Dodaj do ulubionych

Biologia na maturze

IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 19:09
Jak oceniacie maturę z biologi? Trudna? Podchwytliwa? banalna?
Obserwuj wątek
    • Gość: jakemaa Re: Biologia na maturze IP: *.teleton.pl 27.08.03, 21:54
      Zasadniczo jest srednio trudna. oczywiscie zalezy od poziomu twijej wiedzy.ja
      uczylam sie systematycznie przez caly rok i dostalam 5.musisz zdecydowac sie
      czy wiedza z biologii przyda cie sie na egzaminie na studia, bo to jest w tej
      cchwili twoim priorytetem, jak mysle.zycze owocneji systematycznej
      nauki.pozdrawaiam i zycze wytrwalosci
    • Gość: ppp Re: Biologia na maturze IP: 212.160.240.* 28.08.03, 17:34
      Ha zadales pytanie bez odpowiedzi! Jezeli dobrze trafisz w temat moze byc
      banalna. Ostrzegam przed wybieraniem testu. Moze byc zwodniczy. W tescie musisz
      odpowiedziec zgodnie z szablonem odpowiedzi. Czasem dziwi ze dobre odpowiedzi
      sa nieprawidlowe.
      Jezeli myslisz o podjeciu studiow majacych cos wspolnego z biologia to...nauka
      do matury i tak ci nic nie da. Na egzaminy wstepne z biologii musisz uczyc sie
      odzielnie bo wymagaja po prostu wiecej.
      Powodzenia
      • Gość: mala mi Re: Biologia na maturze IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 17:50
        zalezy dla kogo i zalezy jaka. W tym roku wydawalay sie tematyw Mazowieckiem
        banalne...ale sie na tym przejechalam i dostalam jedynie 3. Jesli pozadnie
        zaczniesz sie uczyc, przeczytasz podreczniki raz jeszcze...wtedy powinno byc
        oki :)))))
    • Gość: ewa Re: Biologia na maturze IP: *.artcom.pl 11.11.03, 20:57
      chce wiedzieć jakie to były te tematy????????
      • Gość: mala mi Re: Biologia na maturze IP: *.acn.waw.pl 17.11.03, 17:22
        pamietam, ze ja pisalam na temat metod przekazywania informacji genetycznej u
        roznych organizmow, wiem, ze bylo tez na temat powstawania nowych gatunkow, a
        po za tym, test byl z czlowieka!!! I z tego co wiem to wypracowania byly
        najbardziej, czaso, wiedzo i miejsco chlonne. Napisalam bez zadnego bledu z
        genetyki 10 stron...i bylo malo!!!!!
        Chcesz to mozesz napisac: lalleh@wp.pl
        mOge ci pomoc jakos, zdalam maturke juz, jestem na studiach...teraz mam za soba
        najtrudniejsze kolokwium, postrach wszytskich studetntow SGGW... moze jak masz
        jakies pytania, jakos ci powiem!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka