dorrisha1 06.07.07, 17:14 Jak w temacie... czy wybiera się ktoś na etnologie do Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lascala Re: Etnologia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:13 hejo! ja nie do poznania, ale do wawy i krakowa skladam:D A dawno interesujesz sie etnologia??:D Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Etnologia! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 20:03 jeszcze ja! jeszcze ja!:D z tą róznica, że do Łodzi :)ile u was jest osób na 1 miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Etnologia! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 20:22 o holender;) w łodzi 6 i i tak trzese portkami w łowickie pasy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lascala Re: Etnologia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:32 Ostatecznie w Wawie jest 25 osób na miejsce w tegorocznej rekrutacji. W tamtym roku było o połowę mniej.Ale myślę, że damy radę. Jak Bozia da i dostanę się do Wawy i do Kraka, to zwalniam miejsce w Wawie:D Wybieram UJ:D Życzę powodzenia! Rozwijajcie tak piękną pasję jaką jest etnologią:P A czy składacie na etno z powodu Waszych zainteresowań czy jest to raczej wywołane potrzebą chwili tzn. "kierunek asekuracyjny"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Etnologia! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 20:34 u mnie wynika to jak najbardziej z pasji, mniej wiecej od 2lat juz wiem, ze to jest wlasnie TO co chcę studiowac :D asekuracyjnie traktuje zas historie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lascala Re: Etnologia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:38 Ja podobnie:D W końcu spotykam swoich ludzi:D Mnie duzo ziomali pyta co będę po tym robic, ale co mnie to obchodzi...Heheh Mnie wkurza ze ludzie traktują etno jako coś asekuracyjnego - tak jakby to był jakiś odszczep:P Ale my się nie damy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Etnologia! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 20:43 nie ma się czym przejmować :) wszyscy studiujacy kierunki humanistyczne jada na tym samym wózku...ja wciaz wierze, ze bedę robic w zyciu cos co chociaz w pewnym stopniu jest zwiazane z etno :) a tak nawiasem mowiac praca czeka na 100% tylko na inzynierow,my mamy trudniej ;p Odpowiedz Link Zgłoś