Dodaj do ulubionych

BIOLA NA UŚ

06.07.07, 12:30
Kto się wybiera i ile ma % ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ona1987-87 Re: BIOLA NA UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:40
      ludzie nie idzcie na biole! :)
      • Gość: Mia Re: BIOLA NA UŚ IP: *.pro-internet.pl 06.07.07, 13:55
        A dlaczego nie?? Ja idę ale na UG :P
        • Gość: kandydatka Re: BIOLA NA UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:33
          Ja tez wybieram sie na biogie na UG. wielu ludzi to doradza ale nei maja
          widocznei o niczym pojecia. Tak, zapewne chodzi o mit ze po tym mozna zostac
          tylko nauczycielem w skzole. BZURY
          • Gość: kandydatka Re: BIOLA NA UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:34
            mialo byc =odradza
            • klaudiiiaw Re: BIOLA NA UŚ 10.07.07, 17:36
              i bardzo dobrze, jesli ktos lubi ten przedmiot to dlaczego nie? ja osobiscie
              uwielbiam historie :)
              poza tym praca nauczyciela wcale nie jest taka zla... nie wszyscy msza zarabiac
              3 tys...poza tym niewiadomo , jak to bedzie w przyszlosci skoro teraz wszyscy
              omijaja specjalnosc nauczycielska jak ognia:)
    • mlodasosna1 Re: BIOLA NA UŚ 10.07.07, 17:44
      ja złożyłam na biologię ale jako kierunek rezerwowy. dostała się już na
      medycynę więc automatycznie to mnie nie interesuje, ale sądzę, że biologia to
      wspaniała nauka, która naprawdę może zainteresować.
      • Gość: kikaaa_88 Re: BIOLA NA UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:47
        Gratuluje dostania się na medycynę;) hmmm to że po biologii można zostać tylko
        nauczycielką to bzdura !!! Gdyby tak było to mielibyśmy samych nauczycieli ...
        słyszałam że po ukończeniu można równie dobrze pracować w laboratorium lub
        sanepidzie ( tak jak w przypadku ochrony środowiska)
        • mlodasosna1 Re: BIOLA NA UŚ 11.07.07, 09:29
          można też pracować w stacjach ktwiodastwa, albo w urzędach w działach do sprawa
          własnie jakichs takich z ochroną środowiska związanych.
          • Gość: kikaaa_88 Re: BIOLA NA UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:33
            tylko najpierw muszę się tam dostać a boję się, że mi braknie ptk :(:(:(:(
            • Gość: ona1987-87 Re: BIOLA NA UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:49
              piszac "nie idzcie na biole" nie mialam na mysli tego ze po tym kierunku mozna
              tylko zostac nauczycielem.....przed studiami myslalam ze skoro lubie biologie
              to ten kierunek bedzie ok ale okazalo sie ze jest inaczej.. dla mnie to byla
              straszna nuda i w ogole jakos tak dziwnie...ale w sumie to kazdy lubi co innego
              wiec akurat wam moze bedzie odpowiadac..zycze powodzenia! :)
              • Gość: ania Re: BIOLA NA UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 15:31
                mam 68 z biolii dostane sie?
                • Gość: ona Re: BIOLA NA UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:58
                  a ile masz z chemii ?? albo innego przedmiotu który się wlicza w rekrutacje??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka