Dodaj do ulubionych

farmacja Warszawa

11.07.07, 18:50
czeka ktoś tak jak ja na drugą rekrutację? wiecie może kiedy będą drugie
listy, bo na stronie nic nie pisze :/ dzwoniłam, ale pani powiedziała, że
pisze na stronie - dziwne;)
ile macie punktów? ja 165, jestem 25pod kreską chyba, myślicie że to możliwe,
żeby to 25 osób zrezygnowało?
skoro w Białym obniżyło się o 6 punktów to zaczynam myśleć, że w Wawie o 4
może nie spaść ;(
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: farmacja Warszawa IP: *.eranet.pl 11.07.07, 21:08
      up
    • Gość: monika Re: farmacja Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:07
      nie ma tu nikogo kto czeka na Warszawę??
      • Gość: Bartek Re: farmacja Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:44
        ja czekam na Poznań:P:P bo we Wrocku i Gdańsku sie juz dostalem... a z Gdańska
        juz zrezygnowałem, jak do Poznania się dostanę, to z Wrocka też rezygnuję :)
    • Gość: gosia Re: farmacja Warszawa-jakie ksiązki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:29
      z jakich ksiązek uczyliscie sie do matury z biologii i chemii??korzystaliscie z
      repetytorium wyd.Operon?dobre jest?za
      rok bede zdawac mature i chciałabym sie dowiedziec jakie sa najlepsze
      ksiązki.dzieki z góry za pomoc :-)
      • Gość: ola Re: farmacja Warszawa-jakie ksiązki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:30
        Ja miałam oba repetytoria ;) do chemi jak najbardziej polecam :) a co do biologi to zależy, wg mnie nadaje się tylko do powtórki przed samą maturą, ale nie do nauki, wszystko bardzo skrótowo (w końcu to repetytorium a nie książka;)), dużo osób z mojej klasy chwaliło je sobie ale jakoś mi nie przypadło do gustu :)
        • Gość: Adam Re: farmacja Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:59
          ja czekam na wawe na analityke i tez dzwonilem bo od 2 tygodni na moim koncie
          jest ten sam prog (wydaje mi sie nieprawdopodobne ze nikt nie zrezygnował )
          powalona jest ta rekrutacja w waie nawet list nie podali
          • Gość: Kama Re: farmacja Warszawa IP: 81.190.83.* 19.07.07, 12:22
            Adam a ile masz punktów? Kiedy dzwoniłeś do AM? Ja też złozyłam na analitykę,
            ale po słuchach,że zamknęli już rekrutację na stomie i lekarskim to się boje,że
            to już koniec...
            • Gość: Adam Re: farmacja Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:36
              ja mam 126 od 141 przyjmowali wiec w sumie nie za duzo mi brakuje moze to nie
              jest jakis super wynik ale liczylem na to ze moze spadnie o te 15 pkt.
              Czytałem tu na forum ze na kosmetologie spadl juz o 9 pkt wiec licze na to ze
              jak Poznan sie oglaosi troche ludzi z poczatku list sie dostanie,i wtedy
              nastapia migracje rowniez na analityce.
              A to prawda ze skonczyli juz rekrutacje ????
              bo ja nic na ten temat nie wiem
              • Gość: Kama Re: farmacja Warszawa IP: 81.190.83.* 19.07.07, 14:05
                No to też nie dużo Ci brakuje. Mi tylko i zarazem az 5 pkt:/
                Ja też mam jeszcze nadzieje ze może Poznań troche zabierze...
                A kiedy dzwoniles do nich? Dowiedziałam się z forum studentów AM W-wa
                www.medyk.waw.pl ze stomatologie i lekarski już zamknęli... O reszcie nie
                wiadomo.
                • Gość: Kama Re: farmacja Warszawa IP: 81.190.83.* 19.07.07, 14:06
                  jakbyś chciał być w kontakcie to moje gg 5610130, zawsze to raźniej:)
                  • Gość: Adam Re: farmacja Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:21
                    ok do Ciebie na gadu a dzwonilem tam we wtorek to pani powiedziala ze w
                    najblizszych dniach mozna sie spodziewac listy ,a w poniedzialek bylem tam
                    osobiescie ale tam bylo tyle ludzie ze nie bylo mozliwosci dostac sie do
                    dziekanatu kolejki straszne bo skladali dokumenty
                    • Gość: Adam Re: farmacja Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 17:06
                      jest nowa lista próg spadł o .......... 1 pkt tragedia
                      • Gość: Kama Re: farmacja Warszawa IP: 81.190.83.* 19.07.07, 23:52
                        Ja już powoli przestaje wierzyć,że coś się zmieni... 3 pkt-y tylko od początku
                        rekrutacji...:/ to na lekarskim więcej spadło.
                        • Gość: Adam Re: farmacja Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:08
                          Ostatnia nadzieja w Poznaniu chociaz mi i tak pewnie sie nie uda ty masz
                          jeszcze szanse
                          • Gość: Kama Re: farmacja Warszawa IP: 81.190.83.* 20.07.07, 11:55
                            Znając moje szczęście:] to nawet jak się jeszcze by obniżył to pewnie stanie na
                            137 pkt:] Trochę martwi mnie fakt,że rozpoczyna się rekrutacja na analitykę
                            niestacjonarną... Ale żadnych informacji o zamknięciu rekrutacji nie ma na
                            koncie więc miejmy nadzieję,że to jeszcze nie koniec.Oby czekali na Poznań...
                            • Gość: Adam Re: farmacja Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:25
                              a ty skladasz na niestacjonarne ?? wiesz mooze ile kosztuja ??
                              • Gość: Kama Re: farmacja Warszawa IP: 81.190.83.* 20.07.07, 16:26
                                Raczej nie wybieram się na niestacjonarne. Analityka nie była moim priorytetem
                                tylko lekarski, no ale zawaliłam chemie.. A ile w Wawie kosztuje analityka to
                                nie mam pojęcia, ale podejrzewam,że na każdej uczelni jest inaczej bo np. w
                                Gdańsku jest 4,5tys. za semestr a w Lublinie aż 7 tys.
                                • Gość: Adam Re: farmacja Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:01
                                  uuuuu to bardzo dużo a ja juz sie dostalem na dzienne na sggw i tam pewnie
                                  pojde
                                  • Gość: Kama Re: farmacja Warszawa IP: 81.190.83.* 20.07.07, 18:52
                                    No sporo, dlatego raczej nie skorzystam z płatnej analityki. To gratuluję w
                                    sumie;) Ja poki co czekam i żebym się tylko doczekała..:( Już niekoniecznie w W-
                                    wie, choć tu to miło by było.
        • Gość: monik Re: farmacja Warszawa-jakie ksiązki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:24
          ja z chemii nie korzystałam z żadnego repetytorium ;) jedyne co to zbiory -
          pazdro, medyk, i podręczniki i zbiory operonu. i matura na 87 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka