aalicjana 16.07.07, 18:06 hej mam pytanie wiecie moze ile ma kosztowac w tym roku m,edycyna na kierunku lekarskim w Zabrzu?? ile jest juz z Was chętnych?? ja mam 193 pkt myslicie ze starczy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meduza Re: SLUM prytwane studia kierunek lekarski IP: *.eranet.pl 16.07.07, 19:19 w zeszłym roku wystarczyło mieć 80 pkt, żeby być na płatnych, tylko ciekawe ile sobie zażyczą... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pech Re: SLUM prytwane studia kierunek lekarski IP: *.chello.pl 16.07.07, 19:25 tak z nudów a może z nerwów czytam posty..80pkt??? chyba każda uczelnia ustala swoje progi. zresztą chyba nie ma list rankingowych na płatnych,czy są? słyszałem,że potwierdzają pocztą.jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza Re: SLUM prytwane studia kierunek lekarski IP: *.eranet.pl 16.07.07, 19:45 do pewnej ilości punktów listy były jawne, później to można było się dowiedzieć :) nawet mniej niż 80pkt, ale wole się nie zagłębiać, oczywiście żeby do tylu zeszło potrzeba było kilku list rankingowych :P Odpowiedz Link Zgłoś