kikaaa_88 06.07.07, 12:30 Kto się wybiera i ile ma % ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona1987-87 Re: BIOLA NA UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:40 ludzie nie idzcie na biole! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: BIOLA NA UŚ IP: *.pro-internet.pl 06.07.07, 13:55 A dlaczego nie?? Ja idę ale na UG :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydatka Re: BIOLA NA UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:33 Ja tez wybieram sie na biogie na UG. wielu ludzi to doradza ale nei maja widocznei o niczym pojecia. Tak, zapewne chodzi o mit ze po tym mozna zostac tylko nauczycielem w skzole. BZURY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydatka Re: BIOLA NA UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:34 mialo byc =odradza Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiiiaw Re: BIOLA NA UŚ 10.07.07, 17:36 i bardzo dobrze, jesli ktos lubi ten przedmiot to dlaczego nie? ja osobiscie uwielbiam historie :) poza tym praca nauczyciela wcale nie jest taka zla... nie wszyscy msza zarabiac 3 tys...poza tym niewiadomo , jak to bedzie w przyszlosci skoro teraz wszyscy omijaja specjalnosc nauczycielska jak ognia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodasosna1 Re: BIOLA NA UŚ 10.07.07, 17:44 ja złożyłam na biologię ale jako kierunek rezerwowy. dostała się już na medycynę więc automatycznie to mnie nie interesuje, ale sądzę, że biologia to wspaniała nauka, która naprawdę może zainteresować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikaaa_88 Re: BIOLA NA UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:47 Gratuluje dostania się na medycynę;) hmmm to że po biologii można zostać tylko nauczycielką to bzdura !!! Gdyby tak było to mielibyśmy samych nauczycieli ... słyszałam że po ukończeniu można równie dobrze pracować w laboratorium lub sanepidzie ( tak jak w przypadku ochrony środowiska) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodasosna1 Re: BIOLA NA UŚ 11.07.07, 09:29 można też pracować w stacjach ktwiodastwa, albo w urzędach w działach do sprawa własnie jakichs takich z ochroną środowiska związanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikaaa_88 Re: BIOLA NA UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:33 tylko najpierw muszę się tam dostać a boję się, że mi braknie ptk :(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1987-87 Re: BIOLA NA UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:49 piszac "nie idzcie na biole" nie mialam na mysli tego ze po tym kierunku mozna tylko zostac nauczycielem.....przed studiami myslalam ze skoro lubie biologie to ten kierunek bedzie ok ale okazalo sie ze jest inaczej.. dla mnie to byla straszna nuda i w ogole jakos tak dziwnie...ale w sumie to kazdy lubi co innego wiec akurat wam moze bedzie odpowiadac..zycze powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: BIOLA NA UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 15:31 mam 68 z biolii dostane sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: BIOLA NA UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:58 a ile masz z chemii ?? albo innego przedmiotu który się wlicza w rekrutacje?? Odpowiedz Link Zgłoś