mona1888 06.05.08, 06:54 Jak jest oceniane wypracowanie na poz podstawowym: gdy nie uzbieram 10 pkt z rozwinięcia przyzno mi jakie punkty za styl kompozycje itp? proszę o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shine Re: Mam pytanie IP: *.netpol.net.pl 06.05.08, 09:35 tak jest oceniane, zaprzestaja oceniać kiedy masz mniej niż 250 słow. Odpowiedz Link Zgłoś
radio.active Re: Mam pytanie 06.05.08, 10:11 Oczywiście, że tak. Wszystko wg klucza, po kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Mam pytanie IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.08, 11:40 A to nie jest tak że granica jest 10 pkt z rozwinięcia i poniżej tego nie przyznaje sie tych punktów za styl kompozycje i takie tam to w tedy leże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastyyy Re: Mam pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 11:30 Jeżeli będziesz mieć 2 czy 3 pkt, tez nie przyznaje się pkt, ponieważ praca jest nie na temat. Nie wiem jaka jest ta dolna granica, ale w tragicznych przypadkach tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
an-glizdka Re: Mam pytanie 07.05.08, 13:52 mona1888 napisała: > Jak jest oceniane wypracowanie na poz podstawowym: gdy nie uzbieram 10 pkt z > rozwinięcia przyzno mi jakie punkty za styl kompozycje itp? proszę o odp Sprecyzuj pytanie, bo mam wrażenie że pytasz o dwie różne sprawy. Na poziomie podstawowym nie ma wypracowania, jest list i to jest pierwsza rzecz która jest niejasna. Odpowiedz Link Zgłoś