lutea 17.07.07, 10:38 czy mam napisac odwolanie już teraz kiedy to pojawila mi sie decyzja na internetowym koncie? czy mam czekac na ta na piśmie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamzaw Re: Odwolanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:43 ale to nie zostałas przyjęta???? jezeli chodzi o odwołanie to musisz miec przede wszystkim podstawy do tego. jestes w stanie wykazać ze komisja rekrutacyjna popełniła jakies błędy???? to jest jedyną podstawa do odwołania z tego co sie orientuje. Tak ze to nie takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Odwolanie 17.07.07, 10:48 tak wiem o tym. Co wiecej mam dos wysoka pozycję na liscie. Nie wiem tylko kiedy wkroczyc do dzialania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Odwolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:51 Jesli masz wysoka pozycje na liscie to musisz tylko poczekac az ktos zrezygnuje i wtedy oni sie juz z toba skontaktuja. Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Odwolanie 17.07.07, 10:53 no nie wiem. czulabym sie pewniej gdybym cos jednak zrobila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM*** Re: Odwolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:53 Ja czekam na decyzję na piśmie, tam są różne numery, adresy itede itepe :P Wtedy wkraczam do działania :) Odpowiedz Link Zgłoś