Dodaj do ulubionych

Etnologia!

06.07.07, 17:14
Jak w temacie... czy wybiera się ktoś na etnologie do Poznania?
Obserwuj wątek
    • Gość: lascala Re: Etnologia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:13
      hejo! ja nie do poznania, ale do wawy i krakowa skladam:D
      A dawno interesujesz sie etnologia??:D
      Pzd
      • Gość: kaaa1234 Re: Etnologia! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 20:03
        jeszcze ja! jeszcze ja!:D z tą róznica, że do Łodzi :)ile u was jest osób na 1
        miejsce?
        • Gość: Aga Re: Etnologia! IP: *.cnb.com.pl 06.07.07, 20:20
          W Wawie 21. ;)
          • Gość: kaaa1234 Re: Etnologia! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 20:22
            o holender;) w łodzi 6 i i tak trzese portkami w łowickie pasy ;D
          • Gość: lascala Re: Etnologia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:32
            Ostatecznie w Wawie jest 25 osób na miejsce w tegorocznej rekrutacji. W tamtym
            roku było o połowę mniej.Ale myślę, że damy radę. Jak Bozia da i dostanę się do
            Wawy i do Kraka, to zwalniam miejsce w Wawie:D Wybieram UJ:D
            Życzę powodzenia! Rozwijajcie tak piękną pasję jaką jest etnologią:P A czy
            składacie na etno z powodu Waszych zainteresowań czy jest to raczej wywołane
            potrzebą chwili tzn. "kierunek asekuracyjny"?
            Pozdrawiam
            • Gość: kaaa1234 Re: Etnologia! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 20:34
              u mnie wynika to jak najbardziej z pasji, mniej wiecej od 2lat juz wiem, ze to
              jest wlasnie TO co chcę studiowac :D asekuracyjnie traktuje zas historie :)
              • Gość: lascala Re: Etnologia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:38
                Ja podobnie:D W końcu spotykam swoich ludzi:D Mnie duzo ziomali pyta co będę po
                tym robic, ale co mnie to obchodzi...Heheh Mnie wkurza ze ludzie traktują etno
                jako coś asekuracyjnego - tak jakby to był jakiś odszczep:P Ale my się nie
                damy!!
                • Gość: kaaa1234 Re: Etnologia! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 20:43
                  nie ma się czym przejmować :) wszyscy studiujacy kierunki humanistyczne jada na
                  tym samym wózku...ja wciaz wierze, ze bedę robic w zyciu cos co chociaz w pewnym
                  stopniu jest zwiazane z etno :) a tak nawiasem mowiac praca czeka na 100% tylko
                  na inzynierow,my mamy trudniej ;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka