Dodaj do ulubionych

WOS, geografia, czy historia ?

08.12.07, 11:55
Potrzebuję mieć maturę rozszerzoną z WOSu, historii lub geografii. Co według
Was najlepiej wybrać. Co jest najprostsze i najłatwiejsze do nauki?
Zastanawiałem się między geografią i WOSem.
Obserwuj wątek
    • Gość: makaron89 Re: WOS, geografia, czy historia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 12:51
      zal mi ludzi ktorzy obcych sie pytaja co zdawac na maturze...

czloweku zastanow sie nad tym co jest dla ciebie najlepszym wyjsciem, co chcesz
      robic w przyszlosci...
      • r_mosquito Re: WOS, geografia, czy historia ? 08.12.07, 13:00
        No właśnie wiem co chcę robić w przyszłości i wiem na jaką uczelnię i na jaki
        kierunek chce iść, ale mam poprostu do wyboru jeden z tych trzech przedmiotów, a
        z żadnego nie czuję się mocno.
    • olczis89 Re: WOS, geografia, czy historia ? 08.12.07, 23:14
      ja osobiście radzę WOS, wydaje sie najłatwiejszy:)
      • Gość: dsf Re: WOS, geografia, czy historia ? IP: *.zab.nat.hnet.pl 09.12.07, 22:35
        dla jednych wos, dla innych zaś geografia. Jezeli polityka ciebie w ogole nie interesuje to naprawde lepiej geografie.
      • Gość: Dolores Re: WOS, geografia, czy historia ? IP: 80.48.166.* 27.12.07, 16:47
        Młody człowieku i tu się mylisz...
        W.O.S. sam w sobie łatwy nie jest,a napisałabym nawet,że wydaje się
        trudny.
        • Gość: flyingmisiek Re: WOS, geografia, czy historia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 20:54
          Polecam zdecydowanie WOS dla osób interesujących się polityką. Niestety same
          wiadomości mogą nie wystarczyć, należy dobrze nauczyć się analizować wiadomości
          ze świata polityki a także procesy zachodzące w społeczeństwie. Powtarzam WOS
          polecam jedynie dla osób "wtajemniczonych", jeśli nie czujesz się dobrze z tego
          to zdaj geografię ponieważ jest dużo łatwiejsza(przykład- w wielu technikach
          jest zdawana, chociaż godzin tego przedmiotu jest niewiele).
    • andzia8912 Re: WOS, geografia, czy historia ? 29.12.07, 14:44
      no wiesz to zalezy od umiejtenosci z czego sie lepiej czujesz ja
      zdaje w tym roku gegre bo w sumie najlepiej sie z niej czuje a o
      wosie nie mam pojecia polityka mnie nie obchodzi o histori tym
      bardziej tragedia wiec wybralam gegre
    • Gość: marko666 Re: WOS, geografia, czy historia ? IP: *.chello.pl 30.12.07, 01:15
      ja polecam geografie.. chociaz z drugiej strony geografia i historia to dosc
      egzotyczna kombinacja..:)
      • Gość: kamil89 Re: WOS, geografia, czy historia ? IP: *.softlab.gda.pl 31.12.07, 11:34
        Zapewne chodzi o studia na SGH.... tez sie tam wybieram a na maturze zdaje
        zdecydowanie historie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka