina 6 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:33
                                A czy ktoś wie o co chodzi z tym zaświadczeniem o szczepieniu przeciw tężcowi?
                                • Gość: miamo Re: wyniki IP: *.2a.pl 14.07.07, 12:36
                                  Gdzie chcecie isc i ile macie pkt sggw? ja ma jakies 76 z kawałkiem.
                                  • Gość: megi Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:42
                                    a ktos wybiera sie na turystyke i rekreacje??
                                    ile macie pkt??
                                • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 12:36
                                  a bylas szczepiona?:) ja bylam pare miesiecy temu... i od razu upomnialam sie o
                                  ten swistek;p jesli bylas szczepiona to idz do osrodka zdrowia, powinni Ci wydac
                                  to zaswiadczenie
                                  • Gość: Karolina 6 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:40
                                    To znaczy byłam w 3 klasie liceum i mam to na karcie szczepień ale nie wiem co
                                    mam z tym zrobić
                                    • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 12:42
                                      musisz sie upomniec o zaswiadczenie.
                                      • Gość: Karolina 6 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:45
                                        To myślisz że po propstu mam iść do ośrodka i o to poprosić?
                                        • Gość: mammamia Re: wyniki IP: 212.2.99.* 14.07.07, 12:47
                                          mhm, tak wlasnie mysle:)
                                • Gość: Karolina 6 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:38
                                  ja składałam na uw na biologię i jestem 241... Chemię zwaliłam:(
                                  • Gość: ewelina Re: wyniki IP: 80.51.66.* 14.07.07, 12:44
                                    czy ktos skladał na gospodarke przestrzenna? ile macie punktow??
                                    • Gość: Beata Re: wyniki IP: *.astra-net.com 14.07.07, 12:52
                                      a na weterynarie kto sie wybiera i ile macie punktow?ja mam 159,4 i mysle,ze na
                                      dzienne nie mam co liczyc...
                                    • Gość: Karolina 6 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:10
                                      Wyniki mają być ok. 13.30
    • Gość: ... Re: progi na SGGW IP: *.gorzow.mm.pl 14.07.07, 12:53
      Jeszcze nie ma wyników?
      • Gość: Maturzystka.2007 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:04
        Ja nie mogę się zalogować :/ Wy też? Bo na stronie już coś pisze o wynikach,
        statusach...
        • Gość: justyna Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:09
          Ja też nie mogę sie zalogować :(
          A chce iść na weterynarię, mam 167 pkt, może w drugiej rekrutacji sie uda..
          • Gość: Karolina 6 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:11
            A ja chcę tylko na biologię i mam 81,2;(
          • Gość: bebe Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:12
            Piszą, że prawdopodobnie wyniki będą o 13.30
            • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:15
              czy ktos stratuje na architekture krajobrazu?jak wam poszedł rysunek??
          • Gość: justyna Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:12
            o 13.30 ma być system uruchomiony
            • Gość: Karolina 6 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:16
              Mam nadzieję bo już mnie strach zżera
              • Gość: Karolina 6 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:17
                To jest nerwówka...
            • Gość: ... Re: progi na SGGW IP: *.gorzow.mm.pl 14.07.07, 13:16
              Gdzie to jest napisane?
              • Gość: Karolina 6 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:17
                Po zalogowaniu
            • Gość: Karolina Re: progi na SGGW IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:17
              Ja juz dostałam maila, że sie dostałam :) Kogo spotkam na Turystyce i Rekreacji?
              • Gość: Karolina 6 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:18
                Ja nie mam e-maila:(
              • Gość: Karolina 6 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:21
                Ile miałaś z biologii jeżeli to jest potrzebne Tobie bo nie wiem?
              • Gość: ... Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:25
                ile pkt miałaś????//
          • Gość: anty-panika Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:18
            nie denerwuj mnie, najbardziej panikują Ci co mają najlepsze wyniki [wnerw]
            "O Boże mam 99%, na pewno się nie dostanę! :/
            • Gość: Karolina Re: progi na SGGW IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:26
              Jezeli te pytania o punkty to do mnie to miałam 7300 coś, bo końcówki nie
              pamiętam. Na TiR zdaje się geo (83%rozsz) i język obcy (87%rosz)
            • Gość: Karolina 6 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:26
              J skrętu kiszek już dostaję:(
            • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:27
              jak sie teraz zaczna wszyscy logowac to dopiero system padnie:/
              • Gość: Karolina 6 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:28
                Właśnie:( a ja nie mogę się inaczej dowiedzieć:(
              • Gość: Karolina Re: progi na SGGW IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:29
                Mi się nie udało zalogować. A Wy nie dostajecie maili? Dziwne to jakieś :/
                • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:30
                  pewnie my się nie dostaliśmy...
                  • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:31
                    pewnie wysyłaja tym co sie dostali boniu szkoda czasu na innych:(
                    • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:33
                      idziecie na wieczorowe jak sie nie dostaniecie na dzienne?
                      • Gość: Karolina Re: progi na SGGW IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:34
                        Na stronie SGGW w uchwale jest napisane, że wysyłają do tych co sie dostali i
                        do tych co się NIE dostali. A więc do wszystkich. Uszy do góry :)
                        • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:35
                          gdzie? możesz dać link? ja tego nie widziałam, rok temu wysyłali tylko do
                          przyjętych.
                          • Gość: Karolina Re: progi na SGGW IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:36
                            nie dam linka, bo nie da się wejść na stronę ;)
                            • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:38
                              ok, czekam dalej :]
                              • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:42
                                ja juz nie wytrzymam ide obejrzec `gotowe na wszytsko a potem jeszcze tu zjrze
                                bo im dluzej czekam tym mam gorsze mysli zegnajcie dzinne studia buu:(((((((
                                • Gość: Maturzystka.2007 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:44
                                  a mi przysłali emaila i napisali tylko coś o tych statusach głupich i nic nie
                                  kumam. Ale to chyba znaczy że się nie dostałam ;(
                                  • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:45
                                    A ja nie dostałam nic :/
                                  • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:45
                                    ja wlasnie tez przed chwila dostalam takiego mejla i nie wiem w koncu co to
                                    znaczy bo nie ma jednozncznego stwierdzenia ze sie dostalam albo ze sie nie
                                    dostalam oby to nie byla prawda ze nie ja chce zobaczyc w koncu
                                    liste!!!!!!!!!!!!
                                    • Gość: g Re: progi na SGGW IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:48
                                      a ja nic nie dostalam:(((
                                    • Gość: Maturzystka.2007 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:48
                                      Ja też chce już listy zobaczyć, już nie mogę ;(
                                      • Gość: Karolina Re: progi na SGGW IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:51
                                        Może im system szaleje odnośnie tych maili?
                                        Ja mam cos takiego napisane: "Informujemy, że kandydat został
                                        zakwalifikowany do przyjęcia na studia
                                        w SGGW." i nizej informacje odnośnie składania dokumentów.
                                    • Gość: :))))) Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:51
                                      mialam 80 z rozszerzonej biologii, dostałam się i zwalniam miejsce:P
                                      • Gość: grosz Re: progi na SGGW IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:52
                                        a dostal sie ktos na socjologie?ile pkt?
                                      • Gość: gość Re: progi na SGGW IP: *.belchatow.msk.pl 14.07.07, 13:53
                                        Ja dostałam coś o statusach... Czy to oznacza,że się nie dostałam. Nic wprost
                                        nie jest napisane... :(
                                      • Gość: mmm Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:54
                                        na ta turystyke to tez sa wieczorowe czy tylko zaoczne???????
                                        • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:56
                                          na turystyke nie ma akurat wieczorowych
                      • Gość: m Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:52
                        to tam tez sa wieczorowe??? czy tylko zaoczne??????
                        • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:54
                          sa wieczorowe i zaoczne akurat na architekturze sa wieczorowe
                        • Gość: Maturzystka.2007 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:55
                          ale bioli nie ma wieczorowej?? ;(
                          • Gość: g Re: progi na SGGW IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:56
                            Czy Wy tez nie możecie sie zalogowac?bo ja klikam i klikam i nic:(
                            • Gość: gość Re: progi na SGGW IP: *.belchatow.msk.pl 14.07.07, 13:58
                              Też nie mogę się zalogować :( Dostałam mejla o statusach, chyba się nie dostałam :(
                          • Gość: m Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:56
                            a turystyka jest zaoczna cyz wieczorowa??? a może taka i taka???///
                            • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:58
                              na turystyce nie ma wieczorowych
                          • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:57
                            na biologii sa tylko stacjonarne nie wiem czemu ale tak jest patrzylam w
                            informatorze
                            • Gość: Maturzystka.2007 Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:00
                              Bez sensu jest to wszystko ;(
                              • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:02
                                ja chce tylko wiedziec!juz nawet z porazke sie pogodze ehh:(
                                • Gość: m Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:36
                                  też się nie dostalam:(((((
                              • Gość: jkjk Re: progi na SGGW IP: *.2a.pl 14.07.07, 14:07
                                jezeli napisali mi po logowaniu ze moge składac dokumenty to sie dostalam?? bo
                                nic mi nienapisali ze jestem przyjeta
                                • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:08
                                  tak. Ja sie nie dostałam.
                                  • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:16
                                    ja tez nie:( mam wrazenie ze wszyscy sie dostali poza mna:/:(
                                    • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:17
                                      poza nami :( jesteśmy już we dwie
                                      • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:19
                                        ciekwe czy mnie wezma za 2 rekrutacja tzn czy beda miejsca boniu:(
                                        • Gość: :) Re: progi na SGGW IP: *.astra-net.com 14.07.07, 14:23
                                          jest gdzies na stronie jakas lista rankingowa??Jaki byl prog na wterynarie??
                                        • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:23
                                          nie podoba mi sie to widze tylko status kolejny etap ale co z tego dlaczego nie
                                          ma listy osob chce zobaczyc ktora jestem czy warto czekac
                                          • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:28
                                            Musisz tam kliknąc, że chcesz brać udział dalej w rekrutacji.
                                            • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:30
                                              wiem ale jest problem z baza danych Ci sie udalo?
                                              • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:31
                                                za jakimś 20 razem:]
                                              • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:32
                                                no w koncu i jest jakas lista?
                              • mada_coco Re: progi na SGGW 14.07.07, 15:53
                                dostałam się na weterynarię
    • na_lesnik88 Re: progi na SGGW 14.07.07, 14:32
      a ktoś wie jaki był w tym roku próg na leśnictwo na SGGW?
      • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:34
        Progów jeszcze nie podali. Tez na to czekam, ciekawe ile mi zabrakło...
      • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:34
        nic nie wiadomo bo nawet nie ma list i nie wiem czemu!!! kazdy ma prawo
        wiedziec na jakiej jest pozycji samo ze sie nie zakfalifikowalam mi nie
        wystarcza
        • Gość: wow Re: progi na SGGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:36
          w zakładce "ranking" to masz. Tylko, że nie ciesz sie na razie za bardzo jak
          będziesz 1, 2. Mało osób jeszcze to zrobiło. Ja jestem na razie pierwsza, ale do
          wieczora to mogę być 357 :/
          • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:42
            aha no to bedzie milo :(
            • Gość: nowalijka Re: progi na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:45
              co wlasnieiwe ta 1 oznacza??
              • Gość: k pkt IP: *.2a.pl 14.07.07, 14:50
                a tak wogóle to ile mieliscie pkt- Ci którzys ei dostali?
              • Gość: mammamia Re: progi na SGGW IP: 212.2.99.* 14.07.07, 14:51
                ze jest jeszcze 1 osoba oprocz ciebie ktora nie jest zakwalifikowana a ktora
                ubiega sie o to miejsce na tym kierunku... tez dostalam maila o tych
                statutach... bez sensu to dla mnie... znowu tyle czekania
            • Gość: k Do tych którzy sie dostali! IP: *.2a.pl 14.07.07, 14:48
              Co Wam napisali na stronce po zalogowaniu? bo mi tylko tyle ze moge skladac
              papiery.nie dostalam zadnego maila ani nie napisali mi w statucie ze jestem
              przyjeta.nie wiem jak mam to rozumiec.a Wy co macie napisane? ze zostalicioe
              zakwalifikowaniu na studia czy tylko tak jak ja- ze mozna skladac dokumenty
              • Gość: Karolina Re: Do tych którzy sie dostali! IP: *.chello.pl 14.07.07, 14:58
                A Wy tak bez problemu wchodzicie na stronę? bo mi się nawet nie otwiera.
              • Gość: wow Re: Do tych którzy sie dostali! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:03
                No to oznacza, że jesteś zakwalifikowana/y do przyjęcia. Warunkiem jest tylko
                złożenie dokumentów. Ci co się nie dostali mieli "kolejny etap", a po
                zaznaczeniu, że biorą dalej udział w rekrutacji zmieniał się na "zarejestrowany".
                • moniska37 Pozycja weterynaria 14.07.07, 16:36
                  Jaki numer macie w kolumnie "pozycja"? ja mam 69 :/ kiszka:/
                  • Gość: :) Re: Pozycja weterynaria IP: *.astra-net.com 14.07.07, 17:18
                    ja mam narazie 42 pozycje....ale i tak sie nie dotalam:(mam 159.4pkt...
                    • Gość: ja:} Re: Pozycja weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 17:24
                      160,4pkt sggw narazie 35 pozycja
                    • Gość: :) Re: Pozycja weterynaria IP: *.astra-net.com 14.07.07, 17:27
                      A kto wybiera sie na wieczorowa weterynarie na SGGW?ja mam pozycje 42 wiec
                      mysle ze platna wetke mam bankowa:)
                      • Gość: :) Re: Pozycja weterynaria IP: *.astra-net.com 14.07.07, 17:33
                        ja:)masz 160,4pkt....planujesz platna wetke?
                        • Gość: nowalijka Re: Pozycja weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 17:41
                          gdzie wy macie napisane te pozycje??
                        • Gość: ja:} Re: Pozycja weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:06
                          raczej nie moze dostane sie do olsztyna
                          • Gość: Maturzystka.2007 Re: Pozycja biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:14
                            a nie wiecie ile trzeba było mieć na biol?? To jest beznadziejne, że nie ma
                            żadnych progów, miejsc, bez sensu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka