Gość: An IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 19:09 Jak oceniacie maturę z biologi? Trudna? Podchwytliwa? banalna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jakemaa Re: Biologia na maturze IP: *.teleton.pl 27.08.03, 21:54 Zasadniczo jest srednio trudna. oczywiscie zalezy od poziomu twijej wiedzy.ja uczylam sie systematycznie przez caly rok i dostalam 5.musisz zdecydowac sie czy wiedza z biologii przyda cie sie na egzaminie na studia, bo to jest w tej cchwili twoim priorytetem, jak mysle.zycze owocneji systematycznej nauki.pozdrawaiam i zycze wytrwalosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Biologia na maturze IP: 212.160.240.* 28.08.03, 17:34 Ha zadales pytanie bez odpowiedzi! Jezeli dobrze trafisz w temat moze byc banalna. Ostrzegam przed wybieraniem testu. Moze byc zwodniczy. W tescie musisz odpowiedziec zgodnie z szablonem odpowiedzi. Czasem dziwi ze dobre odpowiedzi sa nieprawidlowe. Jezeli myslisz o podjeciu studiow majacych cos wspolnego z biologia to...nauka do matury i tak ci nic nie da. Na egzaminy wstepne z biologii musisz uczyc sie odzielnie bo wymagaja po prostu wiecej. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Biologia na maturze IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 17:50 zalezy dla kogo i zalezy jaka. W tym roku wydawalay sie tematyw Mazowieckiem banalne...ale sie na tym przejechalam i dostalam jedynie 3. Jesli pozadnie zaczniesz sie uczyc, przeczytasz podreczniki raz jeszcze...wtedy powinno byc oki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Biologia na maturze IP: *.artcom.pl 11.11.03, 20:57 chce wiedzieć jakie to były te tematy???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Biologia na maturze IP: *.acn.waw.pl 17.11.03, 17:22 pamietam, ze ja pisalam na temat metod przekazywania informacji genetycznej u roznych organizmow, wiem, ze bylo tez na temat powstawania nowych gatunkow, a po za tym, test byl z czlowieka!!! I z tego co wiem to wypracowania byly najbardziej, czaso, wiedzo i miejsco chlonne. Napisalam bez zadnego bledu z genetyki 10 stron...i bylo malo!!!!! Chcesz to mozesz napisac: lalleh@wp.pl mOge ci pomoc jakos, zdalam maturke juz, jestem na studiach...teraz mam za soba najtrudniejsze kolokwium, postrach wszytskich studetntow SGGW... moze jak masz jakies pytania, jakos ci powiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś