Dodaj do ulubionych

II rekrutacja na AMach!!!

11.07.07, 11:47
sluchajcie! wpisujmy sobie tutaj kolejne terminy i nowe progi rekrutacji na AM
róznych miast, kazdy bedzie mial rozeznanie. wpisujmy tutaj lek, stome,
farmacje co? czy dzis jest druga lista w Białymstoku? o ktorej?
Obserwuj wątek
    • benia00 Re: II rekrutacja na AMach!!! 11.07.07, 11:49
      no wlasnie niewiadomo, o ktorej :|dzisiaj chyba tez bydgoszcz? ale sie
      pofatyguje i zadzwonie i napisze wtedy :)
    • benia00 Re: II rekrutacja na AMach!!! 11.07.07, 11:56
      w kazdym razie gdansk - Zaktualizowana wersja listy osób zakwalifikowanych na I
      rok kierunku lekarskiego (studia stacjonarne) opublikowana zostanie na stronie
      WWW rekrutacja.amg.gda.pl/ dnia 17.07.2007 r.
    • Gość: M. Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 213.199.252.* 11.07.07, 12:23
      Kiedy bedzie na AM w Wawie? Wiecie cos na ten temat bo na stronie nic nawet o
      tym wspomnianego nie ma..
      • Gość: bravica Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:30
        wiem tylko ze w białymstoku w godzinach popoludniowych dzis. a bydgoszcz tez dzis???
        • benia00 Re: II rekrutacja na AMach!!! 11.07.07, 12:32
          no jakies plotki chodza o bydgoszczy ale tez nie ma nic napisane <super> ale
          wszytsko bedzie jasniejsze popoludniu ;D takze czekamy
          • Gość: andzia Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.petrus.com.pl 11.07.07, 14:26
            mi sie wydaje że w bydgoszczy będzie dopiero w sobote ponieważ osoby
            zakwalifikowane mogą donosić dokumenty do soboty.
            • marzeniak5 Re: II rekrutacja na AMach!!! 11.07.07, 22:55
              We Wrocławiu II lista w piątek 13,
              a w Łodzi w poniedziałek 16.
              • Gość: k. Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 87.116.217.* 11.07.07, 23:01
                Niemożliwe, że we Wrocławiu II lista w piątek, ponieważ w piątek mogą
                deklarować się jeszcze osoby przyjęte w I rekrutacji (na 100% pewna informacja,
                bo dziś dzwoniłam).
                • Gość: lol Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:14
                  up
                  • Gość: tilapka Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:13
                    II lista we wroclawiu w poniedzialek
                    • Gość: qwert Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 217.117.137.* 12.07.07, 13:21
                      w warszawie i krakowie nie istnieje coś takiego jak II rekrutacja (lista)
                      • Gość: gajek:) Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.53.* 12.07.07, 13:38
                        W Białymstoku progi spadły do:
                        lekarski - 231 (z 244)
                        lekarsko-dentystyczny - 229 (z 243)
                        farmacja - 162 (z 168)
                        • Gość: monika Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:57
                          jak to w Warszawie i Krakowie nie istnieje? tzn jak ludzie nie potwierdzą to oni
                          i tak więcej ludzi nie przyjmą? :]
                          • Gość: olks Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 12.07.07, 17:11
                            w warszawie w drugim naborze 249p (dzis wyniki), III nabor startuje w
                            poniedzialek. wroclaw w poniedzialek oglosi wyniki, ale w piatek (tak mowila
                            kobieta w biurze rekrutacyjnym) bedzie mozna zobaczyc liste bez osob, ktore
                            wycofaly papiery.
                            • Gość: olks Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 12.07.07, 17:12
                              oczywiscie mialam na mysli lek, w bialymstoku prog na lek spadl o 13 punktow.
                              oczywioscie, ze na wszystkich uczelniach jest drugi nabor. jest mnostwo osob,
                              ktore skladaly do warszawy i krakowa jednoczesnie, dostaly sie na obie
                              uczelnie, a wybieraja jedna.
                              • Gość: olks Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:24
                                skąd masz takie informacje o Warszawie??? mnie interesuje farmacja, ale na moim
                                koncie nic się nie wyświetla, tylko próg z pierwszego naboru.
                                • Gość: m Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:50
                                  olks skąd masz takie informacje o Warszawie??? mnie interesuje farmacja, ale na
                                  moim koncie nic się nie wyświetla, tylko próg z pierwszego naboru.
                                  • Gość: k. Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.68.73.168.debica73.tnp.pl 12.07.07, 18:05
                                    Zwalniam miejsce na farmacji we Wrocławiu ;-)

Pozdrawiam i życzę powodzenia!
                                    • Gość: A. Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:28
                                      sluchajcie wcale nie jest tak bardzo prawdopodobne ze progi bardzo, bardzo
                                      spadna - z moich wyliczen wynika, że osoby powtarzajace sie na akademiach:
                                      gdansk - lodz lekarski: 24

gdansk - lodz lek - wojskowy: 5

lodz lek - lodz lek -wojskowy: 41!

a to oznacza ze progi raczej nie spadna do 200 jak sugeruja niektore osoby!
                                      Powodzenia tym co sie jeszcze nie dostali :)
                                      • Gość: olks Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 12.07.07, 18:39
                                        Łódź-Gdańsk to nie zbyt egzotyczne połączenie?szczerze mówiąc nie znam nikogo,
                                        kto by tak łączył uczelnie (choc tacy sa z pewnoscia), porownaj sobie listy
                                        wroclaw krakow
                                      • Gość: olks Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 12.07.07, 18:41
                                        do 200 pewnie nie spadna, ale do (225)230-240 na pewno
                                      • Gość: mark Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.chello.pl 12.07.07, 18:52
                                        a popatrz gdańsk - szczecin lek. - 40 osób się powtarza
                                        • Gość: olks Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 12.07.07, 18:55
                                          żeby zrobic porzadne porownanie musielibysmy miec listy WSZYSTKICH WYDZIALOW
                                          LEKARSKICH (I STOMY), nawet z ciekawosci poswiecilabym cenny czas:)
                                    • Gość: d-st Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 195.28.182.* 12.07.07, 18:29
                                      niektorzy rezygnuja z warszawy i ida gdzie indziej niz do krakowa czy
                                      wroclawia;]
                                      • Gość: olks Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 12.07.07, 18:35
                                        pewnie, ale wiele osob mysli, ze progi w krak czy waw w ogole nie spadna wiec
                                        jedynie pokazuje mozliwa sytuacje.
                                • Gość: olks Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 12.07.07, 18:33
                                  miejsca sa te same, ale przejdz sie (lub zadzwon na akademie) u mnie na koncie
                                  jest juz informacja
                                  • Gość: justyna Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:49
                                    Wiecie może co z farmacją w Warszawie? Gdy próg się obniżył na lekarskim to
                                    przysłali mojemu chłopakowi smsa.. Jeśli mi do tej pory nic nie przysłali i na
                                    koncie nie mam żadnych informacji to znaczy że próg w ogóle nie spadł??
                                    • Gość: monika Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:59
                                      hej :)
                                      też czekam na wyniki farmacji, ale żadnych nowych informacji, ale czy możliwe
                                      żeby nikt nie zrezygnował z farmacji?!?!?!
                                      ile masz punktów?
    • zozel22 Re: II rekrutacja na AMach!!! 12.07.07, 20:02
      Zobaczycie, że zrezygnują.Mój kolega, który był 60któryś na liście w zeszłym
      roku się dostał, czyli trzeba czekać tylko.pozdro
      • Gość: justyna Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:01
        Serio? czyli tak dużo osób jednak może zrezygnować... to daje jakąś nadzieję. Ja
        mam 165 pkt i jestem 201 na liście.. A Ty Monika? :)
        • Gość: justyna Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:04
          tzn mój numer rankingowy to 201 czyli przede mną jest 51 osób, które muszą
          zrezygnować żebym sie dostała...
          • Gość: monika Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:10
            o kurcze... :/ ja też mam 165, ale jestem 175 na liście, to znaczy, że bardzo
            nas dużo z tą samą ilością punktów ;p
            ciekawe czy jakby co to wszystkich przyjmą <myśli>
          • Gość: monika Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:11
            a składałaś gdzieś jeszcze?
            • Gość: b Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.range86-137.btcentralplus.com 12.07.07, 22:27
              a jak wyglada drugi nabor do krk, ja mam 250 i mam nadzieje zze sie dostane bo
              tylko tam skladalem
              • Gość: kaśka z wrocławia Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 01:27
                z takim wynikem się nie dostałeś?? :o
                • Gość: justyna Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:15
                  Jesteś 175? o kurcze, to rzeczywiście ciekawe co będzie gdy te kilkanaście osób
                  zrezygnuje.. nie wiem jak to jest w takich sytuacjach. Bo chyba nie mogą wziąć
                  kilku osób ze względu na ułożenie alfabetyczne nazwiska, ale też nie mogą wziąć
                  kilkudziesięciu osób więcej ponad limit miejsc.. Wie ktoś jak to z tym jest?
                  • l-nika Re: II rekrutacja na AMach!!! 13.07.07, 11:39
                    niestety biora wlasnie pod uwage ulozenie alfabetyczne i nic nie poradzisz
                    chyba ze w przyszlym roku wyjdziesz za maz lub zmienisz nazwisko rozpoczynajace
                    sie na AAAAAAA szanse zwiekszaja sie bardzo!! ., moze jednak sie dostaniecie

niestety decyduje ulozenie alfabetyczne -jak najbardziej sprawiedliwe! nie ma
                    to nikt nic do powiedzenia w tej kwestii.dlatego najwieksze szanse maja ludzie
                    z nazwiskiem na AAAAAAAA- ! ale glowa do gory moze wszyscy z ta sama iloscia
                    pkt zmiescicie sie -tego zycze!

1
                    • Gość: Alicja Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:40
                      weż nie stresuj tych biednych studenciaków!

jeżeli wiecej osob ma taka sama ilosc pkt-ow to albo przyjmuja wszystkich (nawt
                      jezeli limit byl mniejszy) albo jesli takich osob mialoby byc bardzo duzo,to
                      przyjmuja mniej osob niz podanych w limitach. czyli nie ma takiej sytuacji ze
                      majac taka sama ilosc pkt-ow jedni sie dostaja a drudzy nie!
    • Gość: m Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:04
      wawa 166 :/
      punkta brakło:(
      • Gość: ... Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:51
        już była druga lista w Warszawie?? i jak priogi medycyna, stomatologia i
        farmacja??
        • Gość: aga Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 13.07.07, 19:44
          lek249 stoma 240 w poniedzialek trzeci nabor:]
        • Gość: monika Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:51
          w poniedziałek? mnie powiedzieli, że we wtorek...
          • Gość: K. Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 82.139.52.* 13.07.07, 20:01
            Nie wiadomo, czy sie trzecia rekrutacja w Wa-wie odbedize, bo już są praktycznie
            wszystkie m-ca zapełnione przez ludzi z II rekrutacji. Szczerze wątpię, chyba ze
            dla pojedynczych osób.
            • januszewna Re: II rekrutacja na AMach!!! 13.07.07, 20:17
              a skąd to wiesz, K.? Widział ktoś w ogóle te listy?
              • Gość: ktoś Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:19
                do ilu spadło na farmacji??
            • Gość: B Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 13.07.07, 20:43
              tylko jest jeden problem-warszawa nie pytala nikogo o "chec udzialu w daleszej
              rekrutacji" tak jak robily to niektore miasta. Osobiscie znam dwie osoby,
              ktore wczoraj sie dostaly a rezygnuja z tych miejsc.
              • Gość: hmm Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:24
                a to byłoby dziwne, bo podobno 108 osób z pierwszej listy potwierdziło, ja byłam
                25 pod kreską i się nie dostałam, tzn że wezmą mniej osób?
                • Gość: K. Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 82.139.52.* 13.07.07, 21:59
                  108?? chyba jestes nienormalna. Tyle osób to złożyło papiery pierwszego dnia, a
                  były 4 na składanie. System Cie nie oszuka,a le zawsze łatwiej robić z siebie
                  ofiarę.
                  • kretik_ahoj Re: II rekrutacja na AMach!!! 13.07.07, 22:56
                    ja piernicze jaki bulwers - nie jest to chyba powod zeby kogos od nienormalnych
                    wyzywac ;] nie zazdroszcze slabych nerwow (nawiasem mowiac, to ty tam siedzisz
                    i te listy uaktualniasz? nie wydaje mnie sie ;]) naprawde nie stresujcie sie
                    tym co ludzie bredza, listy na amach zmieniaja sie, czy to cmuj, czy pam nawet
                    do wrzesnia, i to jaks paranoja, ze ktos pisze ze juz w pon niby ma byc
                    ostateczna - a kto to kur.. wiedziec moze - zycze wszytskim powodzenia.
                    kretik :D
                    • Gość: .... Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:38
                      K. dzwoniłam dzisiaj i Pani z działu rekrutacji powiedziałą mi, że na farmację
                      zostało złożone 108 teczek. Licz się ze słowami i mnie nie wyzywaj.
    • Gość: ktoś farmacja w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:55
      zna ktoś II próg na Warmację Wa-wie?
      • Gość: 333 Re: farmacja w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:40
        166
        • Gość: ktoś Re: farmacja w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:10
          dzięki za odpowiedz:)
          • Gość: bubuś Re: farmacja w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 16:33
            gdzie jutro sa kolejne listy?
            • Gość: tilapka Re: farmacja w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 16:46
              wroclaw
              bydgoszcz
              i chyba slam
              • Gość: ktoś Re: farmacja w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 16:59
                jeszcze białystok, lublin i łódź
                • Gość: tilapka Re: farmacja w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 17:01
                  ja chyba nie dozyje do jutra :P
                  jestem 43 na liscie we wroclawiu i tak okropnie okropnie chce sie dostac ;(
                  • Gość: karolka Re: farmacja w Warszawie IP: 83.2.112.* 15.07.07, 17:05
                    na bank sie dostaniesz:)do czwartku tylko 150 osob potwierdzilo chec
                    studiowania-pytalam sie:)podobno duzo osob zlozylo oryginaly i na drugi dzien
                    je wycofywalo. Osoby w pierwszej 50 na pewno sie dostana do wroc. Ogolnie chyba
                    ludzie z pierwszej setki na listach rezerwowych powinni wejsc w ktorejs
                    rekrutacji:)w zeszlym roku wchodzily nawet osoby, ktore na listach rezwerwowych
                    mialy numer wiekszy niz 300 wiec glowa do gory:D
                    • Gość: m Re: farmacja w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 18:34
                      ja jestem 42, ale na farmę, nie mam szans na Wrocław :(
                • Gość: karolka a krakow kiedy?? IP: 83.2.112.* 15.07.07, 17:06
                  • Gość: tilapka Re: a krakow kiedy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 17:26
                    ja sie dostane jak nie potwierdzi wiecej niz 177
                    troche mnie zmartwilas ze w czwartek bylo az 150
                    ale w sumie kto zostawia takie cos na ostatnia chwile (piatek)
                    a o ktorej godzinie bylo to 150?
                    ja slyszalam ze w czwartek po 12 bylo 158 ale juz sama nie wiem co myslec
                    jak sie dostane to takim fartem na styk...
                    • Gość: karolka Re: a krakow kiedy?? IP: 83.2.112.* 15.07.07, 18:24
                      po 15. Wiele osob moglo rezygnowac na rzecz warszawy w piatek, bo w czwartek
                      wieczorem pojawila sie tam druga lista z progiem 249 z podst fiza. Moze
                      pocieszy Cie fakt, że kilkoro moich znajomych w poniedzialek skladalo podania o
                      drugi nabor, choc caly czas licza, ze dostana sie gdzie indziej.Ile masz
                      punktow?Dostaniesz sie na 100% jak nie w drugim to w trzecim naborze:)
                      • Gość: tilapka Re: a krakow kiedy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 21:29
                        mam 242 i wpisalam sie juz w Zabrzu na 1 rok wiec studentka medycyny bede
                        gdybym i tak musiala sie wyprowadzac z domu na pewno wybralabym ŚUM
                        ale ze mieszkam we Wroclawiu a na medyczna mam piekny dojazd rowerkiem nad rzeka
                        zal wydawac kase na akademik/mieszkanie, dojazdy itp
                        • Gość: Alicja Re: a krakow kiedy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 23:18
                          tilapka to gdzie bedziesz od pazdziernika - zabrze czy wroclaw? ;)
                          • Gość: tilapka Re: a krakow kiedy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 23:25
                            no dowiem sie tego jutro lub 31 sierpnia
                            w zabrzu sie wpisalam na 1 rok (z odpisem swiadectwa) a we wroclawiu czekam na
                            wszystkie mozliwe listy (druga jutro, trzecia 31 sierpnia)
                            • warhouse Re: a krakow kiedy?? 15.07.07, 23:49
                              dopiero 31 sierpnia kolejna lista??
                              • Gość: bubuś Re: a krakow kiedy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 09:45
                                gdy beda juz drugie listy dzis, to wpiszcie tu jakie sa nowe progi w tych AMach ok?
                                • nataasha II lista AM Lublin 16.07.07, 09:56
                                  Wie ktos moze kolo ktorej godziny sie jej spodziewac?
                                  • Gość: la Re: II lista AM Lublin IP: 80.51.248.* 16.07.07, 11:50
                                    farmacja 167
                                    • Gość: agrafka Re: II lista AM Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:21
                                      lekarski 234
                                      stoma 226
    • Gość: an Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:17
      mam ponad 200 pkt i jak narazie nigdzie sie nie dostalam:/
      ale pocieszam sie,ze duzo osob skladalo na te same AM-y co ja
      i duzo osob "blokuje" miejsca
      ilez moglo byc tych geniuszy z 250 pkt?!?!;)
      • Gość: dgs Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:20
        mam 214 ale juz stracilam nadzieje jeszcze czekam na farmacje dzisiaj, mam 162
        a I prog 170 we wro. a jak nie to do anglii na zmywak ehhh...
    • Gość: kamzaw Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:27
      Nie wiecie może co jest grane na UM łódz? w rekrutacji 2007/2008 jest podana
      notatka ze Ci którzy się dostali to muszą złożyc papiery i deklaracje do 19
      lipca!!!! chodzi to o ludzi jeszcze z pierwszej rekrutacji czy już z drugiego
      etapu?(ale listy osób z drugiej rekrutacji jeszcze nie ma tak ze nie wiem czy
      to poprostu najpierw taką informacje wstawili a potem dadzą liste czy wydłużyli
      termin dla ludzi z pierwszego etapu??????) wie ktoś może jak to jest?
      • Gość: b Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:51
        to dotyczy 2 etapu. Juz w sobote byla gotowa lista podobno,a dzis bedzie
        opublikowana
        • andziunia50 Re: II rekrutacja na AMach!!! 16.07.07, 10:56
          a wiesz moze o ktorej godzinie bedzie opublikowana II lista??
          • Gość: kamzaw Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:46
            ciekaw jestem na jakim poziomie zatrzyma sie teraz próg punktowy w Łodzi???
            osobiscie obstawiam 165pkt no ale zobaczymy... jak by nie patrzec z moimi
            160pkt raczej i tak szans nie mam chyba ze we wrzesniu ale i tak juz w to nie
            wierze
            • kamila05061987 o której wrocław i bydgoszcz? 16.07.07, 13:15
              j.w. na wrocławiu niby juz cos jest ale sie nie otwiera...
              • Gość: kacha Re: o której wrocław i bydgoszcz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 14:18
                no mamay juz drugi prog z Katowic - 227pkt. Nie moge wejsc na strone AM Lublin,
                moze ktos inny sprobowac?
                • Gość: marcin Re: o której wrocław i bydgoszcz? IP: *.dolsat.pl 16.07.07, 14:21
                  juz mozna wejsc ale jeszcze nic nie ma :/
                  • Gość: kacha Re: o której wrocław i bydgoszcz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 14:45
                    ale chyba beda juz niedlugo, bo pierwsza liste juz zdjeli. Ehh to czekanie...
                    • Gość: marcin Re: o której wrocław i bydgoszcz? IP: *.dolsat.pl 16.07.07, 14:49
                      na forum lublina dziewczyna napisala ze podobno z 1 listy zostalo 90 osob jezeli to prawda to prog bedzie pewnie cos kolo 233
                • Gość: aga Re: o której wrocław i bydgoszcz? IP: 83.2.112.* 16.07.07, 14:38
                  kurczeeeee moglam zlozyc do katowic:/w warszawie trzeci prog 248
                  • asiaisa1988 Re: o której wrocław i bydgoszcz? 16.07.07, 14:51
                    to widze ze do Wawy na styk sie dostalam. ale rezygnuje. jezeli komus to
                    pomoze. Dostalam sie dzisiaj do Wrocławia. dostały się 64 osoby. nie wiem jaki
                    próg :) pozdrawiam
                    • april_12 Re: o której wrocław i bydgoszcz? 16.07.07, 15:29
                      prog we wroclawiu 241
    • Gość: med Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 88.156.63.* 16.07.07, 15:30
      kurna i co z ta lodzia, w kulki se leca:)
      • Gość: kamila20 Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.biznesklasa.lisek.pl 16.07.07, 15:41
        czy z tego wynika, ze we wrocławiu jest tylko jeszcze jeden nabór? i listy sa
        31sierpnia?? dziwne, bo przeciez np. w bydgoszczy czy szczecinie co tydzien
        maja byc uaktualniane. moze dlatego, że mniej popularne sa te mscowosci...
        • Gość: olka Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 16.07.07, 15:51
          akurat warszawa jest bardzo popularna i ualktualnia listy co dwa dni
          (robocze)...wroclaw sie po prostu wypina na kandydatow i tyle. Nie wiem co za
          problem bylby dla nich, zeby do konca lipca pociagnac rekrutacje a we wrzesniu
          tylko niestacjonarne. moze sie myle ale wroclaw robiac tysiac roznych utrudnien
          chce chyba pokazac jaki to on renomowany:/ (najpierw ta gadka z oryginalami
          teraz listy 31.08)
    • Gość: ola wroc lek241 st237 far167 IP: 83.2.112.* 16.07.07, 15:39
      • Gość: Kaa. Re: wroc lek241 st237 far167 IP: 82.139.52.* 16.07.07, 15:56
        Nie wiem od któej strony wrocław taki renomowany?? W rankingach jakos wysoko nie
        stoi, żałosne utrudnianie rekrutacji, co jest typowe dla pseudodobrych szkół.
        • Gość: olka Re: wroc lek241 st237 far167 IP: 83.2.112.* 16.07.07, 16:06
          wlasnie o to mi chodzilo-probuja sobie renome wyrobic stwarzajac sztuczne
          utrudnienia. to jest debilne, bo jakies inne AMy (znacznie bardziej renomowane)
          moga uaktualniac listy...kiedy krakow?
          • Gość: *** Re: wroc lek241 st237 far167 IP: *.lublin.mm.pl 16.07.07, 16:45
            próg w Lublinie na lekarski 234
            • kamila05061987 Re: wroc lek241 st237 far167 16.07.07, 17:15
              ale fajnie progi spadaja na tych mniej popularnych jak katowice(227 z 245chyba
              czy cos koło tego) białystok etc.ciekawe jak sytuacja bedzie wygladac w
              szczecinie i bydzi, wszyscy dobrzy pchaja sie na wawe krakow wrocek(;D hihi
              utrudniacze jedne)lublin...
              • Gość: :) Re: wroc lek241 st237 far167 IP: *.astra-net.com 16.07.07, 17:34
                czy moglby mi ktos powiedziec do ilu spadl prog na stome w Lublinie i Zabrzu?:)
                z gory dzieki:)
                • Gość: Trisomia Re: wroc lek241 st237 far167 IP: *.static.xcore.pl 16.07.07, 18:23
                  kraków lekarski 253
                • Gość: Dark Re: wroc lek241 st237 far167 IP: *.chello.pl 16.07.07, 18:33
                  nie wszyscy dobrzy do krak, wroc, i wawy tylko albo snoby albo bliżej mają -
                  dobrzy co to znaczy???Ten co miał 300 pkt był lepszy od tego co miał 270 czy 240
    • Gość: an Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:50
      Bialystok III lista 224 stom i 227 lek
      • l-nika Re: II rekrutacja na AMach!!! 16.07.07, 19:53
        a ile farma III bialystok?ktos wie?
        • Gość: magir Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 80.54.94.* 16.07.07, 20:16
          Jak sądzicie czy próg jeszcze spadnie, o ile??
          • Gość: beata Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 16.07.07, 20:20
            warszawa- teraz spadł tylko o 1 punkt wiec spadnie albo o 1 albo w ogole
            krakow-do 250
            wroclaw-do 238
            reszta - nie wiem? składałam tylko na wyzej wymienione
            • Gość: kamila05061987 Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.biznesklasa.lisek.pl 16.07.07, 20:33
              dobrzy - miałam na mysli Ci z wyższymi wynikamia , dla mnie to akurat od
              240pktów to są wyższe...
              • Gość: la Farmacja Lublin IP: 80.51.248.* 20.07.07, 13:11
                Przyjętych jest 110 osób ( 73 z 19.07. i 37 z 20.07.) 9 osób powtarza się
                nalistach na lekarski i stomat. Osób ze 163 punktami jest chyba 27. Wygląda na
                to, że to bedzie ostateczny próg
            • Gość: magir Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 80.54.94.* 16.07.07, 20:33
              hm...a co sądzicie o łodzi i o białym???...czy osoby 20 pod kreską( tak jak ja)
              mają jeszcze jakąś szansę???
              • kamila05061987 Re: II rekrutacja na AMach!!! 16.07.07, 20:42
                ja mysle, ze mają i to duże... jak Poznan sie ogłosi do sie dopiero migracje
                zaczną i progi znow pewnie polecą na łeb na szyje, bo pewnie duzo osob,które
                sie juz dostały zapisały sie na rok asekuracyjnie i moze zrezygnuja w sierpniu
                gdy sprawy przybiora inny obrót
                • Gość: elle Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.spray.net.pl 16.07.07, 21:49
                  a czy ktos kto mial 248 na lekarski do warszawy moglby zdaradzic, ktory mial
                  mniej wiecej nr rankingowy? :)
            • Gość: MALUTKA Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:06
              jest już lista rankingowa w poznaniu. Na farmacji jestem na 170 miejscu
              rezerwowym :(
            • anika1988 Re: II rekrutacja na AMach!!! 28.07.07, 02:14
              dostałam się na AM Poznań na farmację i mówię,że zwolniłam miejsce w Gdańsku, bo
              lista zostanie zaktualizowana dopiero 31 lipca :) z Białegostoku i Bydgoszczy
              odpadłam automatycznie na II liście za niezłożenie dokumentów :P

a tak btw. moja koleżanka jest na 241 miejscu na lekarskim w Poznaniu (ale
              alfabetycznie,bo 40 osób ma po 175 pkt). Myślicie,że ma szansę sie dostać? Życzę
              jej tego z całego serca :))

Pozdrawiam wszystkich, którzy już się dostali i 3mam kciuki za jeszcze
              oczekujących :))!!!!
    • Gość: bubuś Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:28
      dzis gdansk! co to bedzie?! wiecie o ktorej?
      • benia00 Re: II rekrutacja na AMach!!! 17.07.07, 10:43
        ja generalnie jestem z lekka roztrzesiona :D sie nie doczekam i nie wiem czego
        sie spodziewac - chyba tam zadzwonie i sie spytam o ktorej ta lista
    • Gość: xyz Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.07.07, 12:15
      drobna prośba do tych co dostali się tam gdzie chcieli,zwalniajcie miejsca gdzie
      indziej szybciej niz na ostatnia chwile(przeciez mozna zadzwonic do biua
      rekrutacji),przeslac pisemna rezygnacje lub cos,jesli to wszystko bedzie sie
      toczylo w takim tempie to rekrutacja potrwa do października.pozdrawiam pa;)
    • Gość: an Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:14
      o ktorej w gdańsku bedzie kolejna lista?
      • Gość: sss Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 195.205.141.* 17.07.07, 14:42
        W krakowie ok 16;)
        • Gość: aga Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 17.07.07, 15:19
          w krakowie już wczoraj byly wyniki prog 253na lekarski
          • Gość: bubuś Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:38
            no to teraz czekamy na III liste, mi jeszcze wciaz brakuje troszeczke :)
            • o-l-a-s-a Re: II rekrutacja na AMach!!! 17.07.07, 19:51
              Kiedy będzie następna lista w Łodzi?
            • april_12 Re: II rekrutacja na AMach!!! 17.07.07, 19:54
              w krakowie nastepna lista chyba za tydzien-a tu jeszcze poznan otwiera liste,
              zaczna sie migracje...ehh...
              • Gość: sru Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:56
                up
                • Gość: :( Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 18.07.07, 14:35
                  WARSZAWA ZAKOŃCZYŁA REKRUTACJĘ. Wie ktoś czy w latach ubiegłych też ogłaszano
                  koniec, a ostatecznie rekrutacja się przedłużała?
                  • Gość: kika PAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:35
                    wie ktoś mozę kiedy tam II lista bedzie? ludzie ieli skałdać paiery do 17-
                    stego.a jeszce nie ma listy .. Dzwonił któś tam??? piszcie, do ilu spadł próg:)
                    • rekin_maly Re: PAM 18.07.07, 17:14
                      z PAMU jutro wyniki :/
    • Gość: hejho Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.flashnet.pl 18.07.07, 17:26
      ludzie, co sie kur*a dzieje!!!??? ok, ja rozumiem, maturka z biol i chem mogla
      pojsc lepiej o te kilkanascie procent, ale ze progi prawie wcale nie spadaja i
      juz chca konczyc wszedzie rekrutacje!!!??? a przeciez popularnosc studiow
      medycznych prawie sie wcale nie zmienila, byc moze wzrosla, ale tylko
      nieznacznie (obserwujac ilosc osob na jedno msce na poszcz kierunach). Rok temu
      na farmie spadalo wszedzie powyzej 10pkt i tylko w wawie troche mniej! A tu
      obniza sie wszedzie do 5 pkt i koniec...
      ja osobiscie zlozylem do bialegostoku, mam 158 pkt, prog stanal na 160 i
      zostalo teoret. juz tylko 15-25 wolnych miejsc... i troche sie tym zalamalem bo
      nie widze zadnej sposobnosci by byc studentem w nast roku://
      ale byc moze cos przeoczylem, jakis maly cien nadziei... jesli jestescie w
      podobnej sytuacji lub tez nawet nie - piszcie...
      • Gość: olga Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 18.07.07, 19:02
        hej, ja tez nie wiem co sie dzieje z tymi progami...W Warszawie w zeszlym roku
        prog spadl o 12 punktow, wszedzie spadal powyzej 10 punktow. Jeszcze poczekajmy
        tydzien - w pon poznan oglasza liste przyjetych i krakow trzecia liste
        przyjetych - wiec jezszce moze sie troche pozmieniac - ale ta informacja na
        koncie w warszawie dzis mnie troche podlamala.
    • Gość: Natalii Kosmetologia AM poznan IP: *.icpnet.pl 18.07.07, 20:11
      kto z was wybiera sie na kosmetologię w poznaniu na medycznej? Piszcie punkty!
      W poniedziałek ogłoszenie wyników-oszacujmy szansę!!
      • Gość: ewka ostateczne progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:20
        Chyba mało kto tutaj teraz zagląda.Przyjęci pojechali na wakacje, a ci co
        czekają w napięciu...nie wiem co robią. Wcześniej ktoś robił takie ładne
        zestawienia na której uczelni jaki próg...
        • Gość: Natalii Kosmetologia Poznan IP: *.icpnet.pl 18.07.07, 22:56
          Kto na kosmetologie na AM Poznan i ile punktów? Piszcie!!
          • Gość: Kinia Re: Kosmetologia Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:20
            Wiele osób ma taką samą ilość punktów, zdaża się że nawet po 20 osób.
      • paulinaa Re: Kosmetologia AM poznan 19.07.07, 11:42
        ja sie wybieram:) nie wiem ile mam pkt bo nie wiem jak oni tam liczą... :)
        • Gość: Natalii Re: Kosmetologia AM poznan IP: *.icpnet.pl 19.07.07, 12:35
          w poznaniu na kosmetologii max punktów to 200. 100 z bioli z podstawy i 100 z
          chemii podstawy. 1%=1 pkt.
          • paulinaa Re: Kosmetologia AM poznan 19.07.07, 19:20
            czyli mam 167 pkt
    • paulinaa dietetyka- AM Wawa spadła o 9 pkt 19.07.07, 11:41
      teraz próg jest 277 a był 286, i zapewne jeszcze spadnie
    • Gość: Natalii Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.icpnet.pl 19.07.07, 16:12
      Up.
      • Gość: ewka Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 83.2.112.* 19.07.07, 19:15
        up
        • Gość: kaa. Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 82.139.52.* 19.07.07, 19:42
          Nie wiem o co wam chdoiz z tą warszawą - rekrutacja juz zostaala zakończona,
          dziś byłęm zanieśc badania i sie spytałem. Juz progi są ostateczne, m-ca
          pozajmowane i zacyznaja rekrutację na niestacjonarne, wiec bez histerii jakiejś.
      • Gość: kamzaw Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:28
        a nie wiecie może co jest z farmacją, lekarskim i stomatologicznym w
        LUBLINIE??? listy zniknęły ze strony uczelnie. czyżby zakończyli rekrutacje?
        • Gość: Caroline Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: 81.219.210.* 20.07.07, 09:49

lekarski lublin-229
          juz jest w necie..
          • Gość: kacha Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:24
            nom, na AM lublin zrezygnowalo ponad 60 osob. za cztery dni kolejna lista, mam
            nadzieje ze jeszcze drugie tyle sobie pojdzie...
            • Gość: ewka Lublin229lek,219stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:07
              jeszcze spadnie próg??
              • Gość: kacha Re: Lublin229lek,219stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:14
                mam nadzieje ze spadnie, w koncu tylko warszawa zakonczyla rekrutacje, a poznań
                nawet nie zaczał... Czytam na forum posty ludzi, ktorzy juz zlozyli papiery a
                teraz je wybieraja, wiec troche sie moze pozmieniac.
                • mada_coco Re: Lublin229lek,219stoma 20.07.07, 16:51
                  białystok 223lek, 218stoma
                  • Gość: ewka link do wyników CMUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:57
                    Mógłby ktoś podrzucić tutaj tę stronkę?
                • Gość: ola Re: Lublin229lek,219stoma IP: 83.2.112.* 20.07.07, 18:07
                  warszawa zakończyła rekrutacje a na drugi dzień próg spadł o kolejne punkt.
                  rotacja trwa cały czas-> trzecia lista krakowa + pierwsza lista poznania.
                  • Gość: smutno mi Lista rankingowa w poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:10
                    Dostaliście się? Bo ja nie i pewnie nie mam szans :(
                    • Gość: ki. Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: 82.139.52.* 20.07.07, 18:46
                      w wawie spadł o 1pkt dlatego ze 2 osoby sie wycyfały w soattniej chwlil a teraz
                      juz mają komplet i jest ok.
                      • Gość: b Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.07.07, 20:59
                        ja mam 250 i nadal jestem na rezerwie do krk.ma ktos jakies przecieki na ilu ma sie zatrrzymac kolejna lista.paranoja z tymi spadkami w zeszlym roku spadaly o ponad dziesiec a teraz nie chce sie ruszyc o 7.dramat
                        • Gość: fi Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:14
                          dzis rano do krak na lekarski brakowalo 9 osob,trzeba czekac nie rezygnowac nawet do konca wrzesnia-zawsze byly jakies roszady.nie rezygnujcie i kontrolujcie sytuacje. zawsze mozna przeniesc dokumenty
                          • Gość: zoffja Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:46
                            hejka, a ja mam pytanie co do badan lekarskich na AM Lublin. Czy mozna isc na
                            nie bez skierowania w swoim miescie?? I ile mniej wiecej kosztuja?
                            • Gość: lost_blueberry Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.lublin.mm.pl 21.07.07, 13:14
                              mozersz isc w swoim miescie ale ze skierowaniem koniecznie..nie wiem jak jest w innych miastach ale w lublinie te badania sa bezplatne(ze skierowaniem oczywiscie)
                              • Gość: Adam Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:26
                                z Tego co wiem WArszawa rozpoczeła juz rekrutacje na niestacjonarne wiec juz
                                chyba zmknieta jest lista na dzienne
                                • Gość: Kaa. Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: 82.139.52.* 21.07.07, 14:58
                                  odkryłeś Amerykę właśnie - pisza o tym już od 2 dni, a ty sie dopeiro teraz
                                  zorientowałes - smieszne. W pon. w Warszawie beda listy osobowe i zacyzna sie
                                  rekrutacja na niestacjonarne.
                                  • benia00 Re: Lista rankingowa w poznaniu 21.07.07, 21:01
                                    o matko, o kur... jak mozna?! co za oburzenie...
                                  • Gość: ewka Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:40
                                    No i gdzie te listy osobowe w W-wie???
                              • Gość: zoffja Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:38
                                kurde, czyli czeka mnie jazda 250km po skierowanie?? nie da sie inaczej tego
                                obejsc? wiem, ze biore sie do tego tak pozno, ale na pierwszej liscie bylam na
                                poczatku trzeciej setki rezerwowych wiec zwiatpilam sie sie dostane.
                                • Gość: ktoś Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: 212.160.69.* 21.07.07, 17:05
                                • hratli Re: Lista rankingowa w poznaniu 21.07.07, 17:10
                                  popros moze da sie przeslac faksem
                                  • Gość: Iwi Re: sorki ze troche poza tematem IP: *.ib.tcz.pl 21.07.07, 21:29
                                    mam pytanie zna ktos z Was moze prog jaki byl w tym roku na biotechnologii
                                    miedzywydziałowej (ug i amg)??ciekawa jestem :P a pisze tutaj bo...to tez
                                    zwiazane z biol-chem
                                • kaa13 Re: Lista rankingowa w poznaniu 23.07.07, 16:52
                                  to sie niby dostałaś z 300. m-ca na liscie rezerwowej?? dziwne bardzo ciekawe
                                  gdzie i na co...
                                  • Gość: ewka Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:54
                                    Ktoś tu napisał, że dziś będą listy imienne na AM w W-wie.Wie ktoś czy są? I czy
                                    ewentualnie będą w necie?
                                    • kaa13 Re: Lista rankingowa w poznaniu 23.07.07, 17:05
                                      miały być ale nie wiem czy będą ;/
                                  • Gość: magda Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: 83.2.112.* 23.07.07, 17:19
                                    czytaj uważnie: była na początku trzeciej setki ogólnie czyli gdzieś na 70-100
                                    miejsca na liscie rankingowej (w zaleznosci od tego jaki limit byl). Z takimi
                                    wynikami ludzie spokojnie wchodzili na listy przyjetych.
                                    • Gość: maniek Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.belchatow.msk.pl 23.07.07, 17:49
                                      Ja jestem okolo 50 na liście rezerwowej na AM Lublin na stomie... mam jeszcze
                                      jakieś szanse? :(
                                      • Gość: życzliwy Re: Lista rankingowa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 17:55
                                        nie
                                        • Gość: maniek t IP: *.belchatow.msk.pl 23.07.07, 17:59
                                          o dzięki Ci życzliwy. Podniosłeś mnie na duchu. Twój post jest tak budujący.
                                          • Gość: życzliwy Re: t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:03
                                            To co mam Ci napisać tak napewno sie dostaniesz poczekaj tylko do jutra bo
                                            napewno bedziesz na liscie przyjetych otóż nie wolę napisac prawde a nie mydlic
                                            Ci oczu jak dla mnie to sie nie dostaniesz
                                            • Gość: maniek Re: t IP: *.belchatow.msk.pl 23.07.07, 18:05
                                              W porządku. Przecież się nie oburzam.
                                              • Gość: życzliwy Re: t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:08
                                                ale moze sie myle i oby Ci sie udalo :)
                                                • Gość: maniek Re: t IP: *.belchatow.msk.pl 23.07.07, 18:09
                                                  Dzięki. W gruncie rzeczy jesteś życzliwy :D
                                                  • Gość: mewka do Maniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:15
                                                    A w Łodzi jesteś na liście?
                                                  • Gość: maniek Re: do Maniek IP: *.belchatow.msk.pl 23.07.07, 18:25
                                                    jestem. A co?:>
                                                  • Gość: mewka Re: do Maniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:28
                                                    Jeśli jesteś na liście przyjętych to też mogę Ci powiedzieć, że na W-wę nez
                                                    szans.Ale to przecież sam wiesz.Nie? I do Łodzi bliżej masz :)
                                                  • Gość: maniek Re: do mewki IP: *.belchatow.msk.pl 23.07.07, 18:36
                                                    No właśnie jeszcze nie dostałem się ani do Łodzi ani do Lublina... W Lublinie
                                                    jestem około 50 nieprzyjęty a w Łodzi jestem 70 na liście rezerwowych. Cały czas
                                                    się łudzę, że się dostane...:(
                                                  • Gość: mewka Re: do mewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:43
                                                    Hmmm. To gorzej.Jaki masz plan awaryjny?
                                                  • Gość: maniek Re: do mewki IP: *.belchatow.msk.pl 23.07.07, 18:51
                                                    Nie mam! i właśnie tu jest mały problem...
                                                  • Gość: mewka Re: do mewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:53
                                                    Taki byłeś pewny siebie, że pl. awaryjny olałeś? To nadrabiaj czym prędzej.Chyba
                                                    noc zarwiesz...Myślenie ma przyszłość.
                                                  • maniek018 Re: do mewki 23.07.07, 18:54
                                                    No to rzeczywiscie jest problem to moze poszukaj ewentualnie jakiejs prywatnej
                                                    rok szybko zleci i mature poprawisz
    • Gość: zona_na_lesnika watek do usunięcia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:59
      w sam raz na forum studia!!!
      • Gość: mewka Re: watek do usunięcia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:18
        Why not? matura, studia, decyzje...
        • Gość: agaszon Re: watek do usunięcia!!!! IP: 83.2.112.* 23.07.07, 19:25
          krakow trzeci nabor lek 252 stoma 243
          • Gość: BrawoAgaszon KRAKÓW-III lista-lek252,stom.243 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:29
            konstruktywnie a nie destrukcyjnie!!!!
            • anika1988 Re: KRAKÓW-III lista-lek252,stom.243 28.07.07, 02:16
              dostałam się na AM Poznań na farmację i mówię,że zwolniłam miejsce w Gdańsku, bo
              lista zostanie zaktualizowana dopiero 31 lipca :) z Białegostoku i Bydgoszczy
              odpadłam automatycznie na II liście za niezłożenie dokumentów :P

a tak btw. moja koleżanka jest na 241 miejscu na lekarskim w Poznaniu (ale
              alfabetycznie,bo 40 osób ma po 175 pkt). Myślicie,że ma szansę sie dostać? Życzę
              jej tego z całego serca :))

Pozdrawiam wszystkich, którzy już się dostali i 3mam kciuki za jeszcze
              oczekujących :))!!!!
              • Gość: m. Re: KRAKÓW-III lista-lek252,stom.243 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 21:13
                w poznaniu kandydaci na liście, co mają taką samą liczbę punktów, nie są
                ułożeni w kolejności alfabetycznej, tylko zgodnie z wynikami średniej ocen na
                świadectwie maturalnym. I po kolei tak są przyjmowani jak sąna liście
    • Gość: irek CZY SLUM bedzie mial liste we wtorek? IP: *.3s.pl 29.07.07, 12:13
      nie wiem co zrobic,brakuje mi 2 pkty
      • Gość: mewka W-wa lek-dent próg obecnie 239 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:28
        Na tjaniackiej AM w W-wie dziś próg spadł do 239 pkt.
        • Gość: magir Re: W-wa lek-dent próg obecnie 239 IP: 212.160.70.* 30.07.07, 16:27
          Mi też brakuje 2 punktów do Białegostoku i nie wiem co mam robić. pisać
          odwołanie czy czekać??
          • Gość: ewew Re: W-wa lek-dent próg obecnie 239 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:36
            napisz i czekaj. W sumie cięzko możę być bo ludzie z białego nie mają gdzie
            uciekać bo tam jest najniżej. Ale na 2 pkt jest duża szansa jeszcze
        • Gość: olka Re: W-wa lek-dent próg obecnie 239 IP: 83.2.112.* 30.07.07, 22:28
          w Wawie spadł próg??? przecież oni zakończyli rekrutację. A co z lekiem?
          • Gość: mewka Re: W-wa lek-dent próg obecnie 239 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:47
            Ciągle jeszcze ktoś wycofuje papiery.Nikt jednoznacznie nie powiedział(a tym
            bardziej nie napisał, że listy są zamknięte).Próg zmienił się w mojej
            aplikacji.Nie wiem jak na lekarskim.
            • Gość: olka Re: W-wa lek-dent próg obecnie 239 IP: 83.2.112.* 30.07.07, 23:22
              wiem wiem...na leku się nie zmienił - już sprawdziłam w aplikacji. Czy o
              ewentualnym dostaniu się informują telefonicznie? Bo po zakończonej rekrutacji
              jakoś nie chce mi sie codziennie zaglądać na stronkę, tym bardziej, że jutro w
              końcu wyjeżdżam na wakacje. Wie ktos coś na ten temat??
              • Gość: kaa Re: W-wa lek-dent próg obecnie 239 IP: 82.139.52.* 31.07.07, 07:51
                jak zwykle sieją ludize panike - mewka jak sie nie dostałaś nigdzie to po co sie
                interesujesz innymi porgamii?? Warszawa juz dawno zakończyła rekrutację, dziwen
                ze niby spadł póg jak juz to dla pojedynczych osob.
    • Gość: Iwi Re: amg IP: *.ib.tcz.pl 31.07.07, 15:38
      a wiec w gdansku próg na farme wynosi teraz 158 na lekarski 228 a na stome 234
      • Gość: mewka Hej!kaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:27
        Ciekawe z czego wywnioskowałeś, że się nie dostałam? No i ZONK! zaglądam do
        aplikacji i tu i tam bo czekam na potwierdzenie. Nie wiem jak Ty, ale ja ciągle
        jestem w tzw.procesie rekrutacyjnym (; Nie wiem czy tych którzy są pod kreską
        informują jaki jest próg.Dla Twojej ciekawości (ku...a, o sorry Kaa chciałam
        napisać)powiem,ze mam miejsce w czołówce na pierwszej liście.Dawno się już
        powstrzymywałam (jak odzywałeś się do ludzi). Pozdrawiam (doktora przyszłego
        sympatycznego).
        • Gość: olka Re: Hej!kaa IP: 83.2.112.* 31.07.07, 18:26
          No cóż, niektórym najwyraźniej sprawia przyjemność fakt bycia niemiłym...Kaa
          skoro się dostałeś to po co wchodzisz na wątki, które Ciebie nie dotyczą i
          piszesz rzeczy, które nic nie wnoszą? (Kultura osobista nie pozwala mi napisać
          nic dosadniejszego). Prawda jest taka, że rekrutacja (i to wcale nie tylko na
          studia niestacjonarne) zazwyczaj się przedłuża (mimo ogłoszenia zakończenia),
          bo są osoby, które mimo złożenia oryginałów później je wycofują.

P.S. ja tez się dostałam z pierwszej listy:)
      • Gość: gajek:) Re: amg IP: 83.2.53.* 03.08.07, 12:31
        A na który z tych kierunków się wybierasz???????
        • Gość: Iwi Re: amg IP: *.ib.tcz.pl 03.08.07, 13:28
          na farme ;)
    • Gość: agale Re: II rekrutacja na AMach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 00:42
      Dostałeś się na studia medyczne ???

Największy i najlepszy obóz dla wszystkich studentów wyższych uczelni w Polsce.
      Organizowany jest już po raz 13-sty.

W przeciwieństwie do innych obozów u nas możesz się spodziewać ponad 1000
      uczestników z całej Polski, a szczególnie z takich ośrodków akademickich jak:
      Białystok, Poznań, Warszawa, Wrocław, Katowice, Lublin, Płock.
      Poznasz również młodzież akademicką z zagranicy (Czechy, Niemcy, Słowacja i
      Węgry) oraz przedstawicieli świata kultury i polityki.

Campus Akademicki jest obozem adaptacyjnym organizowany co roku dla młodych
      ludzi, którzy właśnie rozpoczynają swoje życie studenckie. Jest spotkaniem
      studentów pierwszego roku, studentów lat starszych i osób znanych z życia
      społeczno-kulturalnego, które sprawdza się jako dobre przygotowanie do studiów
      akademickich.

Cena za 7 dni fantastycznej zabawy - 399 zł.

Więcej informacji: www.campusakademicki.com.pl/akademia
      • Gość: mewka w W-wie próg na stomie.238 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 15:34
        jw.
        • Gość: Wozik Re: w W-wie próg na stomie.238 IP: *.centertel.pl 03.08.07, 12:56
          Stoma Bialystok 213 Szczecin 216
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka